#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov! 02:33

Beşiktaş - Olympiakos Maçında Koreografi Şov!

Beşiktaşlı taraftarlar Olympiakos maçı öncesi tribünde ilk kez koreografi şov yaptı. 1903 tribününde yapılan koreografide UEFA Avrupa Ligi finalinin bu sene oynanacağı İsviçre Sotckholm'e giden bir uçak dünya haritası üz..

Bu Sineği Gören Var Mı?-Tavus Kuşu Sineği 10:25

Bu Sineği Gören Var Mı?-Tavus Kuşu Sineği

adece bir bitki üzerinde yaşayan ilginç sinek. Zeytinlerde 0 oranında zarar verebilen bir sinek türü. Bilmediğimiz bu sineği ben ilk kez gördüm. Ayrıca üreme şekilleri de çok değişik. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı 00:59

Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı

İstanbul'da sel sularında bot ve şişme yatakla yüzen iki kişinin görüntüleri oldukça komik anlara sahne oldu. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yağmur sularının sele dönüşmesiyle birlikte bazı yerlerde vatandaşlar biriken su..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Bölgemizde Derenin Taşıyla Derenin Kuşunu Vurma Oyununu Bozduk 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bölgemizde Derenin Taşıyla Derenin Kuşunu Vurma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, Bölgemiz üzerinde farklı emelleri olan güçlerin, derenin taşıyla derenin kuşunu vurma oyununu bir kez daha bozmuş olduk. dedi...

İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu 02:17

İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu

Şarkıcı Sibel Can, Ege turnesini tamamladı. Bodrum Antik Tiyatro’da 17 Ağustos’ta vereceği konseri öncesinde Çeşme’de yorgunluk atıyor. Ancak konakladığı Alavya Otel’in balkonunda poz veren Sibel Can’ın üzerinde bu ke..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor! 02:25

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor!

ACI BİBER TÜKETMEK, ERKEN ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIYOR! AMERİKA'DA ÜNLÜ BİR KLİNİK, YENİ BİR ARAŞTIRMANIN ÇARPICI SONUÇLARINI AÇIKLADI... 570 BİN KİŞİ ÜZERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE, ACI BİBER KANSERE, DİYABETE, OBEZİTEYE K..

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI 01:25

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI

Alanya D 400 Karayolu üzerinde bir kamyonun arkasına oturarak yolculuk eden gençler canlarını hiçe sayarak ölüme meydan okudu Antalya'dan alışık olduğumuz görüntüler bu kez de Alanya D 400 Karayolu'nda kameralara yansıdı..

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedefleniyor 07:56

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedeflen

Kargo kurye ve dağıtım sektörü temsilcileri bu yıl ilk kez düzenlenen Post & Parcel Uluslararası Zirvesi'nde buluştu. 230 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan sektör, bu yıl 6 milyar 500 milyon sipariş dağıtmayı hedef..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

 Algı Eke Eşi İnan Ulaş’tan Şiddet Mi Görüyor? 00:59

Algı Eke Eşi İnan Ulaş’tan Şiddet Mi Görüyor?

Sevgililerine şiddet uyguladığı iddiasıyla birçok kez gündeme gelen İnan Ulaş Torun'un, şimdi de eşi Algı Eke'yi dövdüğü söylendi.. Oyuncu İnan Ulaş Torun hakkında geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medyada bir anda çığ gibi..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım 02:04

NASA’dan Merkür’ün Geçişini Gösteren Çarpıcı Paylaşım

9 Mayıs her yüz yılda aşağı yukarı 13 kez olan bir olay gerçekleşti ve Merkür, Güneş’le Dünya’nın arasından geçti. NASA da ilgilenenlerin izleyebilmesi için bu hadiseyi canlı olarak yayınladı. Merkür’ün geçişini kayıt ..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Tekken 7  Launch Trailer  PS4 01:33

Tekken 7 Launch Trailer PS4

The Japanese are a bit lucky because they play Tekken 7 like crazy on arcade machines. We have to wait for the first quarter of 2017. When we talk about the Tekken 7, the two things we are most interested in are Rage Ar..

  • BETA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 ŞUBAT'TA SİNEMALARDA Tür: Dram Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, ..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce