#Boks makinesine vurayım derken yere kapaklanan eleman

Durduk Yere Adamı Havalandıran Boğa 02:02

Durduk Yere Adamı Havalandıran Boğa

Hindistan'da sokakta gezinen boğa bir dükkanın karşısında duran adamın bir anda arkasından gelip fırlatmış. Adam neye uğradığını şaşırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tahterevalliden Yere Çakılan Kız 00:13

Tahterevalliden Yere Çakılan Kız

Erkek arkadaşı ile çocuk parkında tahterevalliye binen kız, erkek arkadaşının kötü şakasının mağduru olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 3 yıl önce
8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI 00:53

8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI

AĞIR YARALANAN KÜÇÜK ÇOCUK KALDIRILDIĞI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI...

Kadını Yere Seren Koyun 01:06

Kadını Yere Seren Koyun

Bir hayvan barınağında bulunan bir çok hayvanın bakımını üstlenen kadın, koyunları dışarıya salmak isterken bir koyunun saldırısına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çok Yanlış Yere Doğru Giden Tavuklar 00:14

Çok Yanlış Yere Doğru Giden Tavuklar

Bu tavuklar eceline susamış olmalı... Tavuk ürünleri satan firmanın fabrikasına doğru ilerleyen tavuklar tehlikenin farkında değil....

  • PengoTV tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere çakıldı 02:09

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere

Afganistan'da ülkeden ayrılmak isteyen binlerce sivilin akın ettiği ve ABD askerlerinin havaya ateş açtığı Kabil Uluslararası Havalimanı'nda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yüzlerce k..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası 07:04

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası

Pançar Çorbası şarkı sözleri ile Tarladanmı topladın pancarın püskülünü tarladanmı topladın pancarın püskülünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın türküsünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın tü..

Sertab Erener - Bu Böyle 04:30

Sertab Erener - Bu Böyle

O zor günler, solan güller eskidendi geçti O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti (x2) Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de İlgisiz dura..

Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Adele - Chasing Pavements 03:40

Adele - Chasing Pavements

I've made up my mind, aklıma koydum Don't need to think it over, onun üstünde düşünmeye gerek yok If I'm wrong I am right, hatalıysam haklıyım Don't need to look no further, daha fazla bakmaya gerek yok This ain't lust, ..

  • PengoTV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Toprak - Hazan Nedir 03:32

Deniz Toprak - Hazan Nedir

Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanımeli Yere düşen kar çatlasın Söyler misin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın Söyler misin hazan n..

Zeki Muren - Simdi Uzaklardasin 03:14

Zeki Muren - Simdi Uzaklardasin

Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal oldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal oldu Sevda bahcelerinin Çicekleri hep soldu cicekleri hep sol..

İntizar - Sensiz Olamam 04:58

İntizar - Sensiz Olamam

HER ASK KENDI MASALINI YARATTI SENI PERILERE BENI KAFDAGIN ARDINA ATTI ÜC GÜNDÜR EVDEN CIKMADIM TELEFONLARINI ACMADIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM YANI KENDI K..

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde 02:55

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde dinle Gönderen : Caesar Mehtaplı gecelerde hep seni andım Ah ah hep seni andım Belki gelirsin diye boş yere yandım Ah ah boş yere yandım Belki gelirsin diye boş yere yandım Ah ah ..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Bir Gün Bir Küçük Fare 01:41

Bir Gün Bir Küçük Fare

Hickory Dickory dock, Bir gun bir küçük fare The mouse ran up the clock, tırmandı bir Saate The clock struck one Saat geldi bire The mouse ran down, Fare indi yere Hickory Dickory dock. Bir gün bir küçük fare Tick tock t..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı 00:36

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı

Bir kuaförde çırak olarak çalışan eleman bir ara dışarıya çıkmak istemiş. Eleman cam kapının kapalı olduğunu fark etmeyince çarpıp yere yapışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı 00:36

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı

Bir kuaförde çırak olarak çalışan eleman bir ara dışarıya çıkmak istemiş. Eleman cam kapının kapalı olduğunu fark etmeyince çarpıp yere yapışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Hızını Alamayan Minik Boksör Kızın Kapıya Girişmesi 00:52

Hızını Alamayan Minik Boksör Kızın Kapıya Girişmesi

Minik kardeşimizin boks çalışırken hızını alamayarak odasının kapısını parçalaması. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle.....

  • Cowboy tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Round 2, Sol Kroşe ve Nakald ! 00:07

Round 2, Sol Kroşe ve Nakald !

şaka gibi boks maçı sol kroşe yedikten sonra nakald oldu videosunu seyredelim..

  • PengoTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce