#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya 01:05

Taha Akgül Hedefim 2024 Paris Olimpiyatları’nda Altın Madalya

9. kez Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan olimpiyat madalyalı milli güreşçi Taha Akgül, 9'da 9 yaparak kendi rekorunu kırdığını ifade ederek hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları'nda şampiyonluk olduğunu söy..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Zelenski Habertürk'e Konuştu 02:04

Zelenski Habertürk'e Konuştu

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENKSİ TÜRK BASININDA İLK KEZ HABERTÜRK'E ÖZEL RÖPOTAJ VERDİ. RUSYA LİDERİ PUTİN'İ AKAN KANI DURDURMAK İÇİN GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, TÜRKİYE'NİN BARIŞ İÇİN OYNADIĞI ROLE TEŞEKKÜR ETTİ...

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Laleler De Hoyratlık Mağduru 03:11

Laleler De Hoyratlık Mağduru

İSTANBUL'UN EN RENKLİ SİMGESİ, BAHARIN MÜJDECİSİ LALELER... BU KEZ DİLLERE DESTAN GÜZELLİĞİYLE DEĞİL, YÜREK ACITAN BİR HOYRATLIKLA GÜNDEMDE... GÜLHANE PARKI'NI SÜSLEYEN CANIM LALELER, FOTOĞRAF İŞKENCESİNDE CAN VERDİ... K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı! 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Burada İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya ka..

Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı, linç edilmekten yine yolcular kurtardı 01:52

Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı, linç edilmekten yine yol

Antalya'nın Serik ilçesinde yolcu ile şoförün tartışması kavgaya dönüştü. Öfkelenen yolcu otobüsün camlarını kırınca bu kez diğer yolcularda yolcuya tekme tokat saldırdı. O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi...

Erdoğan rest çekti! 01:53

Erdoğan rest çekti!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSVEÇ İLE FİNLANDİYA'NIN NATO'YA ÜYE OLMA ÇABASINA İTİRAZ ETMİŞ, VETO KARTINI OYNAYARAK DÜNYA GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ. ERDOĞAN, İKNA ETMEYE GELMEK İÇİN YORULMASINLAR DEDİ, İKİ ÜLKEYE BİR KEZ DAH..

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu 02:23

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu

Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar bir kez daha sel ve toprak kaymalarına neden oldu. Eyaletteki yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Geçtiğimiz ay sellerde 448 kişi hayatını kayb..

Ümit Özdağ'ın provokatif paylaşımına Fahrettin Koca'dan tepki 01:16

Ümit Özdağ'ın provokatif paylaşımına Fahrettin Koca'dan tepki

Reyhanlı'da Türk doktor olmadığını iddia eden Ümit Özdağ'ın yanlış bilgisini düzelten Fahrettin Koca, bu kez Süleyman Soylu'yu hedef alan Zafer Partisi Lideri'ne sert tepki gösterdi...

Köylünün ayı isyanı 01:35

Köylünün ayı isyanı

KASTAMONU'DA BİR AYI, ARI KOVANLARINA DADANDI, 1 AYDA 5 KEZ GELİP İÇİNDEKİ BALLARI YİYİNCE KÖYLÜLER HEM MALLARININ HEM DE CANLARININ DERDİNE DÜŞTÜ..

''İstanbul'da afet yaşanmadı'' 01:41

''İstanbul'da afet yaşanmadı''

İSTANBUL'UN BAZI SEMTLERİNDE YOĞUN YAĞIŞ NEDENİYLE SU BASKINLARI YAŞANIRKEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN TATİLDEN DÖNMEMESİ ELEŞTİRİLERİ BERABERİNDE GETİRMİŞTİ. BİR KAÇ GÜN GÖZLEM YAPTIM, YORUMLARI OKUDUM DİYEN EKRE..

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan tahıl koridoru açıklaması! 01:31

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan tahıl koridoru açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İstanbul'da imzalanan anlaşmalarla ilgili Bugün elde edilen sonuçlara katkılarından dolayı Türk ortaklarımıza, şahsen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha teşekkür etme..

Türkiye 3 şehidini uğurladı 03:21

Türkiye 3 şehidini uğurladı

TÜRKİYE BUGÜN 3 ŞEHİDİNE AĞLADI... TERÖRİSTLERİN HAİN SALDIRISNDA ŞEHİT DÜŞEN TANKÇI SÖZLEŞMELİ ERLER MERT OTAL VE MEVLÜT YOĞURTCU İLE PİYADE SÖZLEŞMELİ ER CÜNEYT TAŞYÜREK MEMLEKETLERİNDE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI... ..

Her Şey 6 Şubatla Başladı! 46:34

Her Şey 6 Şubatla Başladı!

Belki de Son Kez Konuşuyorum! Terk Etmeyin, Gitmeyin!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 11 ay önce
DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ? 15:12

DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ?

Dünyayı perde arkasından yönetenler hakkında birçok görüş belirtildi ve hala yeni yeni teoriler ortaya atılıyor. Biz bu kez David Icke'ın gözünden bakmak istedik. David Icke'ın yorumlarını bazen gayet mantıklı bulmakla b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 7 ay önce
BÜYÜK TEHLİKE! 48:32

BÜYÜK TEHLİKE!

SALDIRI VE ŞOK PLANIN BELGESİ! 04:42 Roma Planı Ne? 12:04 Belgelerin İçeriğinde Ne Var? 18:02 Bu Olaylar İçin Ne Yapacağız? 18:21 Cumhuriyet'in Fişi Çekilmek Üzere! 34:06 İşgal Ne Zaman Başladı? 35:30 Belgelerde Mülte..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
İNSANLIK BU TEHLİKENİN FARKINDA DEĞİL. D.S.Ö Terör Örgütü'nün İklim ve Sağlık Oyunu! 03:25

İNSANLIK BU TEHLİKENİN FARKINDA DEĞİL. D.S.Ö Terör Örgütü'nün İklim ve

Cenevre'de devam eden DSÖ toplantısının önünde protestolar başladı. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka planda yeni tuzaklar kuruluyor. Bu kez İklim üzerinden 'Hazırlık ve müdahale plandemisi hazır..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabilirsiniz ! 35:56

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabil

???? Aile dizimi ve kuantum alandaki yapılan çalışmaların çok dikkatli yapılması lazım ! ???? Şifa adı altında varlıklarla birlikte olanlar var! ???? Onsekiz bin alemin peygamberi Ne demek ? ???? Günde 40 kez ihlas Sure..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 ay önce