#Boks makinesine vurayım derken yere kapaklanan eleman

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi! 03:13

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi!

İki ünlü popçu arasında tam sular duruluyor derken, ortaya konuşulan çoook iddialı sözler yine iki taraf arasında hararetli tartışmaların yaşanacağının habercisi olacak gibi gözüküyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Münir Baba Küfeliksin Ha 02:19

Münir Baba Küfeliksin Ha

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram 03:07

Ayıcık Tanır Da Ben Tanımaz Mıyım Seni Be Bayram

Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yapayım derken karısı tarafından kapı dışarı ediliyor. Güllü ise, biraz sesi, biraz da fi..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan 12:57

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı koltuğunu, 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bıraktı. Küçük Cumhurbaşkanı'na yöneltilen sorular arasında AK Parti'nin başına geçip geçmeyeceği de ..

Baharın Dilaraya Yorumu Şaşırttı! 10:05

Baharın Dilaraya Yorumu Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Tuğçe Ekim, Dilara Taşkın'ın kombinine yaptığı yorumla herkesi yine güldürdü. Tuğçe televizyonsa görsem Allah Allah neler yapıyorlar ya d..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti 00:45

Özbek'ten Florya'ya Moral Ziyareti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen sarı-kırmızılı futbol takımına moral ziyaretinde bulundu. Özbek, Lig yeniden başlıyormuş gibi ayağa k..

Ooşşt Küpeek 00:44

Ooşşt Küpeek

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi! 00:20

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi!

Macera severlerin olmazsa olmazı GoPro kamerası ile selfie çeken abimiz aracı kullanırken selfie çubuğuna taktığı gopro ile poz vereyim derken önündeki araca çarptı. Aracın arkasında bulunan kayık'ın camdan içeri girmesi..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım 03:43

Yusuf Güney - Yardım Et Bana Sen Allah'ım

Yusuf Güney - Yardım et bana sen Allahım (Hazin) dinle Hazin bir öykü olur ta kendisi zamanının en deli efendisi nerden bakarsan ahkam kesiyor süründürüyor rica minnet bu aşk ilerliyor yolu kayıp yorulmuş Tökezliyor yap..

  • Candy tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtarmaya Çalıştığı Kuşu Timsaha Kaptıran Kadın 00:38

Kurtarmaya Çalıştığı Kuşu Timsaha Kaptıran Kadın

Nehir kenarında dallara takılan kuşu kurtarmaya gidiyip derken kadın hayvanı timsaha kaptırıyor.İnsan biraz hızlı koşar..

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burhan Çaçan'ın Romantizmin İçine Etmesi 00:26

Burhan Çaçan'ın Romantizmin İçine Etmesi

Burhan Çaçan'ın romantizm yapayım derken sevgilisini tahterevallide perte çıkarmasını izliyoruz arkadaşlar. Burhan Çaçan'ın Tahterevalliyi Hunharca Kullanması..

  • JET TV tarafından
  • 1.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı 01:11

Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı

Uçakta iki yolcunun tartışması sonucu kameralara bu görüntüler yansıdı. Biri diğerine pis kokuyorsun derken, diğeri in ulan aşağı diyerek tepki gösterdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Şeytan Ve Melek Golf Oyununa Girerse Ne Olur 01:18

Şeytan Ve Melek Golf Oyununa Girerse Ne Olur

Remi Gaillard'ın son videosu bir oyundaki şeytan ve meleğin rolünü üstlenmek olmuş. Arkadaşlarınıza şeytanınız bol olsun derken bir kez daha düşünün...

  • JET TV tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sporda Kazalar 00:58

Sporda Kazalar

Spor yapayım derken bazıları sakatlanmaktan ucuz kurtuluyor bazıları ise o kadar şanslı olamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazla Meraktan Kazaya Kurban Gitmek 00:59

Fazla Meraktan Kazaya Kurban Gitmek

Tam bize has bi özelliktir bu hadise. Kardeşim bakacaksan yak dörtlüleri çek kenara, yok kenara çıkmam diyosan bak şu amkdumun aynalarına.....

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 443. Bölüm Fragmanı İzle 00:41

Arka Sokaklar 443. Bölüm Fragmanı İzle

Gürcan, ortalığı kasıp kavuruyordur. Mesut da peşinde olayların içinde kalır! Uyuşturucu satışları, infazlar ve adam kaçırmalar derken ekibin sabrı taşar. Mesut, ormanlık alanda peşinden gittiği Gürcan'ın kafasına odunu ..