#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Öğün Sayısını Arttırmak Sağlığa Zararlı Mıdır 00:47

Öğün Sayısını Arttırmak Sağlığa Zararlı Mıdır

Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, öğün sayısını arttırıp sık sık yemek yemenin insan sağlığı üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle 2:00:02

Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle

Batman dünya üzerinde karanlık bir gücün oluşmaya başladığını anlayacaktır. Tek başına bu karanlık güçle savaşamayacağını anlayarak adalet birliğini kurmayı düşünür. Dünya üzerindenki süper kahramanları arayarak bulan ve..

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış 01:00

Fetö Teröristlerini Öğretmen Maskesiyle Kaçırmış

Son dönemlerde yurt içinde ve yurt dışında başta MİT olmak üzere güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla darbe üzerine darbe yiyen FETÖ'nün 'öğretmen' oyunu da çöküyor. Gittikleri ülkelerde kağıt üzerinde 'öğretmen' olan bu..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

Türkçede Doğruluk mu Cesaret mi olarak adlandırdığımız oyunu temel alan korku filminde, bir grup arkadaş içinde bulundukları tehlikeyi bilmeden oyuna dahil oluyor. İlk başta oyunun ciddiyetini kavrayamayan gençler, yaş..

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum 02:15

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum

Başbakan Yıldırım, seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına yönelik AK Parti ile MHP'nin ortak imzalı önergesinin üzerinde TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme o..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi 10:55

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi

½ bardak şeker ½ bardak süt 2 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çorba kaşığı kakao 1,5 paket sade pötibör bisküvi ½ yumurta 2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın...

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi 02:47

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi

Un Kuru maya Şeker Tuz Yumurta Hazırlanışı; 1.500 ml ılık su,2 yemek kaşığı kuru maya,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı şekeri yoğurma kabına alarak karıştıralım. 2.Mayanın kabarmasını bekleyelim. 3.Yavaş yavaş un i..

Fırın Torbasında Kestane Tarifi 01:26

Fırın Torbasında Kestane Tarifi

Fırın torbasında kestane nasıl pişirilir? 1.ilk olarak istenen miktarda kestanenin üzeri çizilir. 2.Çizilen kestaneler derince bir kaba alınarak üzerlerini geçecek kadar su doldurulur. 3.Kestaneler suyun içerisinde 10dk..

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklamasını Getirdi 00:50

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklaması

Bugün, Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde. açıklamasında bulunan Meral Akşener 11 Mart'ta Kayseri'de Biz şartlı, şurtlu, insanlarla el sıkışıp, sırf aday olabilmek..

Yılanın Gelip Kendisini Almasına Gıkını Çıkarmayan Bukalemun 00:51

Yılanın Gelip Kendisini Almasına Gıkını Çıkarmayan Bukalemun

Yolun üzerinde duran bukalemunun yanına yılan gelip güzelce götürüyor vede hiç mücadele etmeden kendini teslim ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

Tutsak Fragmanı 02:03

Tutsak Fragmanı

Akıl hastanesinde çalışan doktor doğan ve başhekim Halil hastalar üzerinde ilginç bir tedavi yöntemi uygulamaktadır. Hastanede bu yöntemi ikisinden başka sadece hasta bakıcılar bilmektedir. Doktorluğa yeni başlayan Serka..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

TİKA Özbekistan'da Yüzlerce Projeyi Hayata Geçirdi 01:46

TİKA Özbekistan'da Yüzlerce Projeyi Hayata Geçirdi

TİKA, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün resmi ziyarette bulunacağı Özbekistan'da 1993'ten bu yana sağlık, eğitim, tarım, hayvancılık ve altyapı hizmetleri gibi çeşitli alanlarda 700'ün üzerinde projeyi hayata geçirdi...

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman 02:06

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman

Kuzey Avrupa iki dünyaya bölünmüş durumdadır. Frizler, Saksonlar ve Danimarkalılar nehirlerin üzerinde yaşarken, Franklar nehrin alt kısmında yaşamaktadır. Onların artık tek amacı var; o da Romalıların bile başaramadığı ..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal Deney 02:07

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal De

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla sağlıklı suyun önemine dikkat çekmek için Geleceğin İçin Harekete Geç sloganıyla anlamlı bir sosyal..

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Ve Kültürel Etkenler Beyin Yapısını Etkiler Mi 01:04

Sosyal Ve Kültürel Etkenler Beyin Yapısını Etkiler Mi

Hafta Sonu Keyfi'nde Pınar Esen'in konuğu olan Psikiyatri Uzmanı Muzaffer Kaşer, sosyal ve kültürel etkenlerin beynin şekillenmesi üzerinde rolü olduğunu söyledi...

  • NABIZ tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu 02:21

4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde AK Parti'nin seçim manifestosunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 ana başlık üzerinde durdu...

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek 01:03

McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek

Almanya'da turuncu renkteki lüks McLaren otomobili havuç sanarak ısıran ve 5 bin avronun üzerinde hasara neden olan eşeğin sahibine ceza verildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti 00:52

Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, üzerinde isminin ve Fetih suresinin yazılı bulunduğu özel yapılmış olan kılıç hediye etti...

Yolda Buldukları Hayvanı İki Sene Boyunca Köpek Zannederek Besleyen Aile 00:46

Yolda Buldukları Hayvanı İki Sene Boyunca Köpek Zannederek Besleyen Ai

Çin'de bir aile yolda buldukları yavruyu köpek yavrusu diye alarak besledikleri. İki sene boyunca besledikleri hayvanın hızlı bir şekilde büyümesi ve iki ayağı üzerinde yürümesinden şüphelenen aile gerçekle çok sonraları..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Sel Sularında Balık Avı Yapan Adam 00:44

Sel Sularında Balık Avı Yapan Adam

ABD'nin Montana eyaletini vuran fırtınanın getirdiği aşırı yağışların yol açtığı sel felaketinde, küçük sandalın üzerinde balık tutmaya çalışan adrenalin tutkunu adamın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uçurumun Kenarında Evlilik Teklifi 03:29

Uçurumun Kenarında Evlilik Teklifi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, üniversite öğrencisi Sinan Akkuş (24), kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'a (23) Sırçalı Kanyonu'nda, yerden yaklaşık 100 metre yükseklikteki doğal 'taş teras'ın üzerinde evlilik teklifinde bulu..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil ) 01:51

Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil )

Günlerdir üzerinde çalıştığınız dokümanı bilgisayarda kaybedince aşağıdaki eylemlerden hangisini yaparsınız ? A) Derin bi nefes alır, sonra hönkürerek ağlarım. B) Bildiğim tüm duaları dokümanı bulana kadar yüksek sesle ..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce