#Birçok çeşme

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Lonely and Great God - Goblin 1. Sezon 1. Bölüm izle 1:28:26

The Lonely and Great God - Goblin 1. Sezon 1. Bölüm izle

Goblin 1.Bölüm Özeti Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüz yılardır bir..

Karneler Nasıl Alınacak 02:52

Karneler Nasıl Alınacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündeme dair kritik açıklamalar yaptı. Karnelerin nasıl alınacağından uzaktan eğitime kadar birçok soruyu yanıtlayan Bakan Selçuk sınavlarla ilgili alınan tedbirlere de değindi...

Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı 01:12

Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS öncesi öğrencilerle buluştu. Video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı sınavların ertelenmesinden, işsizliğe kadar birçok kon..

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar 03:41

Bkm Mutfak'dan Müjde Bülent Beyin Hikayesi İle Geliyorlar

Okan Çabalar’ın BKM Mutfak Uniq’deki gösterisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Parlak ve Murat Eker her zamanki keyifli halleriyle kameraların karşısındaydı. Okan Çabalar’ın gösterisine sonra gele..

  • BETA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Büyük Ekonomiler Arasında Aşı Savaşları Başladı 01:46

Büyük Ekonomiler Arasında Aşı Savaşları Başladı

Büyük ekonomiler arasında aşı savaşı başlamış gibi görünüyor. Başta Amerika olmak üzere birçok ülke Rusya’nın aşısının güvenli olmadığını ileri sürdü...

Fabrika Atıklarının Kirlettiği Mudurnu Deresi Siyaha Büründü 05:33

Fabrika Atıklarının Kirlettiği Mudurnu Deresi Siyaha Büründü

Sakarya’nın Akyazı ilçesinden geçmekte olan ve bölgedeki birçok köyün tarım için kullandıkları Mudurnu Deresi, iddiaya göre fabrika atıkları sebebiyle senelerden beri kirli akıyor...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyle Toplanıyor 01:09

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyl

Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15'te toplanacak. Toplantıda iç ve dış politikaya ilişkin birçok kritik konu masada olacak...

İndirim kampanyası 'koronayı' unutturdu 02:42

İndirim kampanyası 'koronayı' unutturdu

Batman'da bir market, birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Ürünlerden almak isteyenler marketi doldururken korona virüs tedbirleri unutuldu. İndirime giren dizüstü bilgisayarı almak isteyen vatandaşların kavgasında..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı 01:43

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, iki köyün kıyısından geçecek. Başlangıçta köylerinin su altında kalacağını düşünen Dursunköy ve Baklalı sakinleri kanala ‘komşu’ olacaklarının açıklanmasıyla bir ‘Oh’ çekmiş. ..

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim 11:35

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim

Kullanıp memnun kaldığım, pek fazla yararını görmediğim, sevdiğim sevmediğim ürünleri incelediğim bitenler serisinin 2017 Bahar versiyonuyla karşınızdayım. Cilt bakım ürünlerinden parfüme, şampuana kadar birçok ürünü yor..

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer Kalmadı” 06:17

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer

Kadıköy'de toplu taşıma ve ticari araçlara korona virüs denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde durdurulan birçok otobüsün evrakları ile yolcu sayıları kontrol edildi. Denetim sırasında bir vatandaşın, O kadar kalabalık ..

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği 01:24

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği

Bitlis'in Tatvan ilçesinde dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük krater gölü Nemrut, sonbaharda birçok renk tonlarına büründüğü muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor...

Video Konferans Yaptığını Unutup Kamerayla Tuvalete Giren Kadın 00:39

Video Konferans Yaptığını Unutup Kamerayla Tuvalete Giren Kadın

Corona virüs nedeniyle birçok insan işini evden yapmaya başladı. Buradaki çalışanlar da işlerini evden yaparken bir yandan da video konferans yapıyorlar. İçlerinden bir kadın ise video konferans yaptığını unutarak kamera..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
99 TL'ye tüm teknolojiyi önümüze sunan çantayı aldık! 13:24

99 TL'ye tüm teknolojiyi önümüze sunan çantayı aldık!

ShiftDelete.Net ailesi olarak yeni bir video ilem daha buluşuyoruz. Bu videomuzda BİM'de 99 TL'ye satılan teknoloji çantası inceleme videosu ile sizlerle birlikteyiz. İçerisinde powerbank'ten tutun da adaptör ve kulaklığ..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap 05:01

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap

Hesap şarkı sözleri ile... Sözlerim akıldan önce bir karanlık perde Emanetimdir yüreğim onu ellere verme Arzuladım gölgenin en koyu rengini Düştü gururum bir sabah tepeden dibe Bir yanda tövbeler bir yanda öfkeler Bi..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Esenyurt'ta iş yerleri haraca bağlamaya çalışan suç makinesi, polise yakalandı 05:01

Esenyurt'ta iş yerleri haraca bağlamaya çalışan suç makinesi, polise y

Esenyurt’ta çeşitli iş yerlerinden haraç toplayan ve birçok farklı konudan aranması olan suç makinesi, son icraatında yakayı ele verdi. Zanlının kurşun yağdırdığı olaylar ise güvenlik kamerasına yansıdı...

Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor 01:27

Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor

Fransız yetkililerin İslam karşıtı açıklamalarına tepkiler giderek arttı. Birçok Müslüman ülke Fransa’ya karşı birleşti...

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

  • GÜL tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..