#Bitlis’in tatvan ilçesinde

Ebru Yaşar  Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş 03:25

Ebru Yaşar Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş

Güzel şarkıcı Ebru Yaşar, Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediye tarafından 50'ncisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanış programına katıldı. Kentte eski evini ve 25 yıl önce mezun olduğu ..

  • BETA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki 01:15

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan yaklaşık 50 gün sonra ölü bulunan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in ailesi, terör örgütüne tepki gösterdi..

Çatıdan Kar Kütlesi Böyle Düştü 00:32

Çatıdan Kar Kütlesi Böyle Düştü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 6 katlı bir binanın çatısında biriken kar kütlesi yoldan geçen 2 vatandaşın üzerine düştü, olayda bir vatandaş yaralandı. Yaralanan vatandaş olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıl..

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi 00:20

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde jandarma kipleri tarafından icra edilen çalışmalar kapsamında terör örgütüne ait 5 sığınak, 2 adet avcı boy çukuru, toprağa gömülü vaziyette 1 ton EYP yapımında kullanılan amonyum nitrat, 4 ade..

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği 01:24

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği

Bitlis'in Tatvan ilçesinde dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük krater gölü Nemrut, sonbaharda birçok renk tonlarına büründüğü muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor...

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komandolar 'Dombra'yla Suriye'ye Uğurlandı 01:05

Komandolar 'Dombra'yla Suriye'ye Uğurlandı

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki 10. Komando Tugay Komutanlığına bağlı birlikler, görev değişimi için Suriye'ye uğurlandı...

Öğrenciler Dünyaca Ünlü Resimlere Büründü 01:37

Öğrenciler Dünyaca Ünlü Resimlere Büründü

Bitlis Tatvan Van Gölü Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevda Eren ve öğrencilerinin hazırladıkları gösteride, dünyaca ünlü resimler farklı öğrenciler tarafından canlandırıldı...

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var! 01:30

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var!

YÜREĞİMİZİ KOR EDEN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ MAALESEF... MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI, BİR ASKERİ HELİKOPTERİMİZİN BİTLİS-TATVAN KIRSALINDA DÜŞTÜĞÜNÜ AÇIKLADI. KAZADA 9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 4 MEHMETÇİĞİMİZ YARALANDI..

Dondurucu soğukta vatan nöbeti 02:01

Dondurucu soğukta vatan nöbeti

Çetin kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını ara vermeden sürdüren Mehmetçik, Hakkari ve Bitlis'te dondurucu soğuk ve metrelerce kara aldırış etmeden elleri tetikte vatan nöbeti tutuyor...

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle 26:27

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle

Belgeselin 9. bölümünde; Atatürk'ün 1916'da Bitlis, Muş ve Diyarbakır’daki görevleri, Rus kuvvetleriyle savaşarak Muş ve Bitlis’in geri alınmasındaki rolü, 3. Ordu komutanlığına vekaleti, 7. Yıldırım orduları komutanlığı..

Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu'nda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi 00:13

Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu'nda çok sayıda mühimmat ve yaşam

Bitlis'te Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu nda çok sayıda El Yapımı Patlayıcı (EYP), silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi...

Jandarmadan terör örgütünün kış üslenmesine darbe 00:21

Jandarmadan terör örgütünün kış üslenmesine darbe

Bitlis’te yürütülen Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu kapsamında 1 ton 50 kilogram amonyum nitrat ve büyük miktarda mühimmat ele geçirildi...

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Kar Kalınlığı 9 Metreyi Aştı 01:33

Kar Kalınlığı 9 Metreyi Aştı

BİTLİS VE ERZURUM HALA BEYAZ ESARETİ YAŞIYOR. KAR KALINLIĞI 9 METREYİ AŞTI, ÇATILARIN ÜSTÜ ÖLÜM TEHLİKESİ SAÇMAYA BAŞLADI... YAYALAR YOLDA YÜRÜMEYE BİLE KORKAR HALE GELDİ.....

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 00:40

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van'ın 4 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 75 bin 233 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-14 Kasım'da merkez ve ilçelerinde yol kontrolü ve arama çalışması yapıldı.Çalışmalarda, Tuşba..

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı 01:47

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Sivas'ta trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı Sivas'ın Suşehri İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandıSİVAS - Sivas'ın Suşehri İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 4 kişi yaraland..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu 00:40

Bayraktar Tespit Etti ATAK Vurdu

Bitlis'in Hizan ilçesinde Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı tarafından tespit edilen bir grup PKK'lı terörist, T-129 ATAK Helikopterlerinden oluşan Taarruz Helikopter Kolu tarafından düzenlenen hava harekatıyla etkisiz h..

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..