#Bizim Şarkımız

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Mislina Yıldırım - Gelin Oy 06:34

Mislina Yıldırım - Gelin Oy

Gelin Oy şarkı sözleri ile Aman oy oy oy oy Yüce dağdan bir yol iner Yüce dağdan bir yol iner Gelir dolanı dolanı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bulanı Bizim elin coşkun çayı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bula..

Biz Dünyadan Gider Olduk | Yunus Emre (Final Sahnesi) 03:08

Biz Dünyadan Gider Olduk | Yunus Emre (Final Sahnesi)

Biz Dünyadan Gider Olduk Biz dünyadan gider olduk, kalanlara selam olsun, Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun. Ecel büke belimizi, söyletmeye dilimizi, Hasta iken halimizi soranlara selam olsun. Tenim ortaya aç..

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Çal Keke Çal Cezayir Versiyonu 02:00

Çal Keke Çal Cezayir Versiyonu

Döner bıçağı ile döne döne dans eden bizim kekelerin daha beterleri de varmış. Bizim kekeler bunların yanında normal kalır =))..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy 00:42

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy

İşte Bizim Hikayemiz, başrollerini Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin Adı: İşte Bizim Hikayemiz Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Bülent Ersoy, Gülşen Bubikoğlu Yapım: Erler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var

Yaklaşık bin gün aradan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yeniden dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üyelik töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan partililere birlik beraberlik vurgusunda bulund..

Serkan Nişancı & Tuğba Başaran Aykırı Yollarına 04:05

Serkan Nişancı & Tuğba Başaran Aykırı Yollarına

Şarkı Sözleri Gemileri yürüten de ortadaki direktir Beni böyle söyleten de, bu gaybana yürektir Aykırı yollarına, boylarına maşallah Bizim evde gelin yokta, sen olursun inşallah Aykırının yolu uzunu da, dön göreyim yüz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım  AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir 01:28

Başbakan Yıldırım AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir

Başbakan Yıldırım, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararıyla ilgili, Çok önemli bir karar değil bizim açımızdan. Buna benzer kararlar geçtiğimiz aylarda da verildi. Bizim açımızdan bu karar hükümsüzdür, geçersizdir. ded..

3847 Metreden Adrenalin Dolu Çılgın Wingsuit Uçuşu 02:42

3847 Metreden Adrenalin Dolu Çılgın Wingsuit Uçuşu

Wingsuit atlayışı yapmak müthiş bir spor, en azından izlemesi. Vince Reffet, Graham Dickinson ve Noah Bahnson gibi adamlar bizim yapamadığımız bu adrenalin dolu ve ölüme meydan okuyan atlayışları yapıp bir de üstüne vide..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek 02:00

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek

ATV, A Haber ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaykanı Erdoğan Barzani'nin referandumla ilgili yaptığı açıklamalarına ' Bizim kanaatimiz belli ama şimdi artık bizim bu konudaki hassasiyeti..

Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) 03:31

Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü )

Erkek Vokal. Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) Sözleri: Bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı Mapsanede yata yata ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı na ilişkin, Şunu çok açık, net söylüyorum; bizim Kürt vatandaşlarımızla bir sorunumuz yoktur ve olay Kürt koridoru meselesi de değildir. Olay terör koridorunu bizim yok etme m..

Survivor 2018  All Star Ünlüler Takımı Dominik’e Gitti  Röportajlar 07:38

Survivor 2018 All Star Ünlüler Takımı Dominik’e Gitti Röportajlar

‘Onların kasları, bizim yüreğimiz büyük’ ‘Survivor 2018 All Star ve Gönüllüler’ adıyla ekrana gelecek programın yarışmacıları, Dominik’e uçtu. Nihat Doğan, “Tüm isimler zorlu görünüyor. Onların kasları büyükse, bizim d..

  • BETA tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ımız Var 01:01

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız var Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de hal..

Esin İris - Dans Edelim Mi 03:44

Esin İris - Dans Edelim Mi

Bu aşk değil, hevesmiş Uçucu bir hevesmiş Dokunmak istemişsin Bir an çok istemişsin Işıl ışıl ışıl ışıl ışıl parlıyorsun Sarıl bana, sarıl Keşif bizim, keşif bizim Bizimle n'apıyorsun Sarıl bana, sarıl Tutun, sımsıkı t..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..