#Bmw sahiplerine toros aldıracak görüntü

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Muayenesiz araçla yakalanan ehliyetsiz sürücü basın mensuplarını darp etti 01:28

Muayenesiz araçla yakalanan ehliyetsiz sürücü basın mensuplarını darp

Aksaray’da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve denetimde muayenesiz araçla ehliyetsiz olarak yakalanan sürücüye ceza yağınca sinirlenerek olay yerinde görüntü almak isteyen basın mensuplarının kamerasını kırıp muhabirl..

Belediye Otobüsü ile Drift Yapmak 00:16

Belediye Otobüsü ile Drift Yapmak

Kar yağışının İstanbul'u etkisi altına aldığı anlarda trafikte olan belediye otobüsü şoförü buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince ortaya bu görüntü çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Engelli adamın merdiven çilesi! 02:06

Engelli adamın merdiven çilesi!

ÜST GEÇİDİN ASANSÖRÜ BOZULDU... NEDENSE O ASANSÖR TAMİR EDİLMEK YERİNE KAPATILDI, KİMSE ENGELLİLERİ DÜŞÜNMEDİ, ŞİMDİ İZLEYECEĞİNİZ GÖRÜNTÜ DE BUNUN KANITI, BİR ENGELLİNİN YAŞADIĞI MERDİVEN İŞKENCESİ, YÜREKLERİ SIZLATTI..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 6 yıl önce
mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

İsmail YK - Aşkına Memnu 04:28

İsmail YK - Aşkına Memnu

Amia Maro ve Aziz Deniz’in katkılarıyla Söz ve Müzik: İsmail YK Düzenleme: İsmail YK (Yurtseven Kardeşler) Stüdyo: YK-Stüdyo Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar Klip Yönetmeni..

‘Dur Yolcu’ ile hilalin muhteşem görüntüsü 00:45

‘Dur Yolcu’ ile hilalin muhteşem görüntüsü

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kilitbahir köyündeki ‘Dur Yolcu’ yazısı ile ayın hilal şekli muhteşem bir görüntü oluşturdu...

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

İsmail YK - Tatlı Kız (TaneryMusix) 03:05

İsmail YK - Tatlı Kız (TaneryMusix)

Söz: İsmail YK Müzik: TaneryMusix Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar Klip Yönetmeni : Erkan Nas Görüntü Yönetmeni : Murat Tuncel MusicProduced by TaneryMusix -Musicom Prodüksi..

Marmara öldü! 01:58

Marmara öldü!

DENİZ SALYASI KABUSU BÜYÜYOR, MARMARA'DAN ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR... 'MARMARA DENİZİ ÖLDÜ, BU GÖRÜNTÜ DE CESEDİN ÇÜRÜMESİ' DİYEN BİLİM İNSANLARI BİLE VAR...

Dev örümcek ağları Avusturalya’da sel bölgesini kapladı 00:45

Dev örümcek ağları Avusturalya’da sel bölgesini kapladı

Avustralya’da geçtiğimiz hafta etkili olan şiddetli yağış ve sel felaketi sonrası Victoria eyaletinde dev örümcek ağları oluştu. Gippsland bölgesini kaplayan devasa örümcek ağlarından oluşan görüntü sosyal medyada ilgi ç..

Antalya’daki moloz yangınında gökyüzü bulutla kaplandı, güneş kızıla döndü 02:53

Antalya’daki moloz yangınında gökyüzü bulutla kaplandı, güneş kızıla d

Antalya’da dağlık alandaki moloz yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında çıkan dumanlar gökyüzünü kaplarken, bölgeden güneş kızılımsı bir görüntü aldı...

Reynmen - Derdim Olsun 03:38

Reynmen - Derdim Olsun

Reynmen - Derdim Olsun Dinle Söz&Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutlu Mix-Masterıng: Dijital Meydan Yönetmen: Atilla Öztürk Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök Yardımcı Yönetmen: Osman Enes Os Kurgu-Mont..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 5.411 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.527 görüntüleme
  • 6 yıl önce
mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) 05:44

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) Dinle Melekler Ölmez şarkı sözleri ile Yüzüme bir bak korkudan eser var mı? Şarkımı dinle durduruyor zamanı Soluyor renkler bitiyor düşler Eriyor içim eriyor geri gelmez..

Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam 06:56

Ramazan Çelik - Burçak Tarlası & Fatmam

Söz & Müzik: Anonim Aranje : Hüseyin Canayakın Mix-Master : Hüseyin Canayakın Klip Yönetmeni : Hüseyin Canayakın Montaj: Canayakın Desing Görüntü Yönetmeni: Orhan Canayakın..

Yiğitcan Şahin - O Benim 04:01

Yiğitcan Şahin - O Benim

Yiğitcan Şahin - O Benim Dinle O Benim şarkı sözleri ile Ölüyor gibiydi sanki Hayata küsmüş küçük bir çocuk gibi Çaresiz gibiydi gözleri Unutmuş gibiydi sözleri Ve ben unutmadım asla Ve ben unutamadım seni Her şeyi..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce