#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Adenis Shala'nın İnsalık Dışı Faulü 00:30

Adenis Shala'nın İnsalık Dışı Faulü

Beşiktaş ile Fenerbahçe U21 takımları arasında oynanan maçın 37. dakikasında Fenerbahçeli Adenis Shala, taç çizgisi üzerinde rakibine kasti tekme atarak faul yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ülkeler Arasındaki 5 Farklılık 04:13

Ülkeler Arasındaki 5 Farklılık

Dünya üzerinde birçok ülke bulunmaktadır ve bu ülkelerin kültürleri, coğrafyaları, iklimleri birbirinden farklılık göstermektedir. Bu büyük farklılıklardan dolayı da ülkelerin yaşam biçimi birbirlerinden hayli farklı şek..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Sürerken Metamfetamin Kullanan Adam 00:49

Otobüs Sürerken Metamfetamin Kullanan Adam

Dünya üzerinde en hızla yayılan, çok zararlı ve tehlikeli maddelerden biri olan Met'i araç kullanırken kameraya yakalanan servis şoförü abimiz işi hiç bozuntuya vermiyor...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı 01:16

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Dünya'nın En Büyük Hayvanları 09:25

Dünya'nın En Büyük Hayvanları

Bu video da dünya üzerinde yaşayan en büyük hayvanları izliyoruz efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Analarının Arasından Süzülen Dalgıç 00:15

Deniz Analarının Arasından Süzülen Dalgıç

Üzerinde kıyafetleri olmasa haşamata çevirecekleri dalgıcın yanında asaletle süzülen deniz analarını izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

Sodalı Banyolu Börek Tarifi 02:10

Sodalı Banyolu Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Sodalı Sarma Börek Tarifi İçin Malzemeler; 2 adet hazır yufka 100 g tereyağı 1 şişe soda (200 ml) içi için; maydanozlu peynir karışımı üzerinde sürmek için; yumurta sarısı susam çörek otu Hazırlanış..

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aracın Tavanında Yolculuk Yapan Kuzu 00:25

Aracın Tavanında Yolculuk Yapan Kuzu

Gelibolu-Keşan istikametinde seyreden bir aracın üzerindeki kuzuyu görenler şaşkına döndü. Araç üzerinde kilometrelerce giden kuzu, İzzettiye Mahallesi yakınlarında vatandaşlarca cep telefonu ile görüntülendi. Araç sahib..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Namaz Kılan Dükkan Sahibinin Cüzdanını Çaldı 00:32

Namaz Kılan Dükkan Sahibinin Cüzdanını Çaldı

Gaziantep'te bir market işletmecisi iş yerinde namaz kılarken, içeriye giren şahıs tarafından masa üzerinde duran cüzdanı çalındı...

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:24:08

Paranormal Activity - 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların en ilgi çekici serilerinden biri olarak kabul edilen Paranormal Activity serisinin bu üçüncü filminde, ilk iki filmle tanıdığımız Katie ve Kristi'nin çocukluklarına, ürkütücü olayların yaşanmaya b..

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi 09:15

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tarif Metni: 300 gr, 3 su bardağı un 200 gr tereyağı 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı mahlep 1 dolu çay kaşığı kabartma tozu 1çay kaşığı tuz 1 yumurta sarısı Çörek otu Öncelikle işe sade yağ ya..

Gece Kulübüne Atla Girdi Düşünce Ortalık Savaş Alanına Döndü 00:30

Gece Kulübüne Atla Girdi Düşünce Ortalık Savaş Alanına Döndü

Florida'da bikinili bir dansçı kadın gece kulübüne at üzerinde girdi. Kalabalıktan ürken at kaçmaya çalışırken üzerindeki kadını yere düşürünce ortalık savaş alanına döndü...

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeklere Fısıldayıp Arabaya Saldırtan Adam 00:13

Köpeklere Fısıldayıp Arabaya Saldırtan Adam

Köpekler üzerinde gözlem yapıldığında en çok dikkat çeken konulardan biri de onların araçlara saldırmasıdır. Araç geçerken havlamaları, peşinden koşmaları hatta ısırarak saldırıya geçtiği anlara bile şahitlik ettiğimiz o..

  • JET TV tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:50

Lanetli Konak Türkçe Altyazılı Fragmanı

1920'de İrlanda'nın kırsal kesiminde yaşayan ikiz kardeşler Rachel ve Edward, evlerini değişik bir varlıkla paylaşmaktadır. Her gece ev şeytani bir varlığın etkisi altına girmektedir. Bu varlık ikizler üzerinde 3 kural d..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de! Mehme..

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle 1:01:27

Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kore Savaşı’nın Türk halkı üzerinde yarattığı etkiyi konu alır. Birleşmiş Milletler, Kore’de başlayan savaşa müdahale kararı alır. Türk devleti, Birleşmiş Milletler bünyesinde Kore’ye birlik gönderir. Bu ..

 Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım 06:32

Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım

Tarif Metni: 1 adet açma 2 yumurta 1 kibrit kutusu, 50 gr kaşak peynir 1 kibrit kutusundan az fazla, 60 gr, beyaz peynir 6 dal maydanoz Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı pul biber 1 adet ..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Ormanlık Alanda Neden Çıplak Ayakla Yürümemelisiniz 03:09

Ormanlık Alanda Neden Çıplak Ayakla Yürümemelisiniz

Hindistan'da 275 tür yılan var ve her yıl bir milyonun üzerinde insan yılanlar tarafından ısırılıyor. BBC Earth'de yer alan bir videoda ise ormanlık alanda çıplak ayak ile gezdiğinizde başınıza gelebilecekler gösteriliyo..

  • JET TV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman 02:14

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman

Die kleine Hexe, küçük bir cadıdır. Onun yeteneklerini iyi kullanabilen müthiş bir cadı olması için fedakarlık yapması gerekir. Küçük cadının en büyük isteği büyük festivalde dans edebilmektir. Ancak gelecek sene gerçekl..

Amerikan Askerlerine Dalan Delikanlı Kaz 00:23

Amerikan Askerlerine Dalan Delikanlı Kaz

Askerler geçerken birden üzerlerine atlayan kazın amacını anlayamıyoruz efendim. Neyin siniri varsa üzerinde...

  • JET TV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini'ye Ferrari İle Dalmak 00:06

Lamborghini'ye Ferrari İle Dalmak

Rusya'nın başkenti Moskova'da buzlanmış göl üzerinde lüks araçlarla gösteri yapan sürücülerden bir tanesi ferrari marka aracıyla fazla hız yapınca lamborghini'ye böyle dalmış...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce