#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle 52:12

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle

Dizi yayınlandığı ilk 2 sezon boyunca 36 kez 1. olarak büyük bir rekora imza atmıştır.[4] 2004 yılında dizinin dergisi Doğan Egmont tarafından yayınlanmıştır. En Yaratıcı Ürün-Marka Geliştirme ödülü kazanmıştır. 30 Kas..

Ödül - Çok Erken 04:04

Ödül - Çok Erken

Uykusuz bir sabahta,kupkuru bir sıcakta, Ruhum çığlık çığlığa,doğruldum yatakta. Boş yastığına baktım,güzel günleri hatırladım, Bir kez daha “Aşk”la yandım,gittiğini anladım. Camdan dışarı baktım,derin derin nefes aldım..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov 01:11

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov

Siyasi istikrarsızlığın yaşandığı Bulgaristan'da son dört yılda üçüncü kez genel seçimler yapıldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) partisi lideri Boyko Boris..

Hugh Laurie Kimdir? 04:52

Hugh Laurie Kimdir?

Hugh Laurie. Laurie, Mayıs 2012'de Los Angeles El Rey Theatre'de. James Hugh Calum Laurie (d. 11 Haziran 1959), iki kez Altın Küre ödülü kazanmış İngiliz aktör, yazar, yönetmen, müzisyen, şarkıcı ve komedyen...

Kevin Costner Kimdir? 03:18

Kevin Costner Kimdir?

Kevin Michael Costner, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bi..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid 3-1 Napoli ( Özet - 15 Şubat 2017) 12:12

Real Madrid 3-1 Napoli ( Özet - 15 Şubat 2017)

Napoli başladı Real Madrid bitirdi! Real Madrid 3-1 Napoli 8' [0-1]Insigne 18' [1-1]Benzema 49' [2-1]Kroos 54' [3-1]Casemiro Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Napoli'yi ağırladı...

  • JokerS tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun 01:32

Davaro Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Sülo, Memo ile yaptığı anlaşma gereği köye gitmeyecektir. Ama karısı Ağa ile evlenince köye gitmek ister fakat b..

Deniz Kabuğundaki Hayalet 01:31

Deniz Kabuğundaki Hayalet

Türkiye'de İlk Kez Seyredelim.com..

Death Note Fragman 01:03

Death Note Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Kısmetse Olur - Büyük Buluşma! Didem Ankaraya Adnanın Aileyle Tanışmaya Gidiyor! 01:27

Kısmetse Olur - Büyük Buluşma! Didem Ankaraya Adnanın Aileyle Tanışmay

Kısmetse Olur'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Adnan ve Didem Ankara'ya gidiyor. Didem, ilk kez Adnan'ın yaşadığı eve, ailesinin yanına giderek onlarla tanışıyor. Herkesin merakla beklediği bu büyük buluşmada neler yaşa..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet! 02:52

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet!

4. Bölüm (Final) Özet: Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017) 14:32

Barcelona 2-1 Leganes (Uzun özet - 19 Şubat 2017)

Barcelona ecel terleri döktü: 2-1 La Liga'da Leganes'i konuk eden Barcelona, zorlandığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. La Liga'nın 23. haftasında Leganes'i konuk eden Barcelona, Messi'nin son dakikadaki penaltı golüyl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi! 03:46

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi!

Payitaht Abdülhamit dizisinin 5.bölümünde ayaklanan gençlerle sultanın konuşmaları tüyleri diken diken etmeye yetti.Ve tekrar kendimle böyle bir ecdadım olduğu için bir kez daha gurulandım.Ve sonunda tekrar tarih gerçekt..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 17.Bölüm 10:44

Adventure Time 17.Bölüm

Lich (Ölümsüz): Prenses Ciklet tarafından yakalanıp esir edilmiştir. İlk kez Ölümsüz Delirir bölümünde görülmüştür ve kaçmak için Salyangoz'un bedenini ele geçirir. Finn ayıya kitabı verince ayı kitabı Salyangoz'a (Lich'..

Ölüm Notu Fragman 01:03

Ölüm Notu Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Payitaht Abdülhamit - Osmanlı Devleti Gerekirse Atar Tokatı 04:02

Payitaht Abdülhamit - Osmanlı Devleti Gerekirse Atar Tokatı

Payitaht Abdülhamit 6. bölümünde Osmanlı Devleti'nin gücünü İngiliz sefiri bir kez daha anlar ve susmak zorunda kalır...

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar 03:57

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil, Mevsim bahar ama kış değil. Bir kez daha dayanamam, Kalbim nasır ama taş değil. Bir deli rüzgar esse bir yerlerden, Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık, Dönecek m..

Yunanistan Duvarlarında Takla Atmak Başkadır 00:58

Yunanistan Duvarlarında Takla Atmak Başkadır

Günümüzün ilginç trendlerinden biri de esnekliği hız ile birleştirerek duvarların üzerinden atlamak. Red Bull, bizi bu kez Yunanistan'a götürüyor...