#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada 01:21

Genç Futbolcunun Bıçaklanarak Öldürdüğü An Kamerada

İstanbul Yedikulesporlu genç oyuncunun yabancı uyruklu bir kadını darp eden şahsı durdurmak isterken kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün saat 23.00 sıra..

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir 01:04

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir

Uçak fobisinin aşılabilmesi için kişinin uçakla ve yolculuk süreciyle ilgili düşüncelerinin üzerinde çalışılması gerekir. Kişi motordan gelen bir sesi, kaza sebebi olarak yorumlayabilir. Uçak fobisi yaşayan kişilerde ris..

  • NABIZ tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir 00:59

Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir

Hayvan fobisi kişinin o hayvanla ilgili düşünceleri üzerinde çalışarak aşılabilir. En etkili yöntemlerden biri ise kişinin aşamalı olarak o hayvana maruz kalmasıdır. Kişinin hazır olduğu ve kabul ettiği ölçüde belki önce..

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI! 01:56

14 YAŞ’INDAKİ YUSUF ÖLDÜ, AİLESİNİN FERYAT’LARI YÜREK’LERİ DAĞLADI!

Gaziantep'te tırın çarptıktan sonra altına aldığı elektrikli motosikletin üzerinde bulunan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü ağabeyi hafif yaralandı. Ölen çocuğun cenazesini teslim alan ailenin..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Lisa Zimouche Topuklu Ayakkabıyla Harikalar Yarattı! 00:37

Lisa Zimouche Topuklu Ayakkabıyla Harikalar Yarattı!

Ünlü kadın freestyle Lisa Zimouche, bu kez de topuklu ayakkabıyla hünerlerini sergiledi. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

Hız Treninde Altın Günü Yapmak 02:35

Hız Treninde Altın Günü Yapmak

Hayatlarında ilk kez bindikleri hız treninde teyzeler bir ilki gerçekleştirdiler. Tren hareket halindeyken altın günü yaptılar.Getirdikleri yiyecekler havalara uçuştu hayret bu altın günün izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barzani'ye Son Uyarı  Referandumu İptal Edin 02:42

Barzani'ye Son Uyarı Referandumu İptal Edin

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ IKBY'nin referandum yapması halinde uygulanacak yaptırımları açıkladı. Bekir Bozdağ 'Referandum yeni sorunlar doğurmaya adaydır. Barış or..

Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı 01:01

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in sakladığı sırrın peşine düşüyor; Meryem ile Oktay karşı karşıya geliyor! Meryem'in sakladığı gerçeği öğrenmeye çalışan Savaş, her fırsatta o geceki kazayı sorgulamaya..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Dünyanın En Kötü 5 Estetik Ameliyatı 02:29

Dünyanın En Kötü 5 Estetik Ameliyatı

Dünyanın En Kötü 5 Estetik Ameliyatı Özellikle bayanlar, bu video tam size göre! Estetik operasyonlara girmeden önce bir kez daha düşünün...

  • Kadınca tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis 01:03

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis

Bangkok'ta gözü dönen bir kişi polis karakoluna elinde bıçakla daldı. Bıçaklı adamı ise bir polis memuru rahat tavırlarla sakinleştirdi ve ona sarıldı. Anirut Malee isimli polis memuru yaptığı bu davranışla da insana bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman 02:44

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman 02:21

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..