#Bitlis’in tatvan ilçesinde

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yolcusunu Ezdi 00:46

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yolcusunu Ezdi

Marmaris'te indiği yolcu midibüsünün altında kalan yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Muğla'nın Marmaris ilçesinde yolcu midibüsünün şoförünün son durakta indirdiği yaşlı kadın, sürücünün cep telefonu..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk ve Suriyeli Gençler Arasında Kavga 05:29

Türk ve Suriyeli Gençler Arasında Kavga

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Türk ve Suriyeli gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı...

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi  2 Yaralı 03:48

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi 2 Yaralı

Yayaya çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi: 2 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 00:29

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldıADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde yoldan çıkarak uçur..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi 03:48

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Deprem Olunca Tezgahın Üzerinden Adeta Uçtu 00:39

Deprem Olunca Tezgahın Üzerinden Adeta Uçtu

Ege Denizi’nde meydana gelen depremin güçlü hissedildiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde deprem anında canını kurtarmak için önündeki tezgahın üzerinden adeta uçan Murat Yeşilay’ın kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı. Y..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deprem Anında Bile Alışverişe Devam Eden Kadın 00:26

Deprem Anında Bile Alışverişe Devam Eden Kadın

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem Balıkesir'in Edremit ilçesinde de büyük ölçüde hissedilirken, bir kadının markette depreme hiç aldırış etmeden alışverişe devam etmesi güvenlik kamerasına saniye san..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendisinden Ayrılmak İstiyen Sevgilisini Kurşun Yağmuruna Tuttu 00:28

Kendisinden Ayrılmak İstiyen Sevgilisini Kurşun Yağmuruna Tuttu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 49 yaşındaki A.K. yasak aşk yaşadığı iddia edilen 24 yaşındaki E.E.K'yi kurşun yağmuruna tuttu. E.E.K ağır yaralanırken, olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

'Konuşan Karga' Koruma Altında 01:01

'Konuşan Karga' Koruma Altında

İstanbul Ümraniye’de geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla ele geçirilen “Konuşan Karga” Kocaeli’nin Darıca ilçesinde koruma altına alındı...

Dağ Çileği Toplamaya Giden ve Kaybolan 90 Yaşındaki Kadın 48 Saat Sonra Bulundu 02:59

Dağ Çileği Toplamaya Giden ve Kaybolan 90 Yaşındaki Kadın 48 Saat Sonr

Dağ çileği toplamaya giden ve kaybolan 90 yaşındaki kadın 48 saat sonra bulunduKASTAMONU - KASTAMONU'nun İnebolu ilçesinde Pazartesi günü dağ çileği toplamak için evinden ayrılan ve kaybolan 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Kocaeli'de Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kocaeli'de Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu...

Yavru Köpeklere İşkence Eden Hain 01:54

Yavru Köpeklere İşkence Eden Hain

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hayri Malgaz adlı şahsın yavru köpeklere yaptığı eziyet kan dondurdu. Şahıs, 6 yavru köpeğin kulağını keserken, vahşet anlarını da sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürüp Gömdü, 2 Gün Sonra Cesedini Çıkartıp Kıyafetlerini Yaktı 01:37

Öldürüp Gömdü, 2 Gün Sonra Cesedini Çıkartıp Kıyafetlerini Yaktı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde ormanlık alanda vahşice öldürüldükten sonra gömülen şahsın kıskançlık yüzünden cinayete kurban gittiği, zanlının cesedi babası ve arkadaşlarıyla gömüp 2 gün sonra cesedi tekrar çıkartıp kıyafet..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Hatay’da 300 Polisle 01:43

Hatay’da 300 Polisle "Huzur Operasyonu" Gerçekleştirildi

Hatay’da 300 Polisle Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi Antakya ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 polisin yanı sıra özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ”Huzur Operasyonu”nda Altınçay, Eme..

Kayıp Diye Aranan 5 Yaşındaki Mehmet, Meğer Hiç Yokmuş 00:55

Kayıp Diye Aranan 5 Yaşındaki Mehmet, Meğer Hiç Yokmuş

İzmir Dikili ilçesinde, babası tarafından cipte uyurken bıraktığı Mehmet ile ilgili 5 gün sonra arama çalışmalarını sona erdiren ekipler, esrarengiz bir olayı ortaya çıkardı. Meğer Mehmet diye bir çocuk yokmuş...

Şehitler için Çanakkale Türküsü'nü Seslendirdiler 02:20

Şehitler için Çanakkale Türküsü'nü Seslendirdiler

Konya'nın Seydişehir ilçesinde müzik öğretmeninin öncülüğünde şehitler anısına hazırlanan, esnaf, öğrenci ve memurların seslendirdiği Çanakkale Türküsü klibi, sosyal medyada büyük beğeni topladı...

Otomobiline Giren 2 Metrelik Yılanı Pişman Eden Vatandaş 02:58

Otomobiline Giren 2 Metrelik Yılanı Pişman Eden Vatandaş

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir işçi tarlada bıraktığı otomobiline yılan girdiğini fark etti. Yaklaşık 2 metre olan yılanı dakikalarca uğraştıktan sonra çıkarabilen vatandaş, eldivenle yakaladığı yılanı defalarca yere..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmamın Bisikletini Çalan Hırsız 00:47

İmamın Bisikletini Çalan Hırsız

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir camide imama ait bisiklet, kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İftar Sonrası Cinnet Getiren Baba Önce Kızını Sonra Kendini Öldürdü 02:48

İftar Sonrası Cinnet Getiren Baba Önce Kızını Sonra Kendini Öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 41 yaşındaki Erdal Güllü adlı şahıs, iftar sonrasında tartıştığı 17 yaşındaki kızını silahla başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla canına kıydı...

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı 01:41

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Ev Eşyaları Arasından 150 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı Adana'da bir kamyonda ev eşyalarının arasına gizlenmiş 150 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda uy..

  • Haberler tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce