#Bitlis’in tatvan ilçesinde

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Nefrin Fragmanı 01:10

Nefrin Fragmanı

Yapımcılığını DSS Yapım‘ın üstlendiği ‘Nefrin’ filminin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı ve yaklaşık 1 ay sürdü. Yönetmen koltuğunda Gülşen Güner’in oturduğu‘’ Nefrin ‘’ korku filminde başrolleri Arda Kur..

Ayçekirdeğini Kurutmak İçin Çevre Yolunu Kapattılar 03:12

Ayçekirdeğini Kurutmak İçin Çevre Yolunu Kapattılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ayçekirdekleri çevre yolunda kurutuluyor. Ayçekirdeğini kurutacak yer bulamayan üreticiler Ahmet Türkel çevre yolunun tek şeridini trafiğe kapattı. İnegöl’ün çeşitli kırsal mahallelerinden ayç..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Pastasının Yere Devrilmesi 01:00

Düğün Pastasının Yere Devrilmesi

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir çiftin düğününde masa üstünde bulunan pasta gelin ve damat tarafından kesildikten sonra masaya bir çocuğun çarpması sonucu pasta yere devrilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azra Akın Evlendi 05:45

Azra Akın Evlendi

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da kıydıkları nikah ile hayatlarını birleştiren Azra Akın ve Atakan Koru çiftçi, Edirne’nin Keşan ilçesinde düzenledikleri kır düğünüyle evlendi...

  • ANKA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sudan Koyun Geçirme Yarışması Başladı 01:51

Sudan Koyun Geçirme Yarışması Başladı

Denizli'nin Çal ilçesinde, UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi’nde yer alan 844 yıllık geçmişe sahip Sudan Koyun Geçirme Yarışması, 49 çobanın katılımıyla başladı...

İnsan Yüzüne Benzeyen Örümcek - Adana 03:51

İnsan Yüzüne Benzeyen Örümcek - Adana

Adana’nın Kozan İlçesinde Soydan Doğaner (38) adlı vatandaşın aracında bulduğu, latince adı thomisus onustus olan ve insan yüzüne benzeyen görüntüsüyle görenleri hayrete düşüren Köşeli Yengeç Örümceği'ne gözü gibi bakı..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı 01:02

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı

Hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Afyon Polis Okulu Müdürü M.K. Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Piknik yaparken jandarma tarafından gözaltına alınan eski e..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Şırnak'ta Arabadan Aslan Çıkması 01:09

Şırnak'ta Arabadan Aslan Çıkması

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yol kontrol noktasında polisin yaptığı uygulamada bir araç içerisinde bulunan aslan yavrusu, Gaziantep Hayvanat Bahçesinde koruma altına alındı..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin en Yüksek Ayaklı  Gerdanlığı  Toroslar'a Yapılıyor 01:52

Türkiye'nin en Yüksek Ayaklı Gerdanlığı Toroslar'a Yapılıyor

Konya'nın Hadim ilçesinde, Toroslar üzerine inşa edilen Eğiste Viyadüğü, 42 ila 166 metrelik 8 ayaklı yapısıyla, İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak...

İnşaat İskelesinde Halay Çekmek - Adıyaman 01:24

İnşaat İskelesinde Halay Çekmek - Adıyaman

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yedi katlı binanın dış cephesine kurulan iskelede çalışan işçiler müzik eşliğinde halay çekti.....

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener Coşturdu 07:20

Hande Yener Coşturdu

Ünlü Sanatçı Hande Yener Manisa’nın Demirci ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediye tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında konser verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hemzemin Geçitte Korkunç Kaza Anı 00:25

Hemzemin Geçitte Korkunç Kaza Anı

Aydın'ın Germencik ilçesinde bariyerler kapalı olmasına rağmen hemzemin geçitten geçmeye çalışan otomobile yolcu treni çarpmış. 2 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..

Barış Akarsu’nun Çalınan Egeri Getirildi 01:36

Barış Akarsu’nun Çalınan Egeri Getirildi

Bartın'ın Amasra ilçesinde merhum şarkıcı Barış Akarsu'nun eşyalarını çalan hırsızın ailesi oğullarının çaldığı eşyaları, Akarsu'nun annesine geri verdi...

Eren Bülbül Türküsü Gözyaşlarına Boğdu 00:50

Eren Bülbül Türküsü Gözyaşlarına Boğdu

Samsun'da müzik öğretmenliği son sınıf öğrencisi olan Dilanur Şentürk, Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül için türkü besteled..

Ninesinden Öğrendiği Tarifle İş Hayatına Atıldı 01:38

Ninesinden Öğrendiği Tarifle İş Hayatına Atıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ev hanımıyken KOSGEB'in açtığı girişimcilik kursuna katıldıktan sonra hibe desteğiyle açtığı imalathanede ninesinden öğrendiği tarifle turşu üretimi yapan Selma Aslan 3 yıl içinde 60 kişiye ist..

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de 00:33

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Yaşanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı...

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor 03:10

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor

Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman bulamıyorMUŞ - Muş'un Malazgirt ilçesi Tarım Makineleri İhtisas Sanayi Sitesi'ndeki firmalar, bin 500 lira maaşla çalışacak işçi bulamıyorlar. Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman..

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı 00:42

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde gelin kınasına gidenleri taşıyan otomobile kamyonet çarpıp kaçtı. Kazada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Nusaybin Cumhuriyet Caddesi'nde 35 KE 3880 plakalı otomobile sürücüsü ve pla..

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı 01:57

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ailesinin yanında tatil yapan ünlü oyuncu Kemal Pekser meçhul bir kişinden yumruk yedi. Pekser’in yaşadığı talihsiz olayın son dizisinde kötü bir adam karakteri canlandırması nedeniyle gerç..

  • ANKA tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor 00:59

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor

Ezel' dizisinde başrol oynayan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu, yeni başlayacak olan 'Fatih' dizisinde yeniden bir araya gelecek. Fatih' dizisiyle ekrana dönecek olan Kenan İmirzalıoğlu'na, Ezel dizisindeki Eyşan karakt..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce