#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Tabutu açıp fotoğraf çektirdiler 01:28

Tabutu açıp fotoğraf çektirdiler

MARADONA'NIN ÖLÜMÜYLE SARSILAN ARJANTİN, BU KEZ DE CENAZE EVİNDEKİ SKANDALIN ŞOKUNDA... ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRAN O SAYGISIZLIĞIN GÖRÜNTÜLERİ GELİYOR EKRANA...

Yılmaz Vural Yoğun Bakımda 01:11

Yılmaz Vural Yoğun Bakımda

Türk futbolunun sevilen simalarından Teknik Direktör Yılmaz Vural ikinci kez koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan 67 yaşındaki Vural, yoğun bakıma alınarak entübe edildi...

Ugandalılardan sonra Nijeryalılar! 02:35

Ugandalılardan sonra Nijeryalılar!

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA İSTANBUL ESENYURT'TA BİR KORONAVİRÜS BASKINI YAPILMIŞ, GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇMEK İÇİN TOPLANAN UGANDALILARA CEZA YAĞMIŞTI... ESENYURT'TA BU KEZ DE NİJERYALILARA BASKIN DÜZENLENDİ... BAKIN ONLARI BİR..

Çocuğun drone korkusu... 01:22

Çocuğun drone korkusu...

2 YIL ÖNCEYDİ. HAVADAKİ DRONE'U GÖREN LÜTFİYE NİNE KAÇACAK ÇALI ARAMIŞTI. BUGÜN DE MERSİN'DEN BENZER BİR GÖRÜNTÜ GELDİ. BU KEZ KORKUP KAÇAN UFAK BİR ÇOCUKTU...

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı! 02:04

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı!

POLİSE MASKESİZ YAKALANAN VE 'BANA TEŞKİLATIN NUMARASINI VERİN' SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN KURYE YİNE SAHAYA ÇIKTI. BU KEZ DE BEKÇİLERE MASKESİZ YAKALANMIŞTI. BAKIN DÜN AKŞAM NASIL SAÇMALADI?..

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı 01:55

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e evine dön çağrısında bulundu. Akşener daha önce bu teklifi reddetmişti. Bu sefer ki çağrıya ise sosyal medya hesabından hem ironik hem de esp..

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 14.Bölüm | İlk Günah - HD 1:37:54

Ezel - Ezel 14.Bölüm | İlk Günah - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 14. Bölüm ÖzetnnEzel’de yeni bir av başladı. Serdar adım adım Ezel’in geçmişine yaklaşıyor ve geçmişin sayfalarından sürpriz bir isim ortaya çıkarıyor: Selma… Bu kez ..

  • Dizi TV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serda..

  • Dizi TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara Oyun Havasında Oynayan Amortisörlü Genç 00:21

Ankara Oyun Havasında Oynayan Amortisörlü Genç

Ankara gençleri oyun havaları eşliğinde güzel oyunları ile çoğu kez karşımıza çıkmakta. Ancak bu genç adeta amortisörlü..

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çin'de Tehlike Çanları Çalıyor, Her Şey Yeniden Mi Başlıyor 01:13

Çin'de Tehlike Çanları Çalıyor, Her Şey Yeniden Mi Başlıyor

Her şeyin başladığı yer Çin'de, yeniden tehlike çanları çalıyor. Başkent Pekin ve farklı adreslerde yeni vakalar kaydedildi. Ülkede alarmın rengi bir kez daha kırmızıya döndü...

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı! 01:59

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı!

İSTANBUL FATİH'TE HIRSIZLAR, KAPISI AÇIK OLAN APARTMANLARA GİRİP EVLERİ SOYUYORLARDI... AMA BU KEZ SERT KAYAYA ÇARPTILAR, ÜSTÜNE DE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek 01:07

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek

Bolivya'da bir maç sırasında artık gelenek haline gelen sahaya köpek girmesi gündem oldu. Bu kez oldukça heyecanlı ve hazırlıklı gelen köpek, kucaklanarak sahanın dışına alındı...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD 1:45:14

Ezel - Ezel 18.Bölüm | Gitmesine İzin Vermek - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 18. Bölüm ÖzetnnOyunda yeni ittifaklar zamanı. Ezel, Eyşan ve Ali’ye Cengiz’i saf dışı bırakmayı teklif etti. Fakat geçmişi tekrar etmek, onlar için bile çok zor. Eyş..

  • Dizi TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 441 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 234 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sancak - Buraları Yak 03:51

Sancak - Buraları Yak

Söz & Müzik: Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix: Buğra Kunt & Çağlar Kocatepe Mastering: Emre Kıral Yaylılar: İstanbul Strings Video & Kurgu: Burak Fatsa Teşekkürler 'Oğuzhan Atmaca'. Sancak - Buraları Yak Bir gün o..

Elazığ’da depremin büyüklüğünü gösteren yeni görüntüler dikkat çekti 01:56

Elazığ’da depremin büyüklüğünü gösteren yeni görüntüler dikkat çekti

Elazığ’da dün yaşanan 5.3 büyüklüğündeki depreme ait yeni ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri şiddeti bir kez daha gözler önüne serdi...

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

80 saatlik kısıtlama öncesi.. 02:10

80 saatlik kısıtlama öncesi..

ÜLKE GENELİNDE 80 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI DÜN AKŞAM SAAT 21.00 İTİBARIYLA BAŞLADI. HEMEN ÖNCESİNDE YOLDA, MARKETLERDE YİNE TELAŞ VARDI. BU KEZ İŞİN İÇİNDE YILBAŞI DA OLUNCA YOĞUNLUK KATLANDI...

Bu kavşak fenomen oldu! 02:13

Bu kavşak fenomen oldu!

ŞU SIRALAR SOSYAL MEYDANIN GÜNDEMİNDE İSTANBUL'DAKİ BİR KAVŞAK VAR... ORADA KAYDEDİLEN VİDEOLAR, MİLYONLARCA KEZ İZLENİYOR... SİZCE NEDEN?..

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti 01:31

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇALI HENÜZ İKİ GÜN OLDU… 32 HAFTALIK DOĞAN KIZ BEBEK, KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN ANNESİNİ DAHA DOĞDUĞU GÜN KAYBETTİ... TALİHSİZ ANNE, BEBEĞİNİN KOKUSUNU İÇİNE BİR KEZ BİLE ÇEKEMEDİ.....

Simpsonlar yine bildi 01:23

Simpsonlar yine bildi

KEHANETLERİYLE ÜNLÜ DİZİ SİMPSONLAR, BU KEZ ABD KONGRE BİNASININ İŞGALİYLE GÜNDEMDE... DİZİNİN YILLAR ÖNCE ÇEKİLEN SAHNELERİNDEKİ GÖRÜNTÜLER İLE DÜN YAŞANANLAR ARASINDAKİ BENZERLİK, ŞAŞKINLIK YARATTI.....

Çanakkale Boğazı’nda korkutan görüntü 03:22

Çanakkale Boğazı’nda korkutan görüntü

Çanakkale’de zıpkınla avladığı balıklarla adından söz ettiren rekortmen dalgıç Müjdat Turan, bu kez denizin dibinde yüzlerce ay denizanası görüntüledi. Yapılan araştırmalarda ay denizanalarının artması, denizlerin kirlen..

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

Deprem Ankara'yı vurdu! 02:07

Deprem Ankara'yı vurdu!

BU KEZ DE BAŞKENT ANKARA'LILAR DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI.. MERKEZ ÜSSÜ KALECİK İLÇESİ OLAN 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, PANİK VE KORKUYLA İNSANLARI SOKAKLARA DÖKTÜ...,DEPREM SIRASINDA BAZI EVLERDE ÇATLAK..

Yastık altında 10 bin dolar buldu! 01:47

Yastık altında 10 bin dolar buldu!

CUMHUR İTTİFAKI SONUNA KADAR YAŞAYACAK DEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FARKLI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERE DESTEK VERDİ. DEVLET BAHÇELİ, HDP'NİN KAPATILMASI İLE İLGİLİ ÇAĞRISINI DA BİR KEZ DAHA TEKRA..

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm 02:56

Çin'de 8 ay sonra korona virüsten ilk ölüm

Çin'de yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında Mayıs ayından bu yana ilk kez korona virüs nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti...

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor 03:21

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor

Klipte bana eşlik eden Zeynep Demirhan'a çok teşekkürler. Söz&Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Ud: Altuğ Öncü Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yöne..