#Bitlis’in tatvan ilçesinde

Adana'da Makilik Alanda Yangın 00:59

Adana'da Makilik Alanda Yangın

Adana’nın Kozan ilçesinde makilik alanda çıkan korkuttu. Evlere ve Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokuluna yaklaşan yangın kontrol altına alınırken, söndürme çalışmaları sürüyor...

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı 00:30

Esrarı Vücuduna Sardı, Böyle Yakalandı

Sivas'ın Gürün ilçesinde durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada bir şahıs vücuduna sardığı 1 kilo 696 gram toz esrarla yakalandı...

Yürüyemeyen Eşi İçin Güneş Enerjili Sandalye Tasarladı 01:00

Yürüyemeyen Eşi İçin Güneş Enerjili Sandalye Tasarladı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, tır tamircisi Salih Güzelmansur, böbrek yetmezliği nedeniyle yürüyemeyen 40 yıllık eşinin rahatça dolaşması için güneş enerjisiyle çalışan tekerlekli sandalye yaptı. Üzerine yerleştirilen ener..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

İzmir'de Feci Kaza Kamerada 01:53

İzmir'de Feci Kaza Kamerada

İzmir'in Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen arazöze bir aracın çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında, aralarında orman işçilerininde bulunduğu 6 kişi yaralanmış ve bir orman işçisi ölmüştü. Feci ..

Gaz Dolum Tesisinde Patlama 03:15

Gaz Dolum Tesisinde Patlama

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde gaz dolum tesisindeki oksijen tüplerinin patlaması sonucu bir işçi ağır yaralandı..

200 Öğrenci Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı 00:42

200 Öğrenci Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde 5 ayrı okulda yedikleri öğle yemeğinin ardından rahatsızlanan 200 öğrenci, kaldırıldıkları hastanelerde gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı...

Davulcunun Elinden Davulun Fırlaması 00:53

Davulcunun Elinden Davulun Fırlaması

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir düğünde dönerek şov yapan iki davulcudan birinin kullandığı davulun ipi kopunca, davul gösteriyi cep telefonuyla kaydeden kadına hızlıca çarpmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü 00:29

Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde hızla ilerleyen at arabasından yolun ortasına düşen kadın ağır yaralanırken kadının düştüğünü fark etmeyen sürücü ise yoluna devam etti...

Davulcu Şovu Felaketle Bitiyordu 00:53

Davulcu Şovu Felaketle Bitiyordu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir düğünde dönerek şov yapan iki davulcudan birinin kullandığı davulun ipi kopunca, davul gösteriyi cep telefonuyla kaydeden kadına hızlıca çaptı. Çarpmanın etkisiyle sarsılan kadın çarpma a..

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı 01:04

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin yoldan çıkarak tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 işçi de yaralandı. Kaza sonrası kamyonette bulunan üzümler yola saç..

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Yüksekova'da Gökyüzünde Esrarengiz Cisim Görüldü 00:44

Yüksekova'da Gökyüzünde Esrarengiz Cisim Görüldü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gök yüzünde görülen esrarengiz cisim kameralar tarafından görüntülendi...

Rizeliler Heyelan Karşısında bu Tepkiyi Verdi 00:42

Rizeliler Heyelan Karşısında bu Tepkiyi Verdi

Çayeli ilçesinde bir köyde yaşanan heyelanda köylüler heyelan sırasında kelimeyi tevhid söyleyerek şaşkınlıklarını ve korkularını gizleyemedi...

Rize'de Heyelan Sonrası Ürkütücü Manzara 05:35

Rize'de Heyelan Sonrası Ürkütücü Manzara

Rize'nin Çayeli ilçesinde bir köyde yaşanan heyelanda meydana gelen hasar köylüler tarafından böyle görüntülendi..

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi 01:02

Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gece, gündüz demeden uygulamalarını sürdüren polis ekipleri alkollü sürücülere geçit vermiyor...

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

13 Defineci Gözaltına Alındı 00:15

13 Defineci Gözaltına Alındı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 15 metre uzunluğunda demir zincirli merdivenle höyük kazan 13 tarihi eser kaçakçısı suçüstü yakalandı...

2,5 Yaşındaki Ferhat, 25 Saat Sonra Kayalıklarda Bulundu 06:03

2,5 Yaşındaki Ferhat, 25 Saat Sonra Kayalıklarda Bulundu

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde bir köyde dün kaybolan 2,5 yaşındaki Ferhat Yıldırım, 25 saat sonra kayalıklarda sıkışmış olarak bulundu. Kurtarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılan küçük çocuk ambulansla hastaneye ..

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar 00:27

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kahvehanede, Murat Ç. ve Süleyman G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında çıkan kavgaya müşterilerin de dahil olduğu ve Murat Ç'yi d..

Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi 00:52

Alkollü Sürücü Alışveriş Merkezine Böyle Girdi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde alkollü olarak direksiyon başına geçen alkollü sürücü hızını alamayınca önce kaldırıma, sonra iş yerine daldı. Kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken otomobil ve iş yerind..

Mutlulukları Yarım Kaldı 07:17

Mutlulukları Yarım Kaldı

Ordu'nun Ulubey ilçesinde düğünün ardından İstanbul'a dönmek üzere yola çıktıktan sonra Çankırı’da geçirdikleri kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün ile ağır yaralanan gelin Özge Akgün’ün mutlulukları yarım kaldı...

Hazreti Süleyman'a Ait Olduğu Düşünülen Mühür Ele Geçirildi 01:37

Hazreti Süleyman'a Ait Olduğu Düşünülen Mühür Ele Geçirildi

Jandarma ekiplerince Hamamözü ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda aralarında Hazreti Süleyman'a ait olduğu değerlendirilen bronz mühür ile İbranice yazılı kitabeler, heykelcik ve 6 sayfalı Tevrat olduğu tahmin edile..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Şanlıurfa’da Tepki Çeken Görüntü 00:22

Şanlıurfa’da Tepki Çeken Görüntü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir sürücünün otomobilin arkasına bağladığı atın görüntüleri yürek sızlattı...

Heyelandan Zarar Gören Evlerine Pencereden Girip Çıkıyorlar 04:47

Heyelandan Zarar Gören Evlerine Pencereden Girip Çıkıyorlar

Rize’nin Pazar ilçesinde Kantar ailesi evlerinin kapısına yamaçtan kopan toprak parçalarının kapatması ve evin girişinin yağmur sularıyla dolması nedeniyle evlerine pencereden girip çıkmak zorunda kalıyorlar...

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası  4 Yaralı 02:15

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası 4 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde tur minibüsü kırmızı ışıkta duran otobüse arkadan çarptı. Kazada 3'ü Alman uyruklu 4 kişi yaralandı..