#Boa yılanının doğum anı

İlhan Mansız Kimdir? 01:43

İlhan Mansız Kimdir?

İlhan Mansız, Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın..

Havaalanı Cristiano Ronaldo'yu Mest Etti! 00:14

Havaalanı Cristiano Ronaldo'yu Mest Etti!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun adı, doğum yeri olan Madeira adasındaki havalimanına verildi. Uçaktayken çekilen videoda ismininin havalanıyla birlikte anılması yıldız futbolcuyu mest etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Eski Sevgilisi Berk Yılmaz 'la Böyle Barıştı! 01:24

Bülent Ersoy Eski Sevgilisi Berk Yılmaz 'la Böyle Barıştı!

Bülent Ersoy bir süre önce ayrıldığı sevgilisyle tekrar barıştı ve ona sürpriz bir doğum günü hazırladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Gülşenden Eşi İçin  Erken Kutlama 02:30

Gülşenden Eşi İçin Erken Kutlama

Eşi Çolakoğlu'nun doğum gününü, sürpriz yapmak istediği için 3 gün erken kutlayan çiçeği burnunda annelerden olan Gülşen'in açıklamaları sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Filiz Kimdir? 01:31

İsmail Filiz Kimdir?

İsmail Filiz, Türk, dizi ve sinema oyuncusudur Doğum: 23 Mayıs 1980 (36 yaşında), Çankırı Boy: 1,95 m Filmler: Anadolu Kartalları..

Cem Öğretir Kimdir? 01:42

Cem Öğretir Kimdir?

Cem Öğretir Doğum:10 Eylül 1973 (43 yaşında) İngiltere Milliyet:Türk Meslek:Sunucu ve haberci Etkin yıllar:1995-günümüz Evlilik(ler):Seda Öğretir Çocuk(lar):Ada Öğretir..

Bedirhan Gökçe Kimdir? 01:51

Bedirhan Gökçe Kimdir?

Bedirhan Gökçe, Türk şair, müzisyen, seslendirici. 1988 yılından günümüze seslendirdiği onlarca şiir ve müziklerle tanınmış sanatçıdır. Doğum: 21 Mart 1976 (41 yaşında), Ankara Ebeveynleri: Zekeriya Gökçe, Gülgez Gökçe..

Bennu Gerede Kimdir? 01:57

Bennu Gerede Kimdir?

Doğum: 30 Ağustos 1971 (45 yaşında), İstanbul Çocukları: Kai Ağaoğlu, Daren Gerede Erkaya, Miro Gerede Erkaya, Dilan Gerede Erkaya Eşi: Cem Büyükhanlı (e. 2010–2011), Koray Erkaya (e. 1999–2006) Filmler: Parçalanma, Anae..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Caner Erkin Kimdir? 01:17

Caner Erkin Kimdir?

Caner Erkin, Sol bek mevkinde forma giyen Türk millî futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş takımında forma giymektedir. Doğum: 4 Ekim 1988 (28 yaşında), Edremit Boy: 1,81 m Eşi: Şükran Ovalı (e. 2017), Asena Erkin (..

Cameron Diaz Kimdir? 01:34

Cameron Diaz Kimdir?

Cameron Michelle Diaz, ABD'li oyuncu ve eski mankendir. Doğum: 30 Ağustos 1972 (44 yaşında), San Diego, Kaliforniya, ABD Boy: 1,74 m Eşi: Benji Madden (e. 2015) Kitaplar: The Longevity Book, The Longevity Book: Live str..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Bengü ile Kerem Tunçeri'nin Gizli Aşkları, Doğumgünü Partisinde Deşifre Oldu! 05:15

Bengü ile Kerem Tunçeri'nin Gizli Aşkları, Doğumgünü Partisinde Deşifr

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri Bengünün doğum gününe acaba gerçekten tesadüfen mi katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi ki Doğdun Jackie Chan! Aksiyon ve Komediyi Güzel Bir Şekilde Harmanlayan Büyük Ustanın Efsane Filmleri 09:03

İyi ki Doğdun Jackie Chan! Aksiyon ve Komediyi Güzel Bir Şekilde Harma

Aksiyon filmlerinin efsane ismi Jackie Chan'in komedi yönünü de anlatmaya gerek yok. Bugüne kadar yaptığı bütün filmlerini hayranlıkla izlediğimiz ismin efsane sahnelerini doğum gününe özel şöyle bir daha hatırlayalım...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Barbie 38. Bölüm İzle Yeni 03:25

Barbie 38. Bölüm İzle Yeni

Barbie Ken'in Doğum Günü 38.Bölüm Türkçe Hd Çizgi Film İzle Barbie Ken's Birthday Episode 38.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erhan Güleryüz-Cizle izle 03:30

Erhan Güleryüz-Cizle izle

Doğum Günü şarkısı..

Evlat Kokusu Dizisinin Zeynepi Hande Soral Yaza Evleniyorum Dedi 01:32

Evlat Kokusu Dizisinin Zeynepi Hande Soral Yaza Evleniyorum Dedi

Mehtap Bayri'nin doğum gününü kutlamak için bir mekanda görüntülenen Hande Soral magazincilerin sorduğu soruları cevapladı Evlat Kokusu dizisinin çok iyi gittiğini dile getiren güzel oyuncu evlilik sorusuna evliliğe adım..

  • ANKA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdealist Türk İş Adamı 02:14

İdealist Türk İş Adamı

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

Çeyiz Sandığı 11.Bölüm izle 30:08

Çeyiz Sandığı 11.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Konya'da doğum öncesi gelenekler, çeyiz sandığı, sim sırma tekniği ve Osmanlı dönemi kadın kıyafetleri konu edilmektedir...

Doğuma Giren Baba 01:00

Doğuma Giren Baba

Doğum sırasında eşinin yanında olan babanın ilginç yüz ifadeleri :)..

Hotel Transilvanya Film İzle 1:31:31

Hotel Transilvanya Film İzle

Dracula'nın (Adam Sandler) zengin canavarların ve ailenin yaşayabileceği, kendilerini rahatsız etmek için insanın olmadığı canavarlara maruz kalabileceği, beş yüzlü tatil beldesi olan Hotel Transylvania'ya hoş geldiniz. ..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Koreli kızların Gmax tepkisi 02:25

Koreli kızların Gmax tepkisi

Doğum gününü arkadaşlarıyla Gmax'te kutlayan Koreli kız, korkudan ölecekti..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..