#Bol bol

Un Kurabiyesi Tarifi 08:30

Un Kurabiyesi Tarifi

Un kurabiyesi için Malzemeler: 200gr. a yakın oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri + yarım su bardağı kadar üzerine elemek için 1 çay bardağına yakın sıvıyağ yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık..

Cennet Mahallesi 88. Bölüm İzle 1:09:32

Cennet Mahallesi 88. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 89. Bölüm İzle 1:04:50

Cennet Mahallesi 89. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi 05:19

Fırında Kolay Çeşnili Tavuk Baget ve Patlıcanlı Saray Pilavı Tarifi

5 yemek kaşığı su 9 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket ülker ducros tavuk terbiye çeşnisi 1 kg tavuk baget Saray Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 2 adet patlıcan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet domates..

Cennet Mahallesi 90. Bölüm İzle 1:01:59

Cennet Mahallesi 90. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994) 08:34

Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994)

Bir bodrum katında yıllar sonra hayata tekrar gözlerini açan İstiklal Gazisi kendini modern zamanlarda bulunca neydik? ne olduk? karşılaştırması yapıyor.Hele bir de şimdiki zamanı görse herhalde adımını attığı an lanet ..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyet Yapanlar Kısır Yiyebilir Mi 01:49

Diyet Yapanlar Kısır Yiyebilir Mi

Bol yeşillikli olarak hazırlanmış bir kısır rahatlıkla yenebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Parfüm Koleksiyonum Erkek Parfümü Önerilerim Olmazsa Olmaz 3 Parfümüm 27:01

Duygu Özaslan Parfüm Koleksiyonum Erkek Parfümü Önerilerim Olmazsa Olm

Bu videoda Pardon parfümünüz nedir? diye sordurtan parfümlerin de olduğu parfüm koleksiyonumu paylaştım. Bol portakal çiçekli, güllü ve bergamotlu bir video oldu...

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi 02:17

Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi

1.1 adet yumurta güzelce çırpılır. 2.Bir adet hazır yufka tezgaha açılır. 3.Çırpılan yumurtanın tamamı yufkanın her yerine sürülür. 4.Yufka yaklaşık 2- 3 parmak eninde düzgünce katlanır. 5.Kullanacağınız yufka sayısı..

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli 06:09

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli

Sadece 10 dakikada bol limonlu, aromalı nefis ev yapımı limonlu dondurma tarifi. Bu tarifi çok seveceksiniz. İster dondurma makinesinde isterseniz evdeki malzemelerle hazırlayabilirsiniz. Limonlu Dondurma İçin Malzemeler..

Çağla Yılbaşı Makyajım Güzellik Bakım 20:55

Çağla Yılbaşı Makyajım Güzellik Bakım

Yılbaşı yaklaşırken gösterişli bir yılbaşı makyajı yapmaya ne dersiniz? Yıldızlı aksesuarlar, kırmızı rujlar, bol pırıltılı ama hepsi dozunda. Yılbaşı davetlerinde ışıl ışıl görünmek isteyenler varsa, bu makyajı kesinlik..

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi 03:59

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi

Misafir günlerinde kapışılan az malzemeli bol lezzetli bir salata tarifi. Malzemeler: 1 su bardağı ince Bulgur, 3/4 su bardağı su, 6 yemek kaşığı Yoğurt (tercihen süzme Yoğurt, yoksa normal yoğurdu 15-20 dk kadar süzgeç..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

Yalancı Profiterol Tarifi 02:00

Yalancı Profiterol Tarifi

1.Tatlının kreması için 1 lt süt tencereye alınır. 2.1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker eklenir, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 3.Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. 4.Soğuduktan sonra..

Ispanaklı Boranı Tarifi  Ispanak Kavurma Tarifi 01:57

Ispanaklı Boranı Tarifi Ispanak Kavurma Tarifi

Gelelim kıymalı Ispanak kavurması nasıl yapılır? 1.1 kg ıspanak bol su ile yıkandıktan sonra genişçe bir tencerede haşlanır. 2.Hafif yumuşayan ıspanaklar süzgeç yarcımı ile alınarak doğranır. 3.100 g kadar pastırma küçük..

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi 02:22

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi

1.Yufka düz bir zemine serilerek 4 parçaya bölünür. 2.Yufkalar üst üste yerleştirilerek ortadan 2'ye tekrar bölünür. 3.Bu şekilde devam edilerek ince pizza dilimi şeklinde kesilir. 4.Dilimlerin yaklaşık 2 parmak enind..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Bulaşıkçı Askerin Ailesine Sallaması 00:31

Bulaşıkçı Askerin Ailesine Sallaması

Bulaşık yıkayan asker telefonda ailesi ile konuşurken bol keseden sallamış . Doğuda görev yaptığı ve çatışmada olduğunu söyleyip ailesini yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 2.551 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı İle Arkadaş Olmak Nasıl Bir Şey - Eser Yenenler Show 05:35

Acun Ilıcalı İle Arkadaş Olmak Nasıl Bir Şey - Eser Yenenler Show

Acun Ilıcalı ile arkadaş olmanın hem en iyi yönleri hem de bol adrenalinli yönleri videomuzda :)..

  • JET TV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzel Oyuncu Neslihan Atagül Hamile Mi 13:18

Güzel Oyuncu Neslihan Atagül Hamile Mi

Bir mekan çıkışı eşi Kadir Doğulu ile görüntülenen ve Neslihan Atagül'ün bol bir elbise tercih etmesi akıllara ‘Hamile mi?’ sorusunu getirdi...

  • BETA tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Kısıtlı İmkanlarla Evde Türk Hamamı 1956 - British Pathé 01:26

Kısıtlı İmkanlarla Evde Türk Hamamı 1956 - British Pathé

Kıt İngilizcemle anladığım kadarı ile fizyoterapistler İngiliz kadınlarına bol terlemeli Türk hamamı önerince, İngilizlerde bu yöntemi icat etmiş. (İngilizcesi daha iyi olan arkadaşlar açıklasın)..

  • JET TV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan 00:15

Gece Vakti Çalıların Arasından Yaratık Gibi Çıkan Tembel Hayvan

Keşke şu hayvan tüm dünya genelinde yaşıyor olsaydı. Böyle kedi kadar bol bir hayvan olsaydı. Kİmseye zararı yok garibimin...

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ???? 00:15

Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ????

???? Gözünüze yaş, tekerinize taş değmesin. Harika bir gün olsun hepimiz için, enerjisi bol, güzel haberler alacağınız, yüzünüzden kahkahanın eksik olmayacağı, bolluk bereket içerisinde, dertsiz tasasız bir gün olsun.....

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İslam'ın Şartı Beştir - Japonca Dublaj 00:43

İslam'ın Şartı Beştir - Japonca Dublaj

Bir önceki Japonca dublaj videosu çok beğenilip, yorumlarda çok olumlu eleştiriler alınca, toprağı bol olasıca Samanyolu tv'nin meşhur İslam'ın şartı beştir videosunu da eklemeye karar verdim. İyi gülmeler..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..