#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Kalburabastı Tatlısı Tarifi 02:33

Kalburabastı Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı irmik yarım paket (125) g tereyağı veya margarin 1. 5 çay kaşığı karbonat 3. 5 su bardağı un (yaklaşık) Şerbeti için; 2. 5 su bard..

Çift Kişilik Tek Teker Şovu 00:15

Çift Kişilik Tek Teker Şovu

Motosiklet üzerinde tek teker şovu sergilen adrenalin tutkunu çiftin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi 01:30

100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, üniversite öğrencisi Sinan Akkuş (24), kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'a (23) Sırçalı Kanyonu'nda, yerden yaklaşık 100 metre yükseklikteki doğal 'taş teras'ın üzerinde evlilik teklifinde bulu..

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sağlıklı Mısır Ve Arazi Temizliği İçin Kullanılan Alevli Silah 08:06

Sağlıklı Mısır Ve Arazi Temizliği İçin Kullanılan Alevli Silah

Alev silahlarıyla mücadelesini sürdüren çiftçiler, özel bir düzeneği traktörün koluna tutuyorlar. Üzerinde herhangi bir ekinin bulunmadığı tarlalarda kullanılan bu yöntem, hem gıdaların zarar görmesini hem de tarlanın ko..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tren Yolunda Yürüyen Kızları Korkutan Çılgın Makinist 00:24

Tren Yolunda Yürüyen Kızları Korkutan Çılgın Makinist

Rusya'da tren rayları üzerinde yürüyen 2 kıza yavaşça yaklaştıktan sonra düdük öttürüp kızların aklını alan çılgın makinistin görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Damat Pastası Tarifi  Tatlı Tarifleri 05:30

Damat Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri daha doğrusu pasta tarifleri sevenler için nefis bir seçim olan damat pastası tarifi videosu. Islak keki ve üzerinde enfes muhallebisi ile damat pastası yapımı kolaydır ve yapım süresi de kısadır...

3 Tekerlekli Motosikletle Otomobil Taşımak 00:42

3 Tekerlekli Motosikletle Otomobil Taşımak

Görüntülerin adresi Çin,görüntüde bir adam taşıma parasında kaçmak için 3 tekerlikli motosikletinin üzerinde aracını taşıyor..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:17

Demli Çaylı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir demli çaylı kek tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz uzun sürse de bu lezzete değer gerçekten. Demli çaylı kek üzerinde de nefis çikolata sosu ile tam bir lezzet şöleni...

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Salyangozdan Salyangoza Hafıza Transferi 03:37

Salyangozdan Salyangoza Hafıza Transferi

Kaliforniya Üniversitesi'ndeki bilim insanları, deniz salyangozları üzerinde yaptıkları araştırmada, bir salyangozun hafızasını diğerlerine aktarmayı başardı. Bilim insanları bu çalışmanın Alzheimer ve travma sonrası str..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak 00:34

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak

Farenin kafasına takılan cihaz ile lpgden benzine geçiş gibi açıp kapatarak öldürme hissini uyarmayı başarmışlar. Oldukça ilginç bir çalışma olmuş. İnsanlık üzerinde etkisi ne olunur bilinmez ama tam tersi düşünürsek sok..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı 00:14

Sigara İçerken Küllükteki Barut Alev Aldı

Konya'da bir kişi sigara içtiği sırada masa üzerinde bulunan küllük içerisindeki barut alev aldı. Panikle yerinden fırlayan kişi kendisini güçlükle dışarı attı. Küllük içine şaka amaçlı mı barut bırakılmış bilinmez ama, ..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patisinden Geldiğince Bir Şeyler Yaparak Dans Eden İnsanlara Eşlik Etmeye Çalışan Köpek 01:55

Patisinden Geldiğince Bir Şeyler Yaparak Dans Eden İnsanlara Eşlik Etm

Minnoşluğu üzerinde. Şili'de kaydedilen görüntülerde, dans gösterisi yapan insanların hemen önünde onlara eşlik eden sevimli bir köpek görülüyor. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Motosikletli Magandalar Kamerada 01:29

Motosikletli Magandalar Kamerada

İstanbul Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı'da toplu halde ayağa kalkarak tek teker üzerinde giden motosikletli gençler trafikte adeta terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan gençler o anları bir de s..

Küvetli Motosiklet ile Serinleyen Adanalı Gençler 00:35

Küvetli Motosiklet ile Serinleyen Adanalı Gençler

Bu görüntüler Adana'da Kasım Gülek Köprüsü üzerinde çekildi. Sıcaktan bunalmış Adanalı gençler sıcak havada trafikte ilerlerken böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Trafik Canavarı Motosikletli Maganda 02:12

İşte Trafik Canavarı Motosikletli Maganda

E-5 karayolu Çağlayan mevkiinde bir motosikletli trafikte 200 kilometre hıza ulaşarak metrelerce tek teker üzerinde gitti. Motosikletli hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye attığı o anları kask kamerasıyla kayde..

Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar 01:59

5 Dakikada Pratik Lokmalık Toplar

5 Dakikalık Lokmalık Toplar Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı şeker 300 gr süzme yoğurt 1 paket vanilya 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu Yarım çay kaşığı tuz Sıvı yağ Üzeri için; 5 yemek kaşığı ..

İyi Kabak Tatlısı Tarifi 03:57

İyi Kabak Tatlısı Tarifi

Kabak Tatlısı İçin Malzemeler: 1 kilo balkabağı 2 su bardağı tozşeker 3-4 yemek kaşığı su Üzerine 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz veya fındık Balkabağı Tatlısı Yapılışı: Kabağın kabukları patates soyma aleti ile veya ta..

Havuzunda Keyif Yapan Tavuk 00:32

Havuzunda Keyif Yapan Tavuk

Havuz girer gibi, geniş kap içindeki suyun üzerinde sırt üstü yatıp serinleyen tavuğun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 6 yıl önce