#Bizim Şarkımız

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.123 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi 01:20

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'la yaşanan Başika krizi üzerinden Irak Merkezi Yönetimi'ne seslenerek, Irak halkının güvencesi için Başika'da bizim askerlerim..

Muhalefete Sert Çıktı 03:30

Muhalefete Sert Çıktı

Muhalefete Sert Çıktı Başbakan Binali Yıldırım, bazı CHP’lilerin milletin gözünün içine bakarak yalan söylediklerini belirterek, “Bizim cumhuriyet ile cumhur ile sevgimizi siz mi sorgulayacaksınız ya da ölçecek kalibred..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Canim Kardeşi̇m 13.Bölüm Evi̇mi̇zdeki̇ Mi̇safi̇r 10:11

Canim Kardeşi̇m 13.Bölüm Evi̇mi̇zdeki̇ Mi̇safi̇r

Hayvanat bahçesinde gezdikten sonra Mine ve Müge değişik hayvanlardan çok etkilenirler. Mine o hayvanlar evlerinden uzak kalmasınlar bizim evde yaşasınlar diye tutturur. Ve hayalinde evlerinde yaşayan onlarca hayvanın na..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k 10:14

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k

Çocuklar parkta gezerken karşılarına çıkan Midilli’yi çok severler. Ve ona Minik adını verirler. Minik, Müge ve Mine’yi evlerine kadar takip eder. Minik isimli Midilli de bizim kızlarımızı çok sevmiştir. Mine ve Müge Min..

  • ÇocukTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehir'de Şehit Cenazesinde Provokasyon Yapılacağı İddiası 01:11

Eskişehir'de Şehit Cenazesinde Provokasyon Yapılacağı İddiası

Şehidin Amcası; cenazemizde hiçbir şekilde siyaset istemiyoruz.Kesinlikle biz provakosyon istemiyoruz.Bizim acımız büyük her hangi bir siyaset yapılmadan, cenazemize katılanlara Allah razı olsun diyoruz..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Işık: 'Yunanistan'dan Beklentimiz Fetö'cülerin İadesinde Gayret 00:52

Işık: 'Yunanistan'dan Beklentimiz Fetö'cülerin İadesinde Gayret

Milli Savunma Bakanı Işık, Atina'daki temyiz mahkemesinin üç darbeci askeri iade etmeme kararı hakkında, Bizim Yunanistan hükümetinden beklentimiz kesinlikle bu FETÖ mensuplarının Türkiye'ye iadesiyle ilgili her türlü g..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi) 04:16

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi)

Haftalardır istediniz, sizleri kıramazdım, Affet sahnesi sizlerle. Bu şarkı bizim için çok özel, ama siz bunu zaten biliyorsunuz. Artık güzel salonların bizde olacağı son haftalara giriyoruz. Gitmeyen varsa gitsin sine..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN 06:31

COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN

Inan siir gözlüm Inan gönül sözlüm Sensiz bir dunyayi yasamam yasamam yasayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bilki yüregimde sicacik sicacik bir sevgin var Sende hatiralar var Sende mutluluklar var Sana site..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var'' 01:19

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var''

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''AB ile maalesef bir güven bunalımı var. Ama şu anda her şey ortada. Bu konuda esasen AB'nin bir karar vermesi lazım. Bize de dürüst davranması lazım. Bizim beklentimiz bu. dedi...

Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında Animasyon Film 10:00

Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında

Çocuk istismarını en iyi anlatan her ebeveynin ve çocugun izlemesi gereken anlamlı bir animasyon film. ÇOCUKLARIMIZ BİZİM BU HAYATTAKİ EN DEGERLİ VARLIKLARIMIZ.lÜTFEN ONLARA BAŞKALARI TARAFINDAN ZARAR VERİLMESİNİN ÖNÜNE ..

  • Kadınca tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde 01:23

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde

Esra Erol'un damat adayları Caner, Ferdi, Efkan, Ali Haydar, Nakşibendi tarikatı sohbetine katıldı. Caner'in instagram sayfasından paylaştığı videoda görüldüğü kadarıyla Caner'in yanında Ferdi, Efkan ve Ali Haydar'da bul..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otçu Kızı 05:28

Otçu Kızı

Bizim Ökkes - Otcu kizi (Antep).....

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Yılın Animasyon Komedisi 00:52

Yılın Animasyon Komedisi

mangal da ki abinin hareketlerine dikkat!! Elflerin,cücelerin ve büyücülerin hükümranlıgındaki bir çagda bizim fırıldak ailesini neler bekliyor!!!Yada acaba ortacag elflerini cücelerini büyücülerinimi neler bekliyor.Bir ..

Kerim Yağcı-Eklemedir Koca Konak 03:42

Kerim Yağcı-Eklemedir Koca Konak

Eklemedir koca konak ekleme aman aman Nazlıda yarim yine yine geldi aklıma Nasıl edeyim başımdaki sevdaya Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum Ortada boylu bir güzele vurgunum Bizim bağa gideriken serhaya aman aman Ç..

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş 02:14

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş

Söz Teması programında konuşan Darbe girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek FETÖ-PKK ilişkisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, Almanya'da yayınlanan İmralı Notları kitabında, HDP'nin terör tutu..

Japonya'da Garaj Sistemi 03:20

Japonya'da Garaj Sistemi

Bizim yer bulabilmek için tartıştığımız ve kavga ettiğimiz garajlara bakın millet nasıl giriyor. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.669 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komik Kedi Kazaları 07:04

Komik Kedi Kazaları

Bizim minnoşlar da az fena değil ...

  • PITIRCIK tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar 01:23

Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar

Yabancılarda ''yumruğumun tadına hiç bakmadın galiba'' cümlesi bizim ülkemiz de ''sen hiç dayak yemedin galiba gel de bir dövem seni'' oluyor arkadaşlar...

  • JokerS tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..