#Bisiklet Üzerinde hareket yaparken 2 kez düşünülmesi gereken İnsanlar

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
18 Saat Süren Evlilik 02:31

18 Saat Süren Evlilik

Konu: Dünyanın hemen her ülkesinde ve her inanışta evlilik kutsal bir bağdır ve birbirine aşık olan çiftler için çok özeldir. Mutlu bir birlikteliği olan çiftler için bunu evliliğe dönüştürüp aile kurmak, ayrı bir anla..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTAFA AK 22:18

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTA

► Selamlar arkadaşlar! Uzun zaman sonra sizlerle 1.5 yıl önce Enver ile çektiğim dünyanın en eğlenceli videosu'nun 2.cisini paylaşıyorum! Hem de bu kez Mustafa Ak ile. AVM'nin eğlence merkezini birbirine kattık. Biz çeke..

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi 12 45:55

VE ARTIK İÇERDEYİZ ! Cami Olduktan Sonra Ayasofya-2 _ Ayasofya Serisi

Ayasofya Cami 90 yıl aradan sonra ibadete açıldı. Mesleğim itibari ile her ay en az bir kez Ayasofya'ya giderim. Ama bu ziyaretlerimde hep bir burukluk yaşarım. Fatih'in emaneti, Osmanlı'nın en gözde camisi, İstanbul'un ..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar 03:20

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar

Dünyanın en sıcak ve kurak bölgelerinden biri olan Sahra Çölü’nde yıllık ortalama sıcaklık 30 derece olarak biliniyor. Ancak bu sene inanılmaz bir olay gerçekleşti ve Cezayir sınırları içerisindeki çöl bölgesinde kar yağ..

  • PengoTV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bin Kere İzle Yine Gülersin-Çok Komik :)) 01:51

Bin Kere İzle Yine Gülersin-Çok Komik :))

Bin Kez İzlesem Bin Kez Gülerim...

  • Candy tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simge - Prens & Prenses 04:35

Simge - Prens & Prenses

Her şeye rağmen, bugünde son buldu Sustu tüm sesler, güneşle kayboldu Tüm düşünceler, sahile vurdu Ah neler, neler, bir rüzgarla uçtu Yaz yaz bitmez, ömrüm yetmez Anlat şarkı, anlat son kez Bu masalda mutsuzlar var Yaln..

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti 00:20

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti

Ay’da yürüyen son insan Eugene Cernan 82 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı NASA astronotu, 1972’ de Apollo 17 programında görev komutanı olarak üç kez uzay görevinde bulundu. İnsanoğlunun Ay’a olan yolculuğu 14 Aralı..

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

Abd Bu Taklidi Konuşuyor 01:52

Abd Bu Taklidi Konuşuyor

ABD'de yayınlanan ve Trump taklitleriyle büyük ilgi gören komedi programı Saturday Night Live, bu kez Trump'a yakın bir isim olan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sean Spicer'ı hedef aldı. Ünlü komedyen Melissa McCarthy, taklid..

Bu Maçta Yok Yok 03:47

Bu Maçta Yok Yok

İspanya Kral Kupası'nı son 2 sezonda müzesine götüren Barcelona bir kez daha finalde... 2-1'in rövanşında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Katanlalar adını finale yazdırdı..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

2017 Chicago Otomobil Fuarı 02:06

2017 Chicago Otomobil Fuarı

ABD'nin Chicago kentinde bu yıl 109'uncu kez kapılarını ziyaretçilere açacak Chicago Otomobil Fuarı nın basın tanıtımı başladı...

Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı 00:55

Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı

Filistinli Muhammed eş-Şeyh, kendi ekseninde dakikada 38 kere dönüp esneklik rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Gazzeli Örümcek lakaplı 13 yaşındaki Şeyh, Ürdün'ün başkenti Amman'da yapılan programda Gui..

  • PITIRCIK tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü 04:10

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü

Sevgililer Günü Bir Gün Ben Sana Ölürüm Her Gün, Sevgililer Günü Bir Gün Ben Seni Severim Her Gün, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin Herkes, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin..

Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!! 05:38

Kenan Doğulu'dan Bomba Açıklamalar!!!

Onu Görünce Aşıklık Sistemim Çöktü Hatlarım Kilitlendi.Beren Saat'e 6 Kez Evlenme Teklif Ettim.diyen Kenan Doğulu Beren'i görünce aklım gitti dedi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali İşcan - Kaçtın 03:23

Ali İşcan - Kaçtın

Hesabını sorsam yalnız gecelerin sana Ölümü bekleyen kalbim sonunda yalnız kalsa da Sana doğru koşsam dönüp baksan yüzüme Sadece bir kez daha uslu olsam ama kaçtın Kaçtın kaçtın Intikamını aldın Yandım yandım Beni aldat..

Bu Defa Başkasının Yerine Gururlandık: Türkiye'de Paylaşma Deneyi 03:27

Bu Defa Başkasının Yerine Gururlandık: Türkiye'de Paylaşma Deneyi

Birçok kez başkalarının yerine utandığımız anlar olmuştur, bu defa ise gururlanıyoruz. Sokağa çıkarak insanlardan yiyeceklerini, içeceklerini bölüşmelerini istendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hırsız Rakun Sert Kayaya Çarptı! 01:06

Hırsız Rakun Sert Kayaya Çarptı!

Genç kızın yemeğine göz koyan rakunun girişimi izleyenleri şaşkına çevirdi. Çoğu kez yemek çalarken kameralara yakalanan rakunlar bir kez daha kameralara yakalandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pelin Karahan Gecelerde! 02:50

Pelin Karahan Gecelerde!

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Pelin Karahan geçenlerde Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

Hiç Çatınız Yırtıldı mı? 01:28

Hiç Çatınız Yırtıldı mı?

Bu kez her erkeğin hayatında başına 1 kez de olsa gelen talihsiz olayı ele alındı. Hiç çatınız yırtıldı mı ? işte cevaplar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan 00:23

Göksel Arsoy Fatma Girik Hüseyin Baradan

Erler Film tarafından ilk kez yayınlanan Yeşilçam'ın siyah beyaz yıllarına ait görüntüler hem içerikleri hem de Yeşilçam yıldızlarının içten sunumlarıyla duygulandırıyor, gururlandırıyor, 'sen ne güzel sinemamızdın Yeşil..

Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı 00:52

Meksika Açık Tenis Turnuvası'nda Heyecan Başladı

İlk kez bir Latin Amerika ülkesinde korta çıkan Novak Djokovic zorlanmadan tur atladı. Rafael Nadal ise iki kez kupa kaldırdığı Meksika'da yeniden 2. tura yükseldi...