#Bitlis’in tatvan ilçesinde

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

 Muğla'da Şüpheli Araç Alarmı 00:43

Muğla'da Şüpheli Araç Alarmı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polisin ikazına rağmen kaçan otomobildeki 3 şüpheli yakalandı...

Denizden Erkek Cesedi Çıktı 01:27

Denizden Erkek Cesedi Çıktı

İzmir'in Konak ilçesinde, denizden 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu...

Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı 02:11

Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz araç kullanan 16 yaşındaki K.A. otomobil ile bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada 5 çocuk yaralandı...

AK Parti Milletvekilline Suikast Son Anda Önlendi 00:28

AK Parti Milletvekilline Suikast Son Anda Önlendi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a suikast hazırlığında olan 4 terörist, saldırıda kullanılacak çok sayıda silah ve patlayıcı madde ile birlikte yakalandı...

Mardin’de Uçurtmadan Şeker Yağdı 00:45

Mardin’de Uçurtmadan Şeker Yağdı

Mardin’in Artuklu ilçesinde kendini küçük yaştan beri uçurtmalara adayan Zahit Mungan, uçurtma ile ilklerine bir yenisini daha ekledi..

  • JET TV tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu 00:30

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Elmalı üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin saldırması sonucu 3 asker şehit düştü..

Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü 01:04

Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polisten kaçmak isteyen hırsızlık şüphelisi, beline bağladığı anten kablosu ile çatıdan inmeye çalışırken aşağıya düşerek ağır yaralandı..

Öfkeli Koca Ayrıldığı Eşinin Evini Havaya Uçurdu 03:54

Öfkeli Koca Ayrıldığı Eşinin Evini Havaya Uçurdu

Öfkeli koca ayrıldığı eşinin evini havaya uçurduZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski eşinin evinde doğalgazı açıp ateşleyen öfkeli koca evi havaya uçurdu...

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın 00:58

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın

Erbaa'da korkutan yangın TOKAT'ın Erbaa ilçesinde iki katlı evin çatısında başlayan yangın yanındaki 3 eve de sıçradı. Kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi...

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu 00:26

Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu

Sıcaktan bunalınca çırılçıplak soyundu İzmir'de çıplak adamı görenler gözlerine inanamadıİZMİR - İzmir'in Ödemiş ilçesinde sıcaktan bunalan bir kişi soyunarak dakikalarca en işlek caddede dolaştı...

Sahte Parayla Alışveriş  Polisle Kovalamaca 01:27

Sahte Parayla Alışveriş Polisle Kovalamaca

MUĞLA’nın Milas ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2’si kadın 3 kişi, bindikleri otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca, polis tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, sahte olduğu tespit e..

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:24

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde üs bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist etkisiz hale getirildi...

 Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı 00:28

Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı. Edinilen Bilgiye Göre, Ahmet Taşer'in Kullandığı Otomobil, Yunus Emre Mahallesi, Çeçenistan Caddesi'nde Yol Kenarındaki Elektrik Direğine Çarptı. Kazad..

Başkanlar Elbistan’da Buluştu 02:10

Başkanlar Elbistan’da Buluştu

Kahramamaraş’ın İlçelerindeki Ziraat Odalarının Başkanları Elbistan İlçesinde Bir Araya Gelerek , Çiftçinin Ve Tarımın İçinde Bulunduğu Sorunları Tartışıp, Üst Makamlara Sunulmak Üzere Rapor Haline Getirdiler...

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Denizli'den Korkunç Görüntüler 00:47

Denizli'den Korkunç Görüntüler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan kimyasal atık fabrikasında yangın çıktı. Yangına, 10 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye eri ile müdahale ederken, 3 saat önce çıkan yangın söndürülemiyor...

 Aleyna Tilki Denenmiş Bir Tarzı Deneyeceğim! 04:26

Aleyna Tilki Denenmiş Bir Tarzı Deneyeceğim!

Çanakkalenin Biga ilçesinde Halk Konseri veren Aleyna Tilki Denenmiş Bir Tarzı Deneyeceğim Türkü Albümü Yapacağım...!!..

  • ANKA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaktan Bunalan İşçinin Basınçlı Su İle Serinlemesi 00:29

Sıcaktan Bunalan İşçinin Basınçlı Su İle Serinlemesi

Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde hafta sonundan beri etkili olan aşırı sıcak nedeniyle bunalan iş makinesi operatörünün, araç yıkamada kullanılan basınçlı su ile serinlemesi, ortaya ilginç görüntüler çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkışla’da Ebabil Kuşu Bulundu 01:50

Şarkışla’da Ebabil Kuşu Bulundu

Şarkışla ilçesinde iki çocuk tarafından ebabil kuşu bulundu...

 Akşehir’de Buray Konseri 06:56

Akşehir’de Buray Konseri

Pop sanatçısı Buray, Konya’nın Akşehir ilçesinde bu yıl 58’ncisi düzenlenen Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında konser verdi..

  • ANKA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..