#Biz qarabağ cricced trap remix müzik dinle

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan 06:58

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan

Doğru sandığımız ama yalan olan bilgilerle hayatımız boyunca yaşadık, hayatımız boyunca kandırıldığımız, gerçek değil yalan olduğu halde hala inandığımız bir çok şey var. Zararsız görülen bir yalan zaman içinde tekrarla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafi̇kte Darp Edi̇len Banu Parlak O Ki̇şi̇leri̇n Peşi̇ni̇ Bırakmayacak 01:30

Trafi̇kte Darp Edi̇len Banu Parlak O Ki̇şi̇leri̇n Peşi̇ni̇ Bırakmayaca

Sosyal medyada şarkılarıyla şöhreti yakalayan Banu Parlak, o anları şu cümlelerle anlattı: “Biz trafikte giderken eşim yol istedi, onun arkasından diğer arabalar da geldi. Eşim de bekleyin, konuşalım dedi. Sonra zorla ar..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:14

Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Gülen Adam izle , Gülen Adam full izle , Gülen Adam hd izle , Gülen Adam türkçe dublaj izle , Kemal Sunal gibi bir devin en önemli filmlerinden birisi de Gülen Adam 1989 olmaktadır. Özellikle de bu filmin sahip olduğu he..

  • PengoTV tarafından
  • 4.801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Tüfekle dehşet saçtı! 02:09

Tüfekle dehşet saçtı!

ADAM KOMŞULARLA KAVGAYA TUTUŞTU, KARISI ONU KORUMAK İÇİN ELİNE POMPALI TÜFEĞİ ALIP 4 KİŞİYİ YARALADI. MAHALLELİ, EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜRKEN ONU BİZ KORUYORDUK DİYEREK KADININ BU YAPTIĞINA İSYAN ETTİ...

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi 02:21

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi

İSTANBUL 4 HIRSIZ, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ ÖYLE BİR YÖNTEMLE ÇALDI Kİ, KAMERA KAYITLARINI GÖREN ŞAŞTI KALDI... HAYDİ BİZ DE BAKALIM....

Bel, boyun ağrısı çekenler dikkat! 01:50

Bel, boyun ağrısı çekenler dikkat!

PANDEMİ YÜZÜNDEN EVDE KALINCA PEK ÇOK KİŞİNİN BEL VE BOYUN AĞRILARI KATLANDI. BİZ DE BASİT ŞİKAYETLER İÇİN EVDE YAPILMASI GEREKENLERİ İŞİN UZMANA SORDUK...

Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇ 00:39

Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇

Bir mekan çıkışı modacı Nur Yerlitaş ile görüntülenen Serkan Kaya, Gülben Ergen-Tolga Duğles aşkı için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serkan Kaya’nın olayı “Herkesin birbirine gönlü kayabilir” şeklinde yorumlaması di..

  • BETA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması 02:54

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı veda konuşmasında, Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz. açıklamasında b..

Güce dayanmayan savunma sporu 02:27

Güce dayanmayan savunma sporu

GÜÇ KULLANILARAK YAPILAN PEK ÇOK SAVUNMA SPORU VAR... BİZ ŞİMDİ SİZİ ÖZELLİKLE KADINLAR İÇİN GÜCE, KUVVETE GEREK KALMADAN, ODAKLANARAK KENDİNİ KORUMAYI ÖĞRETEN ÇOK ÖZEL BİR PROGRAMLA TANIŞTIRALIM.....

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz” 08:50

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıf yaparak, “Biz ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz. Bununla birlikte Avrupa’nın geleceğinin de Türkiye’ye bağlı olduğuna in..

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayrete düşürdü 03:55

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayre

Beyoğlu’nda bir hırsız, güpegündüz vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta “örümcek adam” gibi tırmandı. Camlarını kırarak girdiği iki daireden dizüstü bilgisayar çalan hırsız, karşı binadaki dairelerin de musluk, bat..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇ 07:13

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇

Serdar Ortaç dün akşam eşi Chloe Loughnan ile İstinye Park’ta görüntülendi. Hakkında çıkan haberlere samimi bir şekilde cevap veren Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları yönünde çıkan haberler hakkında “Biz ..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cam Kapı Elinde Kalan Temizlik Görevlisi 00:26

Cam Kapı Elinde Kalan Temizlik Görevlisi

Bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan adam cam kapıyı açıp kapanmasın diye önüne bir şey koymak isterken cam kapı tuzla biz olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Asansörde ''koronavirüs'' kavgası! 02:27

Asansörde ''koronavirüs'' kavgası!

ANKARA'DA YAŞAYAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ YAĞMUR ÖZKAVAK, ANNESİYLE BİRLİKTE GİTTİĞİ BİR AVM'DE TALİHSİZ BİZ OLAY YAŞADI. İDDİAYA GÖRE FENOMENİN ANNESİ, ASANSÖR İÇİNDE BİR ERKEK TARAFINDAN DARBEDİLDİ...

Tava Ciğer Mi, Şiş Ciğer Mi- 32:42

Tava Ciğer Mi, Şiş Ciğer Mi-

Gastronomi Eleştirmeni Vedat Milor bir anket düzenlendi. Polemiğin fitilini ateşledi. Tava ciğer mi, şiş ciğer mi? Biz hem Vedat Milor’a tercihini sorduk hem de Edirne ve Urfalıların düşüncelerini canlı yayında aldık..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Müjdeli haber! 02:52

Müjdeli haber!

IRAK YAPMAZSA BİZ VURACAĞIZ DEDİ, TERÖR YUVASI KANDİL İLE BİRLİKTE MAHMUR KAMPINA DA OPERASYON SİNYALİ VERDİ. İÇ VE DIŞ SİYASETİN SICAK BAŞLIKLARINI DEĞERLENDİREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAPTIRDIĞI ANTİKOR TESTİNİN SONU..

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..