#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

İsmail YK - Son Defa 05:04

İsmail YK - Son Defa

Doluyor gözlerim unutur mu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu (ışığı) silemedim atamadım Şunu ben anladım sensiz yatamadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa bir tanem kollarıma alayım (..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Kukuli  Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları 02:58

Kukuli Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları

Kukuli ve arkadaşları bu kez eğitici çocuk şarkıları ile nesillerin kalbine taht kurmuş Barış Manço’nun en sevilen şarkılarından “Arkadaşım Eşek” ile karşımızda...

Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer 03:33

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer

Şarkı Sözleri: Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimd..

  • Candy tarafından
  • 2.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli Köşe Kapmaca 00:11

Kukuli Köşe Kapmaca

Eğitici çocuk şarkıları ve videolarıyla kendilerini sevdirmeyi başarmış zıpır kahramanlarımız yeni bir kısa videoyla karşınızda. Bu kez başroldeki Tinky-Minky ve Dütdüt köşe kapmaca oynuyor. Arabayı ilk önce kim parkedec..

Kukuli  Rock Yıldızı 00:20

Kukuli Rock Yıldızı

Birbirinden eğlenceli halleri ile bizi güldüren Kukuli bu kez de rock yıldızı oluyor. Eğitici çocuk şarkıları, öğretici videoları ve neşeli halleri ile kalbimizi kazanmış kahramanımız bakın neler yapıyor. Kukuli iş başı..

Kukuli  Şarlo 00:27

Kukuli Şarlo

Komik halleri ile çocuklarımızı güldürürken öğreten kahramanımız Kukuli şimdi de Charlie Chaplin'in canlandırdığı unutulmaz karakter Şarlo olarak karşımıza çıkıyor. Kukuli'yi bu kez bıyığı, şapkası, yürüyüşü ve bastonuy..

Şahan Gökbakar'dan Eşine Övgü 00:56

Şahan Gökbakar'dan Eşine Övgü

BU KEZ ŞAHAN GÖKBAKAR EŞİNİ ÖVDÜ! Şahan Gökbakar, eşine övgülerde bulunduğu videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Allah mutluluklarını bozmasın...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 02:53

Tecavüze Uğramasının Üzerinden 77 Yıl Sonra Aldığı Telefonla Hayatının

1928 yılında henüz 16 yaşındayken arkadaşı ile piknik yaptığı sırada tecavüze uğrayan Minka Disbrow yaşadığı travma sonrası acı dolu güne dair pek bir şey hatırlamıyordu. Hatırladığı tek şey ise ona tecavüz eden adamın t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor 01:01

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor

ABD’de ilk kez bir yaban arısı (bombus affinis) nesli tükenme tehlikesi olan türler listesine alındı. Uzmanlar gıda üretiminin azalması konusunda uyarıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Okulun İlk Günü 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Okulun İlk Günü

Küçük çocuklar için çizgi film. Rubi ve Jojo çok heyecanlı. Bugün ilk kez okula gidecekler. Umarım Jojo yaramazlık yapmaz... Bakalım ilk gün nasıl geçecek...

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi 01:41

Karnı Acıkan Martı Cama Vurarak Yemek İstedi

Fatih'te karnı her acıktığında geldiği evin camına vuran sevimli martı renkli görüntüler oluşturuyor. Yaklaşık bir ay önce ilk kez bir evin penceresine gelen sevimli martı, evde yaşayanların ilgi odağı oldu. Sevimli mart..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Uzun Zaman Sonra İlk Sahbini Gören Köpek 00:54

Uzun Zaman Sonra İlk Sahbini Gören Köpek

Köpekler sadık hayvanlardır.uzun bi aradan sonra ilk kez sahibini görene köpegin mutlulugu tarif edilemez....

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı 01:05

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı

Rusya'da Yuzhno-Kamchatsky yaban hayatı koruma alanında Kambalny yanardağı, yaklaşık 250 yıldır ilk kez aktif hale geldi. Bölgeye patlamanın olasılığını belirten turuncu bir uyarı verildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu! 04:34

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu!

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar yayınlanan haftanın finali bölümünde Onur'un elenme ihtimali Aycan'ı gözyaşlarına boğdu! Onur elenirse onunla birlikte gideceğini söyleyen Aycan, ona olan sevgisini bir kez daha haykırdı! Onur..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce