#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

A Milli Takım'dan Tarihi Galibiyet 02:10

A Milli Takım'dan Tarihi Galibiyet

A Milli Futbol Takımımız Uluslar Ligi'nde lider Rusya'yı tarihinde ilk kez mağlup ederek, iddiasını son maça taşıdı...

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı! 01:32

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı!

MASKESİZ GENÇ, CEZADAN KORKTU… AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK TABİİ Kİ… EKİPLERİN ELİNDEN İKİ KEZ KAÇAN O GENÇ, SONUNDA YAKALANDI…..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu 01:36

Paşinyan'a Suikast Planı Deşifre Oldu

Ermenistan güçleri Kafkasya'da bozguna uğrayınca; Paşinyan ülkesinde hedefteki isim haline geldi. İstifa sesleri yükselirken, bu kez Paşinyan'a suikast planı ortaya çıktı. O planı hazırlayan, ulusal güvenlik servisi eski..

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi 02:13

Yeni moda- Bebeğe cinsiyet partisi

NE YILBAŞI, NE BAYRAM.. ANKARA'NIN SİMGESİ ATAKULE BU KEZ ÇOK FARKLI BİR SEBEPLE IŞIKLANDIRILDI. İSMİ AÇIKLANMAYAN BİR ÇİFT BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İÇİN İLGİNÇ BİR PARTİ DÜZENLEDİ. BEBEĞİN CİNSİYETİ SADECE ONLA..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

Tombalak Gencin Beynini Yakan Maraş Dondurmacısı 00:44

Tombalak Gencin Beynini Yakan Maraş Dondurmacısı

Maraş dondurmacılarının dondurma verme konusunda müşteriyi oyalan (oynatan) hareketlerine bir çok kez şahit olmuşuzdur. Ancak bu sefer şişman bir genç canının dondurma çekmesiyle pişmanlığı yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Meclis'te gergin oturum! 01:55

Meclis'te gergin oturum!

MECLİS'TE AK PARTİ İLE CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ. BU KEZ TANSİYONU YÜKSELTEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KKTC'DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI ÖNERİSİ OLDU...

Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması 00:39

Sevimli Ufaklığın Maraş Dondurmacısı ile İlk Tanışması

Dondurma alacağınız zaman işin içine illa bir şov katan maraş dondurmacılarından çekmeyen yoktur. Bu ufaklıkta maral dondurmacısından ilk kez dondurma almış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Övüç Taklidinin Hakkını Veren Genç 00:18

Murat Övüç Taklidinin Hakkını Veren Genç

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ü taklit eden kişiler çok kez karşımıza çıkmıştır. Bu gençte onlardan biri ve çok başarılı...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Babasının bıçakladığı şahsı taburcu olunca kardeşi vurdu 01:30

Babasının bıçakladığı şahsı taburcu olunca kardeşi vurdu

Samsun'da babasının sabah aracının içinde bıçakla yaraladığı şahıs hastaneden taburcu olduktan sonra bu kez kavgada muhtar olan kardeşi tarafından tabancayla vurularak yaralandı...

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Macron'dan Yeni Skandal- Laiklik Şartı 01:43

Macron'dan Yeni Skandal- Laiklik Şartı

İslam düşmanlığının patlak verdiği Fransa'da Cumhurbaşkanı Macron bir kez daha skandal bir hamle yaptı. Macron, ülkesindeki İslam konseyi üyelerinden laiklik şartı hazırlamalarını istedi...

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek! 04:34

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek!

Ermenistan ordusu 44 gün süren çatışmalarda ağır darbe aldı. Çoğu kez cepheyi terk eden Ermenistan askerlerinin geride bıraktığı askeri ve zırhlı araçlar bugün Bakü'de sergilenecek...

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Bu nasıl ifade? 01:36

Bu nasıl ifade?

AKADEMİSYEN CEREN DAMAR ŞENEL CİNAYETİNDE DAVA SONA ERDİ AMA AİLE KATİLİN YAKINLARINDAN BİR KEZ DAHA ŞİKAYETÇİ OLDU. KATİLİN DEDESİNİN DURUŞMADA KULLANDIĞI SÖZLER İÇİN SAVCILIK 2 YIL HAPİS CEZASI İSTEDİ...

O cani kadın yine ortaya çıktı! 01:55

O cani kadın yine ortaya çıktı!

KEDİLERİ SEVME BAHANESİYLE KANDIRIYOR, SONRA ONLARI BIÇAKLAYIP VAHŞİCE ÖLDÜRÜYORDU... SHOW HABER'İN 8 AY ÖNCE EKRANA GETİRDİĞİ O CANİ KADIN YİNE ORTAYA ÇIKTI... BU KEZ YAVRU BİR KEDİYİ KATLETTİ... ELİNDE BIÇAĞIYLA, SUÇÜS..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler! 01:09

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler!

SAHTEKARLIK İÇİN TÜRLÜ YOLLARA BAŞVURUYORLAR AMA ARTIK BU KADARINA DA PES!... BU KEZ ÇAY PAKETLİYORUZ DEDİKLERİ EVDE BAKIN NE ÜRETTİLER..

Komisyonda terör örgütü gerilimi! 01:35

Komisyonda terör örgütü gerilimi!

MECLİS'TE GERİLİMİN ADRESİ BU KEZ PLAN BÜTÇE KOMİSYONU OLDU. İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İLE HDP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ, TERÖR ÖRGÜTÜ ÜZERİNDEN ATIŞTI..SÖZLER SERTLEŞİNCE BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE SIK SIK ARA VERİLDİ...

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı 03:11

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı

Söz – Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Yiğit Mahzuni , Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Güller açılır mı kalbinde Son kez ne zararı var dinle Yanında duran olmaz Halini soran olmaz Sen bir köşede ağlarsın Bak sana..

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı 01:44

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Alina Kabaeva'nın arasındaki ilişki Rus basınının gündeminden düşmüyor. Bu kez Kabaeva'nın maaşı tartışma konusu oldu. Putin'in eski bir temizlikçiden kızı olduğu da iddia edildi...