#Birçok çeşme

Söz | 39.Bölüm 2:15:57

Söz | 39.Bölüm

Söz’ün 39. Bölümünde;nBahar’ın kararı onları geri dönülmez bir yola sokuyor... nnHafız (Mustafa Yıldıran) komutasındaki Tim, Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalarken, ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.736 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay - İki Hece (Official Video) 03:41

Berkay - İki Hece (Official Video)

Söz, Müzik & Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Back Vokal: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Yönetmen: Murat Joker Şarkı Sözleri: Öncesinde belliydi sahte duyguların Anlamazlıktan geldim masald..

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..