#Bitlis’in tatvan ilçesinde

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle 27:52

Gazi Mustafa Kemal 8.Bölüm izle

Programın 8. bölümünde; Atatürk'ün 17 Ağustos Kireçtepe ve 21 Ağustos 2. Anafartalar Zaferi'ni kazanması, Çanakkale Savaşı'ndan ayrılması, Enver Paşa ile yazışmaları ve Bitlis'i düşman işgalinden kurtarması konu edilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle 23:10

Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; Malazgirt Savaşı, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşu, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 2. Kıbrıs Barış Harekatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçeğin Yansımaları 29.Bölüm İzle 01:21

Gerçeğin Yansımaları 29.Bölüm İzle

Türkiye’nin tarihi, kültürel ve turistik mekanlarının fotoğraf kareleri ile tanıtıldığı programın 29. bölümünde; Bitlis konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Az Gittik Uz Gittik 42.Bölüm İzle 30:58

Az Gittik Uz Gittik 42.Bölüm İzle

Programın 42. bölümünde; Muş ve Bitlis, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Az Gittik Uz Gittik 43.Bölüm İzle 27:35

Az Gittik Uz Gittik 43.Bölüm İzle

Programın 43. bölümünde; Bitlis ve Siirt, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Zirvedekiler 65.Bölüm 32:08

Zirvedekiler 65.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Erdoğan'dan Avrupa'ya Tarihi Ayar Daha Çok Ağlayacaksınız 11:31

Erdoğan'dan Avrupa'ya Tarihi Ayar Daha Çok Ağlayacaksınız

Cumhurbaşkanımız Erdoğan; Coşku İle Karşılandığı Bitlis'ten Avrupa'ya Yüklendi... (03.02.2018)..

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı'na Silahla Saldırı 01:42

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı'na Silahla Saldırı

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın aracına silahlı saldırıda bulunuldu. Mican'ın içinde bulunduğu 34 BBP 64 plakalı makam otomobiline, Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi, Kuran Kursu Caddesi ile Eşref Bi..

Zat-ı Mahfuz Fragmanı 01:59

Zat-ı Mahfuz Fragmanı

'Beş minarali şehir' olarak bilinen Bitlis'te yaşamış ve hikayeleri nesilden nesile aktarılarak günümüze kadar ulaşan dini şahsiyetlerin yaşamlarının anlatıldığı Zat-ı Mahfuz un yönetmenlik ve senaristliğini Sedat Yetki..

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi 01:45

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi

Jandarma Havacılık Başkanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda T129 ATAK helikopteri teslim töreni düzenlendi...

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi 00:34

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi

Bitlis'te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek'in cenaze töreninde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, aşırı sıcaktan terleyen ve gözyaşı döken şehit babasının terini ve gözyaşlarını sildi. İşte o duygu d..

10 Teröristin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anını Vatandaşlar Kaydetti 01:18

10 Teröristin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anını Vatandaşlar Kay

İçişleri Bakanlığından Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi...

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında 00:47

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında

24 Haziran seçimlerini masaya yatıran AK Parti, önceki seçimlere göre Hakkâri, Şırnak, Siirt, Kars, Tunceli, Mardin, Bitlis, Ağrı, Van ve Edirne dışında oylarında düşüş yaşadığı 71 ili mercek altına alacak...

FECİ KAZA CAN ALDI 01:01

FECİ KAZA CAN ALDI

FECİ KAZA CAN ALDI..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açıkladı! İşte detaylar... 01:02

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açık

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, covid19.saglik.gov.tr adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 19 bin 191 kişinin testi pozitif çıktı. 230 kişi hay..

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi 01:08

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi Bingöl'ün Genç ilçesinde vatandaşlar, düzenlenen mitingde terör örgütü PKK'yı lanetledi. ..

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi 01:36

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağında 50 cc kategorisinde yarışan 4,5 yaşındaki Kerem Yılmaz, pistlerdeki mücadele azmiyle sporsever..