#Bmw sahiplerine toros aldıracak görüntü

Pau - Derdim Oldun [Official Video] 03:43

Pau - Derdim Oldun [Official Video]

Derdim oldun sizlerle.. Söz Müzik : Pau Aranjör: Serkan TÜRKER Klip Yönetmeni: @bugrakaracam Yardımcı yönetmen: @1merveduran Görüntü Yönetmeni: @alpaslantopal Yayın: @mertkuskapan Ajans: @blendmodel Make up: @makeupesra..

İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin 02:41

İlyas Yalçıntaş - Dünya Senin

Söz-Müzik: İlyas Yalçıntaş Düzenleme: Aytaç Kart Yönetmen: Serdar Börcan Görüntü Yönetmeni: Murat Akay Oyuncu: Qazal Yadegari Styling: Ece Yalçıntaş Saç: Deniz Altuntaş Make up: Naime Gürseler Işık: Okan Çetinkaya Klip P..

Rota - AĞLA (Official Video) 03:17

Rota - AĞLA (Official Video)

Söz: Rota Müzik: Rico Run Mix & Mastering: Serkan Özyurt & Gurur Gelen Yönetmen: Rota Görüntü Yönetmeni: Ünsal Tosun Yapımcı: Rota Rec. Yardımcı Yönetmen: Çağla Kaplan Kurgu: Batıkan Hitay Color: The Post Brothers Organi..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik 36:35

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik

Yaklaşık 1 yıl önce gitmiş olduğumuz Dul Hatun Vakası isimli yere tekrar gittik. Yakın tarihte bizim videomuzu izleyen evli bir çifte adres vermiştik ve oraya gittiklerinde ilginç olaylar yaşadıklarını bize söylediler ve..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maskesi Takılıyken Sigara İçmeye Çalışan Adam 00:15

Maskesi Takılıyken Sigara İçmeye Çalışan Adam

Belirli kurallar çerçevesinde açılan kumarhanelerden birinde ise ilginç bir görüntü kaydedilmiş. Maskesi takılı olan bir kişi sigara içmeye çalışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MabeL Matiz 10:39

MabeL Matiz

Mabel Matiz'e Sevgilerle,Mabel Matiz Bu Toplumun Ve Müzik Camiasının Değeridir. Video'daki Görüntü Ve Sesler ( Remix) Kopyalanamaz... Keyifli Dinlemeler Sizlere :)..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezai Yıldırım - Kimse Bilmez Derdimden 04:39

Sezai Yıldırım - Kimse Bilmez Derdimden

Sezai Yıldırım'ın, Armoni Müzik etiketiyle yayınlanan Kimse Bilmez Derdimden isimli tekli çalışması, Söz: Erdal Yıldırım Müzik: Sezai Yıldırım Düzenleme: Fatih Kadir Dinçkan Yönetmen: Ahmet Duran Görüntü yönetmeni: F..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Müthiş Bir Atışla Denize Girmek 00:26

Müthiş Bir Atışla Denize Girmek

Atış konusunda başarısını ispatlamak isteyen adam bu işi şova dönüştürmek istemiş ve ortaya bu görüntü çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video) 02:34

Emir Can İğrek - Saman Sarısı (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Aranje: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Yönetmen: Mustafa Özen Görüntü Yönetmeni: Mustafa Özen Klip Production: Ozan Karabağ Kurgu: Sefa Baykir..

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Kayıt, Mix&Mastering: Dijital Meydan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbugutu Söz: Mesut Çakır, Tuncay Taşkın Müzik: Mesut Çakır Prodüksiyon: ILS Vision Productions Yönetmen: Sinan Binay Görüntü Yönetmeni: Burak Baki Kur..

Erol Evgin feat. Ziynet Sali - Etme Eyleme 02:58

Erol Evgin feat. Ziynet Sali - Etme Eyleme

Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar Düzenleme: İskender Paydaş Görüntü: İlker Özlü Kurgu: Özkan Aksular..

CHP Gençlik Kolları Kongresinde Kavga Çıktı 01:51

CHP Gençlik Kolları Kongresinde Kavga Çıktı

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’nde kavga çıktı. Sandalyeler havada uçuştu. Olayları görüntülemeye çalışan gazetecilerin önce görüntü alması engellendi, ardından da saldırıldı...

UYUYAN KADININ AĞZINDAN GİREN YILAN AMELİYATLA ÇIKARILDI 01:15

UYUYAN KADININ AĞZINDAN GİREN YILAN AMELİYATLA ÇIKARILDI

RUSYA’DA BİR AĞACIN ALTINDA UYUYAN KADININ AĞZINDAN YILAN GİRİNCE KADIN AMELİYATLA KURTARILDI. UYUTULAN KADININ BOĞAZINDAN YILANIN KUYRUK KISMINDAN TUTULARAK ÇEKİLDİĞİ GÖRÜLÜRKEN, GÖRÜNTÜLER ÜLKEDE BİR ANDA EN ÇOK İZLENE..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş 02:12

Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş

Kırıkkale’de bir kişi, sosyal medyadan korona virüs tedbirlerini uymayan vatandaşlara tepki gösteren Güler, kamera karşısına geçerek maske öyle değil, böyle takılır diyerek kamera karşısında maskesiz dolaşanlara isyan et..

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sabotaj olabilir mi 01:37

Sabotaj olabilir mi

HATAY'DA 2 GÜNDÜR SÖNDÜRÜLEMEYEN YANGINLA İLGİLİ SABOTAJ İHTİMALİ DİLE GETİRİLDİ. SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN BİR GÖRÜNTÜ DE O İDDİALARI DESTEKLER NİTELİKTEYDİ...

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Ters Köşeye Yatan Damat 00:07

Ters Köşeye Yatan Damat

Düğününde takı töreninde gelini öpen kadını sıra damada gelince yanaşmamış ancak damat öpmek isteyince ortaya bu komik görüntü çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çocuğun drone korkusu... 01:22

Çocuğun drone korkusu...

2 YIL ÖNCEYDİ. HAVADAKİ DRONE'U GÖREN LÜTFİYE NİNE KAÇACAK ÇALI ARAMIŞTI. BUGÜN DE MERSİN'DEN BENZER BİR GÖRÜNTÜ GELDİ. BU KEZ KORKUP KAÇAN UFAK BİR ÇOCUKTU...

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman 02:05

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman

Cin Çıkarması, kardeşinin ölümünün ardından onunla farklı bir bağ kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. On bir yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaş..

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk 04:47

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç Düzenleme: Aydın Kara Yönetmen: Aydın Kara Prodüktör: Aydın Kara Supervisor: Sevgi Özkan Mix-Mastering: Candar Köker (Stüdyo Maestro) Bas Gitar: Hakan Yelbiz Gitarlar: Selahattin Güzelel Perküsyo..

Ümitcan Uygun tutuklandı! 03:03

Ümitcan Uygun tutuklandı!

ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DAVANIN BİR NUMARALI ŞÜPHELİSİ ÜMİTCAN UYGUN... O DAVADAN DEĞİL AMA UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI… TUTUKLANMA KARARI SONRASI ORTALIK KARIŞTI! ADLİYE ÇIKIŞINDA BEKLEYEN YAKINLARI, GÖRÜNTÜ ALMAK ..

Emmilerin Bisiklet Keyfi 00:19

Emmilerin Bisiklet Keyfi

Camiden çıkıp eve dönmek için bir bisiklete arkalı önlü binen emmiler hoş bir görüntü ortaya çıkarmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce