#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı 04:25

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı

Denizli’de özel bir okulda okuyan iki öğrenci, yaklaşık 4 yıldır üzerinde çalıştıkları top oynayan robotla ulusal çapta düzenlenen yarışmalarda derece almayı başardı. Öğretmenleriyle birlikte robotlarını geliştiren iki ö..

Medeni Kanun 2.0'ın Yeni Kişisi Robotlar Olabilir 02:13

Medeni Kanun 2.0'ın Yeni Kişisi Robotlar Olabilir

Samsun Barosu Yapay Zeka ve Hukuk Çalışma Grubu Koordinatörü Avukat Burhan Uyan, Türk Medeni Kanunu'na insansılar başlıklı ek için Medeni Kanun 2.0 kanun taslağı üzerinde çalıştıklarını ve 2023'te TBMM'ye sunulmasını..

Köprü Yola Uymayınca Dolgu Çalışması Yapıldı 02:02

Köprü Yola Uymayınca Dolgu Çalışması Yapıldı

Rize'de merkeze bağlı Gündoğdu-Veliköy yolu üzerinde DSİ tarafından yolu karşı tarafa bağlayacak olan köprünün yüksekliği yola uymayınca köprüyü yola uydurmak için dolgu çalışması yapılmaya başlandı...

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı 01:24

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı

Sağanak yağışın etkili olduğu Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde derenin taşması sonucu yollar sular altında kaldı. Sakarya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış öğle saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Yoğun..

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

Umut Yılmaz Güney  Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle 1:39:01

Umut Yılmaz Güney Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle

Özel bir otonun çiğnediği atının ölümuyle dünyası yıkılan, parası olmadığı için yeni bir ot alamayan Cabbar, yaşamındaki son umudunu bir hocanın peşine takılmakta bulur. Ama aradıkları meçhul define bulunmaz. Final ilgin..

  • PengoTV tarafından
  • 33.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Pig Eat Ball Announce Trailer PS4 01:14

Pig Eat Ball Announce Trailer PS4

Eat, Fight, Solve, and BARF your way through 100’s of action-packed levels in this COLOSSAL world of arcade-adventure heaven! Eat all the balls in a level to win, but you get FATTER WHILE YOU EAT. If you get so fat you ..

  • BETA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı 01:58

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Kaza, gece saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taksi kaldırıma çarparak devrildi. Taksi sürücüsü Ramazan Kaya..

Güreşe Kendini Kaptıran Elastik Hakem 00:21

Güreşe Kendini Kaptıran Elastik Hakem

Net görüş için zemin üzerinde yan yatarak giden güreş hakeminin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukraynalı Kızlara Türk Çikolatalarını Tattırmak 03:18

Ukraynalı Kızlara Türk Çikolatalarını Tattırmak

Çikolatayı çok seven Ukraynalı kızlara en ünlü Türk çikolatalarını tattırıldı 10 üzerinde puan verildi Ukraynalı hatunlar Türk çikolatalarını beğendiler mi..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara'da Tehlikeli Yolculuk 00:36

Ankara'da Tehlikeli Yolculuk

Başkent'te bir binek otomobil taşıdığı yükle tehlike saçtı. Ulus civarında bir vatandaş tarafından görüntülenen olayda bir binek otomobil üzerinde bir yük ile trafikte ilerledi. Üzerindeki yükle trafiği tehliyekeye sokar..

Senaryo Nasıl Yazılır ? 02:41

Senaryo Nasıl Yazılır ?

Senaryo yazmak, sürekli senaryo yazılarak öğrenilir. Üzerinde defalarca çalışılan ve birçok revizyonlardan geçen bir senaryo final haline ulaşır. Senaryo yazarken ekonomik olmak çok önemlidir. Ne bir fazla ne bir eksik, ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Fanatizm Nedir 03:08

Fanatizm Nedir

Fanatizm, yüksek sempati ve sevginin bir marka, kurum ya da topluma mal olmuş - ya da mal olmuş- birey üzerinde yoğunlaşmasına denir. Bu coşkulu kişiye de fanatik denir...

16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü 03:24

16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü

Gaziosmanpaşa’da cezaevi firarisi, birlikte yaşadığı sevgilisini boğarak öldürdükten sonra cesedini bavula koyup sokak üzerinde bulunan bir gecekonduya bıraktı. Olayı gerçekleştiren firari zanlı ise polis ekipleri tarafı..

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı 03:18

2 Otomobili Ezen Minibüs Şaha Kalktı

Kaza, Şehir Miralay Nazım Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.İ. (45) yönetimindeki 38 P 1424 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir binanın otoparkına daldı. ..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Köpeğin Kaykay Keyfi 01:55

Köpeğin Kaykay Keyfi

Kaykay üzerinde eğlenen sevimli tatlı köpek izleyelim..

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi 02:23

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım, felaket senaryolarına rağmen Türk ekonomisinin yılın ilk yarısında yüzde 5'in üzerinde büyüdüğünü belirterek, Bu sene sonunda büyüme oranımız yüzde 6-7 arasında gerçekleşecek dedi...

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Trafik Kazaları Mobese Kamerasında 01:09

Trafik Kazaları Mobese Kamerasında

Kahramanmaraş'ta çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kahramanmaraş il merkezinde ve ana arterleri üzerinde meydana gelen trafik kazalarının çoğunluğunun dikkatsizlik sonucu meyda..

Bukalemunun Doğum Anı 01:06

Bukalemunun Doğum Anı

Güney Afrika'da yaşayan 54 yaşındaki Aldo Kleyn, beslediği bukalemunun elinde doğum yaptığı görüntüleri paylaştı. Bukalemunun 26 yavrusunu elinde doğurduğunu belirten Kleyn, yaprak üzerinde doğum yapması için bırakmak i..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küresel Isınma Nedir 01:12

Küresel Isınma Nedir

Küresel ısınma, başlıca atmosfere salınan gazların neden olduğu düşünülen sera etkisinin sonucunda, Dünya üzerinde yıl boyunca kara, deniz ve havada ölçülen ortalama sıcaklıklarda görülen artışa verilen isimdir...

Erzurum’da Canlı Bomba Paniği 02:42

Erzurum’da Canlı Bomba Paniği

Erzurum'da üzerinde bomba düzeneği olduğu iddia edilen bir şahıs polis tarafından etkisiz hale getirildi...