#Birçok çeşme

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek 02:23

İşletmeler 22.00'de Kepenk İndirecek

İçişleri Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında ek bir genelge yayımladı. Genelgeye göre birçok işletme saat 22.00'de kapanacak. Aynı zamanda özel sektör de dahil işletmelerin esnek mesaiye geçmesi teşvik edilecek...

İbrahim Tatlıses'e İbrahim Tatlıses'ten Daha Çok Benzeyen Adam 00:14

İbrahim Tatlıses'e İbrahim Tatlıses'ten Daha Çok Benzeyen Adam

Sanatçı Tatlıses'e benzeyen kişinin adı öğrenilemezken, videoya birçok yorum yapıldı. Gelen yorumlar ise şu şekildeydi, İbrahim Tatlıses'e, İbrahim Tatlıses'ten daha çok benziyor...

  • PengoTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan Erdikmen 11:15

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan E

???? Almanya'da vaka sayısı 15 bin, Fransa'da 22 bin ???? Aşının fiyatı belli oldu: 19,5 $ ???? Cumhurbaşkanı, mitingleri eleştirdi ???? Avrupa'da birçok camiye saldırı ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-? 21:20

İşletmeciler, garsonlar ne yapacak-?

Türkiye'nin gündeminde yeni covid tedbirleri var. Restoranlara gidip oturmak 20 Kasım'dan itibaren yasak. İşletmeler paket servise geçecek. Bu karar birçok işletmeyi etkiliyor. İşletmeciler, garsonlar ne yapacak? Yeni te..

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Milli Muharip Uçak Gün Sayıyor 01:42

Milli Muharip Uçak Gün Sayıyor

ABD, Türkiye'ye parasını ödediği halde F-35 uçaklarını vermemişti. Ancak birçok alanda yerli ve milli silahlarını geliştiren Türkiye savaş uçağını üretmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye'nin 5. Nesi..

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon 00:53

İstanbul’da 7 ilçede El Kaide ve DEAŞ’a yönelik operasyon

İstanbul'da terör örgütü El Kaide ve DEAŞ’a yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 7 İlçede önceden belirlenen birçok adrese yapılan operasyon sonucunda yabancı uyruklu 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı...

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü 01:58

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü

Koronavirüs tedbirleri ve kısıtlamalar yüz güldüren sonuçları da beraberinde getirdi. Birçok ilde risk haritaları yüksek riski işaret eden kırmızı renkten, düşük riski temsil eden mavi renge döndü...

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı 01:44

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı

İstanbul'da şiddetli sağanak etkisini gösterdi. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar zor anlar yaşarken, Silivri'de birçok iş yeri su altında kaldı. Meteoroloji, megakent için sarı uyarı verdi...

Türkiye bu sesi konuşuyor! 01:52

Türkiye bu sesi konuşuyor!

TÜRKİYE, ONU KONUŞUYOR... SIVA YAPARKEN ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUĞUN SESİ SOSYAL MEDYAYI BÜYÜLEDİ... AMA SADECE ONLARI DEĞİL... ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN MÜHSUN KIRMIZIGÜL'E BİRÇOK SANATÇI ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ... KONSERDEN ALBÜME,,, TEK..

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu! 05:45

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'de turuncu uyarıda bulunmuş ve İzmir ve Aydın çevrelerini çok kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarmıştı. Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Bir..

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler 12:41

3 Gün Hapis Yatacak Seren Serengil'den Şaşırtan Sözler

Gülben Ergen'in mahkemeden aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği için 3 gün hapis yatacak olan Seren Serengil, cezasını çekmeden önce şaşırtan açıklamalarda bulundu. Seren Serengil yaptığı açıklamada; “Annemin evine gid..

  • BETA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı 01:44

Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı

Bu sabah saatlerinde aniden etkisini artıran kar yağışı kısa sürede yerde beyaz örtü bırakırken Esenyurt'ta ara sokaklarda birçok araç sürücüsü zor anlar yaşadı...

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği 02:56

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde konuştu. Gündeminde Kanal İstanbul'dan Ayasofya'nın açılışına kadar birçok konu vardı. Muhalefete yüklendi. 2023'te sandıkta hesaplaşacağız dedi...

Zorla Spor Yaparken Hissettiğim 00:13

Zorla Spor Yaparken Hissettiğim

Aslında birçok insan bir zaman sonra böyle bir moda girmekte. Yani çevrenin zorlamalarıyla ancak bu kadar olur...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu 03:14

Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu

Mersin’de yaşayan ve fotoğraf sanatıyla uğraşan 63 yaşındaki Sevdap İnal, 'iyilik bulaşıcıdır' sloganıyla başlattığı kampanya ile lösemili çocuklara mutluluk kaynağı oluyor. Geçen yıl kanseri yendikten sonra kanserli çoc..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir 01:43

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir

1985 yılında otizmin görülme sıklığı 2500 çocukta bir olarak kabul ediliyordu. 2014 yılında bu oran 88'de bi kabul ediliyor. Giderek de otizmli çocukların görülme sıklığı artıyor. Ülkemizde bu oran baz alındığında 0-18 y..

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mart ayı kışı aratmıyor 01:04

Mart ayı kışı aratmıyor

Yurdun birçok yerinde etkisini gösteren soğuk hava, kar yağışını da beraberinde getirdi. Kara dönüşen yağış nedeniyle pek çok noktada ulaşımda sorun yaşandı...