#Boks makinesine vurayım derken yere kapaklanan eleman

Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz 04:20

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz

Azar, azar içimde büyüdü aşkın Şimdi ne yere göğe sığıyor Tutamadım içimde patladı aşkın Yavaş, yavaş kanıma sızıyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz göze bakması bile yetiyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz ..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Telefonu İle İlgilenirken Köpeğe Takılıp Düşen Vatandaş 00:11

Telefonu İle İlgilenirken Köpeğe Takılıp Düşen Vatandaş

Zonguldak'ta, cep telefonuyla ilgilenerek yolda yürüyen bir kişinin önündeki köpeği takılarak düşmesi güvenlik kamerasına yansıdı. İnağzı Mahallesi'nde cep telefonuyla ilgilenerek yolda yürüyen bir kişi, yerde yatan köpe..

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher 05:29

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher

O gözler gibi her taraf, kara. Bu yollar seni götürür nere ? Yene bu seher Güneş nur yere eyler, Bir teze nağıl başlar Dünya, Uyan ey güneş uyan Alemler boya yoksa bu deniz uçar Bir zülmet gece deniz gaçar Gel Ey Se..

Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

Basketbol Topu İle Drone Düşürmek 00:37

Basketbol Topu İle Drone Düşürmek

Basketbol oynayan gençlerden biri, üzerlerinde dolaşmasından rahatsız olduğu drone’a top fırlattı. Topun isabet ettiği drone basketbol potasına çarparak yere düştü. Yere düşen cihaza bir de tekme atan şahsa, drone’un sah..

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızın Koluna Girmek İçin Düştü 00:06

Kızın Koluna Girmek İçin Düştü

Sırf Kız İçin Kendisini Yere Attı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti 00:43

Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti

Rusya'da bir asansörde kavga eden adam yanındaki üç kişiyi yere serdi. Asansör kamerasının kaydettiği görüntülerde üç kişiyle tartışan adam asansörün durmasıyla kapıya doğru yöneldi. Bu sırada bir anda geriye dönen adam ..

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Sivas Film İzle 1:34:02

Sivas Film İzle

ÖZET: 11 yaşındaki Aslan'ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe'ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hay..

  • Tv Series tarafından
  • 11.769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler! 00:39

Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler!

Çin'de bir düğünde yapılan eğlence damadın ölümüyle bitti. Arkadaşları tarafından havaya atılan damat yere düşerken büyük bir şiddetle kafasını yere vurdu. Hastaneye kaldırılan talihsiz adamın hayatını kaybettiği bildiri..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

 Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti Şaşkına Çevirdi 01:56

Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti

Milyoner'de Çağla Şen isimli yarışmacı kazandığı paranın bir bölümünü yüksek bir yerden saçmak istediğini belirterek Ancak dolara çevireceğim. Atatürk olan paraları yere atmak istemiyorum. dedi. ATV ekranlarında Murat ..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix) 05:37

Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix)

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım..

Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Şahin'in Şoförüyle Yol Kavgası Yapan Motorcu ve Diğerleri 04:37

Beyaz Şahin'in Şoförüyle Yol Kavgası Yapan Motorcu ve Diğerleri

Bu video da başka araca kızıp motorcuya vuran adamı, Gereksiz yere motorcuyu durdurup sopayla kaskına vuran magandayı, ve hiç yok yere küfür edip kaçan ve motorcuya kaza yaptıran araç sürücüsünü izleyeceksiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen insan olamazsın! 00:22

Sen insan olamazsın!

Tayland’da insan denilemeyecek bir yaratık, yolda yanından geçen çocuğa sebepsiz yere tekme attı. Küçük çocuk başına aldığı sert darbeyle yere yığılırken, yaratıksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Ne yapaca..

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım 04:11

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım

Arzu Şahinin En güzel Şarkısı Yaralı Ceylan Türkü Sözü Hüseyin Karakuş Yaralı Ceylanım Senden Başkasına Gönül Vermem Elin Beslediği Gülden Al Bu Canı Sana Dermem Yandı Yürek Yana Yana Savur Külüm Döne Döne ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Kamuran Akkor  Bir Ateşe Attın Beni 04:40

Kamuran Akkor Bir Ateşe Attın Beni

Diyorlar ki sen delisin, hiç bu kadar sevilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın be..

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı 00:49

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı

Çelikhan ilçesinde kendisi dışarı çıkan ve evin anahtarını içeride unutan öğretmen evine komşunun balkonundan girmek istedi. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Delen, komşu..

Planı Bir Anda Alt Üst Olan Kapkaççı 01:31

Planı Bir Anda Alt Üst Olan Kapkaççı

Peru'da yaşandığı belirtilen olayda yolda yürüyen bayanın elindeki cep telefonunu bir anda çalan hırsız, kaçarken yere düşünce bütün planı ters işledi. Defalarca yakalanıp yere düşmesine, darp edilmesine rağmen her sefer..

  • JET TV tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce