#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Çıldır Gölü’nde buzlarla vals 04:35

Çıldır Gölü’nde buzlarla vals

Kars’ta son günlerde etkili olan sıcak hava, Çıldır Gölü’nün kısmen buzlarını çözerken, vatandaşlar buz üzerinde adeta vals yapıyor. Çözülmeye başlayan Çıldır Gölü ve üzerindeki vatandaşlar havadan görüntülendi...

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..

Kim bu kırmızı elbiseli güzel- 01:24

Kim bu kırmızı elbiseli güzel-

HAVA ÇOK SOĞUK... SIFIRIN ALTINDA EKSİ DERECELERDE... RUS MODEL SOĞUĞA ALDIRMADI, ÜZERİNDE BORDO, SİMLİ KABARIK BİR ELBİSEYLE İSTİKLAL CADDESİ'NDE TURLADI... GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI.....

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Motosiklet ile Zor Anlar Yaşayan Adam 00:15

Motosiklet ile Zor Anlar Yaşayan Adam

Motosiklet üzerinde binen adam hem çıkış kapısını denk getirememiş , denk getirip çıksa da bu sefer yolda bir türlü düzgün gidememiş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı! 03:24

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı!

35 İLDE, 4 MİLYON LİRANIN DA ÜZERİNDE VURGUN YAPTILAR... ÇETEYE KATTIKLARI SAHTE GELİNLERLE, EVLENME VAADİYLE ONLARCASINI DOLANDIRDILAR… ORTAYA ÇIKAN SON MAĞDUR DA 40 BİN LİRASINDAN OLDUĞUNU SÖYLEYEN 25 YAŞINDAKİ ERCAN A..

Göbeklitepe yakınlarında metal monolit bulundu 00:59

Göbeklitepe yakınlarında metal monolit bulundu

Şanlıurfa'da Göbeklitepe yakınlarında bulunan ve üzerinde Göktürk alfabesiyle yazıların olduğu monolit incelemeye alındı. Jandarma monoliti kimin diktiğini bulmak için çalışma başlattı...

Tam 700 yıllık kalenin varisi oldular! 01:47

Tam 700 yıllık kalenin varisi oldular!

300 DÖNÜM ÜZERİNDE KURULAN DEVASA BİR KALE, TAM 700 YILLIK TARİHE TANIKLIK ETMİŞ... BİR AİLE, ÇIKTI VE BU KALE DEDEMİZİN DEDİ... İDDİALARINI MAHKEMEYE TAŞIDILAR... BAKIN 4 YIL SÜREN O DAVA NASIL SONUÇLANDI..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Tokkal ailesinin evi boşaltıldı 02:48

Tokkal ailesinin evi boşaltıldı

Eskişehir’de bıçaklanarak hunharca öldürülen Tokkal ailesinin, Hamamyolu caddesi üzerinde bulunan telefon dükkânının ardından evleri de boşaltıldı...

Katil zanlısı komşusu çıktı! 01:24

Katil zanlısı komşusu çıktı!

92 YAŞINDAKİ HANIM PINARLI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. POLİS ÖNCE HIRSIZLIK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURDU, SADECE O KADAR DEĞİLDİ. 23 YAŞINDAKİ KOMŞUSU TARAFINDAN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI, SONRA DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜL..

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi 02:27

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi

İstanbul’un iki ilçesinde polis ekipleri tarafından sahte alkol imalathanelerine düzenlenen operasyonda 5 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi. Olayla bağlantılı 5’i yabancı uyruklu 7 şüpheli yakalandı...

Lübnan'da başıboş at otomobile çarptı 00:26

Lübnan'da başıboş at otomobile çarptı

Lübnan'da yolda koşarak ilerleyen başıboş at, cadde üzerinde seyir halinde olan ve atın geldiğini görünce duran otomobile çarptı...

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi 01:43

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi

Şişli'de cadde üzerinde yürüyen İranlı bir ailenin yanına otomobille yaklaşan şahıslar, kadının çantasını çalmak istedi. Ancak durumun farkına vararak çantasını bırakmayan kadın, eşi ve çocuğu otomobil tarafından metrele..

Dolar ve euro yükseldi 02:39

Dolar ve euro yükseldi

TÜRKİYE'DE GÖZLER DOLARIN ÜZERİNDE. ÖYLE Kİ DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN YÜKSELİŞE GEÇTİ... ALTIN DA FIRLADI. BORSA İSE TAM TERSİ DÜŞTÜ. PEKİ PİYASADA SON DURUM NE? UZMANLAR NE DİYOR... İŞTE CEVABI.....

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Sol Yanım - Tanıtım 01:11

Sol Yanım - Tanıtım

Sol Yanım'a Abone Olmak İçin → http://bit.ly/sy-dd-subnn‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le t..

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum'' 02:33

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum''

Depremin merkez üssüne 3 mil uzaklıkta balık çiftliğinde balıkların bakımını yapmak için dalış yaptığını belirten Erencan Özkan, yaşadıklarını şöyle anlattı: Deprem anında dalıştaydım, balıkları kontrol ediyordum, o an..

Esenlerde korkunç kaza, otomobilin çarptığı kadın metrelerce savruldu 01:34

Esenlerde korkunç kaza, otomobilin çarptığı kadın metrelerce savruldu

Esenler’de cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın otomobilin çarpması sonucu metrelerce savrularak yere düştü. Kadının ağır yaralandığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı...

Yanardağ Lavında Yumurta Pişirmek 00:29

Yanardağ Lavında Yumurta Pişirmek

İzlanda’nın güneybatısında yer alan Fagradals Yanardağı 800 yıl sonra lav püskürttü. Bir kişide yanardağı izlemek için gittiği bölgede lav üzerinde yumurta pişirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Işıklarda Coşan Moto Kurye 00:15

Işıklarda Coşan Moto Kurye

Pandemi döneminde en çok iş düşen çalışanlardan olan moto kuryelerden biri kırmızı ışıkta beklerken roman havası eşliğinde motosikletin üzerinde oynamış...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur 01:31

Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakırköy- Kirazlı metro hattının 2022 sonunda tamamlanacağını söyleyen Bakan Karaismailoğlu Kanal İstanbul için, g..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..