#Biz sizi arıcaz islık müzik dinle

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 03:42

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmis..

  • Candy tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Kurân-ı Kerim Diye incil Okuyunca Bakın Nasıl Rezil oldular 02:52

Kurân-ı Kerim Diye incil Okuyunca Bakın Nasıl Rezil oldular

Sizi Gidi Troller Sizi ,Yuz ifadeleri cok ilgincti dogruyu ogrenince sanki konduramaz gibi ama kurana rahat rahat atip tutuyorlardi... Yazik Hanslar, Helgalar ,kendi dinini, bilmezken, Kuranı Kerime, söz söyleme, hakkın..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Hapşıran Tavuk Gördünüz mü? 00:47

Hapşıran Tavuk Gördünüz mü?

Hapşıran tavuk sizi şaşkına çevirecek, hatta hapşırırken çıkardığı ses sizi gülümsetecek. Hapşıran tavuk sizlerle.....

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan 02:53

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan

1. Yüksek bel pantolonlar sizi olduğunuzdan uzun gösterir. 2. Monokromatik yani tek renk giyinin. Kombininizin tüm parçaları aynı renk olsun. 3. Enine yerine boyuna çizgili kıyafetler giyin. 4. V yakalı giysiler sizi ol..

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ 50:02

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️

Hayırdır‼️KİM ÇAĞIRDI SİZİ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wheel Riders Online  Official Gameplay Trailer Free To Play 01:27

Wheel Riders Online Official Gameplay Trailer Free To Play

Wheel Riders Online - Official Gameplay Trailer (Free To Play) Wheel Riders Online - Survival Racing. You will build your own mode transportation using the parts in your garage and battle other players online! A very en..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ 02:11

Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ

Yavaş yavaş konuşacağım ki aklınız ve ruhunuz kavrayabilsin... Numara 1 : Siz soğuk ve ıssız bir hapishanede doğdunuz! Bu sizin ülkeniz... Numara 2 : Hapishanede kalmak için ödeme yapmanız gerekir. Hapishane kirasına ver..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 12 ay önce
Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başımın Tatlı Belası - İpek Mert 04:25

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert

Büyük Usta Selami Şahin'in Başımın Tatlı Belası adlı eserinin İpek & Mert yorumudur. Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek ..

  • Candy tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri  03:37

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri

Sümer Ezgü Cemilem Şarkı Sözleri Cemile’min gezdiği dağlar meşeli imanım Haydi üç gün oldu cemilem ben bu derde düşeli Gaydiri gubbak cemile’m Nasıl nasıl edelim biz bu işe Nikamızı kıysın Ünnen gelin hoca memiş’e Cemil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce