#Bm mülteci

Arakanlı Müslümanlar Kamplarda Sabun Üretiyor 01:00

Arakanlı Müslümanlar Kamplarda Sabun Üretiyor

Myanmar'daki zulümden kaçan Arakanlı Müslümanlar, Bangladeş'teki mülteci kamplarında para kazanmak için sabun üretiyor...

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi 00:28

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri intikalinin devam ettiği Suriye'nin İdlib kenti kırsalında bulunan Atme mülteci kampı, Afrin'de bulunan PKK'lı teröristler tarafından vuruldu. PKK'nın saldırısına muhalifler böyle karşılık verdi...

Hadise  Antalya Konseri 20 Kasım 2017 06:20

Hadise Antalya Konseri 20 Kasım 2017

Hadise, Türkiye Milli Pediatri Derneği'nin Mülteci Çocuklar için Antalya'da düzenlediği konser kapsamında bir konser verdi .....

  • BETA tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mültecileri İstanbul Yerine Düzce’de Bıraktılar 02:00

Mültecileri İstanbul Yerine Düzce’de Bıraktılar

TEM otoyolu Düzce kesiminde yaya olarak yürüyen 115 mülteci yakalandı. Mültecilerin insan kaçakçıları tarafından İstanbul diye Düzce’de bırakıldığı öğrenildi...

Arakanlı Müslümanlar Başbakan Yıldırım'ı Bekliyor 01:31

Arakanlı Müslümanlar Başbakan Yıldırım'ı Bekliyor

Bangladeş'in başkenti Dakka'da resmi temaslarını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, yarın Cox's Bazar kentindeki mülteci kampında kalan Arakanlı Müslümanlarla bir araya gelecek...

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır 04:27

Türkiye Türkiye'den Daha Fazlasıdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesinin tanıtım klibi yayınlandı. Klipte, Suriyeli mülteci bir kızın gözünden savaşın yol açtığı yıkım anlatı..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Alkol Satşını Protesto Etmek - Almanya 01:26

Alkol Satşını Protesto Etmek - Almanya

Almanya'da bir mülteci içki haramdır deyip içki satışını protesto etmek için markete girip içki şişelerini alıp yere fırlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti 00:36

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti

İsrail askerleri Filistinli çocuğu şehit etti İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın Ed-Dehişe Mülteci Kampı'nda açtığı ateş sonucu 13 yaşındaki Filistinli çocuğun şehit olduğu bildirildi...

Bodrum'da Çılgın Tekne Turu 00:37

Bodrum'da Çılgın Tekne Turu

Bodrum'da mülteci olarak tatil yapan bir grup homo sapiens suriyelisus'un katıldığı çılgın tekne turu ve köpük partisi...

  • JET TV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus savaş uçaklarından İdlib'e hava saldırısı 00:29

Rus savaş uçaklarından İdlib'e hava saldırısı

Suriye'de Rus uçakları, İdlib'in kuzeyindeki Harbenoş kasabasında mülteci kampı yakınlarına hava saldırısı düzenledi...

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden 01:10

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden

Kenya’da bir mülteci kampından dünyanın önemli podyumlarına uzanan hikayesiyle Halime Aden, dünyanın ilk tesettürlü modeli olarak dikkat çekiyor. Dünyanın ilk tesettürlü modeli Halima Aden, moda dünyasının en dikkat çeke..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

12 bin mültecinin yaşadığı Moria kampı kül oldu 03:31

12 bin mültecinin yaşadığı Moria kampı kül oldu

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda bulunan 12 bin mültecinin yaşadığı Moria kampında yangın çıktığı ve kampın tamamen yandığı bildirildi...

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

State Of Decay 2 Trailer 04:49

State Of Decay 2 Trailer

Xbox One and Windows 10 Exclusive. 18 months after the zombie apocalypse, the military abandons a refugee camp in small-town America. Those left behind must band together to survive the fall of civilization and the rise ..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Boraltan Köprüsü faciasının 100 yaşındaki tanığından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek 06:59

Boraltan Köprüsü faciasının 100 yaşındaki tanığından Cumhurbaşkanı Erd

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yapmış olduğu konuşma sırasında mülteci sorununa ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda Boraltan Köprüsü Olayına atıfta bulunarak Türkiye'de yaşayan m..

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı 02:23

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 2 Nisan Pazartesi Günü ABC'de Başlıyor. Jude Ellis (Steve Zahn) Oregon sahilinde küçük bir balıkçı kasabası olan Port Canaan'ın şerifidir. Korkunç bir evlilikten v..

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:03:17

Confidential Assignment 2007 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Filmde, Güney Kore ve Kuzey Kore’nin ilk defa resmi olmayan bir işbirliğine dayalı gerçekleştirdiği soruşturma konu almaktadır. Kuzey Koreli bir dedektif olan Im Chul-Ryung (Hyun-Bin), Kuzey Kore mülteci suç ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık ..

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale 02:06

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müda

Yunanistan’a ve oradan da Avrupa'ya gitmek için Kastanies Sınır Kapısı’na gelen mültecilere, Yunan askerleri tarafından biber gazı ve ses bombaları ile müdahale edildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden Yunanistan’a oradan ..

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha... 01:16

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Gazze-İsrail sınırında toplanan yüzlerce Filistinlinin düzenlediği gösterilerin ardından bölgede tansiyon yükseldi. İsrail ordus..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..