#Bmm adalet komisyonu

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü 00:14

İzmir Keçileri Kaçırdı, Arabalar Zarar Gördü

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, başıboş bırakılan keçiler, Avrupa'nın 5, Türkiye'nin de 2'inci ikiz kulesi olan Folkart Towers'ın çevresindeki araçların üzerine çıkarak zarar verdi. Adalet Mahallesi'nde Manas Bulvarı üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle 1:51:09

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle

Hazreti Süleyman'ın Krallığı HD FUll Türkçe Dublaj Film İzle Kral ve Peygamber olan Hz. Süleyman ’a daha önce hiç kimseye verilmemiş ideal bir krallık vaat edilir: Yeryüzünde bir cennet krallığı. Ancak o esnada binlerce ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Meryem 12. Bölüm Fragmanı 00:47

Meryem 12. Bölüm Fragmanı

Meryem 12. Bölüm Fragmanı yayında! Büyük gerçek ortaya çıkıyor! Yurdal Sargun, cinayetten yargılanacak mı? GENEL HİKAYE Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabil..

Meryem 13. Bölüm Fragmanı 01:02

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Hikaye ve Künye Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi ..

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 13. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Oktay gözünü karartıyor; Savaş'ın hayatı büyük bir tehlikeye giriyor! Meryem'in babası Arif'i öldürdükten sonra gözünü iyice karartan Oktay'ın yeni hedefi Savaş olur. Savaş ile Merye..

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Akıl Defteri - Memento Film İzle 1:53:26

Akıl Defteri - Memento Film İzle

Leonard Shelby, pahalı takım elbiseler giyer, son model bir Jaguar kullanır; bunun yanında ucuz, tanınmamış motellerde konaklar ve ödemelerini hep nakit parayla gerçekleştirir. Başarılı bir iş adamı görüntüsündedir… Anca..

  • PengoTV tarafından
  • 11.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı 02:44

Gülben Ergen, Seren Serengil'i Hapse Attırdı Kutlamayı Yaptı

Gülben Ergen’in şikayetçi olarak aile mahkemesi kararıyla Seren Serengil için hapis kararı aldırdığının sabahı başta avukatı olmak üzere 6-7 arkadaşını eve toplayıp “kahvaltılı parti” yapmıştı. Ve Gülben Ergen zaferine b..

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:59:03

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, haksız yere cinayetten 10 yıl hapis yatan Hyun-Woo (Kang Ha-Neul) ve bir avukat olan Joon-Young’un (Jung Woo) hukuk mücadelesini konu almaktadır. Hyun-Woo, bir taksi şoförünün öldürüldüğü cinayet davasının..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.275 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi 01:58

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi

Ümraniye’de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan taksici adliyeye getirildi. ddiaya göre, 21 Mayıs 2018 tarihinde Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde taksiciyle genç kadın arasında tartışma çı..

  • mızmız tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle 1:58:17

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir ken..

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..