#Bol bol

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi 04:21

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 paket veya biraz daha az (fırın kabınıza göre) haşlanmış yüksük veya penne makarna (haşlama suyunu atmayın) Kıymalı harç için: 1 adet büyük boy soğan 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 300gr. kadar kıyma 1-2 adet ça..

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle 1:37:32

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ..

Palamutun fiyatı yüz güldürüyor, istavrit ve mezgitin fiyatı ise üzüyor 03:39

Palamutun fiyatı yüz güldürüyor, istavrit ve mezgitin fiyatı ise üzüyo

Karadeniz’de 1 Eylül'de başlayan balık av sezonu geçtiğimiz yıla oranla bol palamut avı ile dikkat çekerken, geçen sezon başında 20-25 TL’den satılan palamut, tezgahlarda tanesi 7,5-10 TL arasında satılıyor. Palamut boll..

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile] 16:29

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile]

Mithrain PUBG Mobile'da bol killi bir oyun oynuyor fakat ne yazık ki oyun sonunda bu kadar bot gelmesi onu sonuçtan pek memnun etmiyor. Umarım yakın bir zamanda botsuz oyna seçeneği oyuna eklenir...

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

Su parkında aksiyonlu eğlence! 02:35

Su parkında aksiyonlu eğlence!

ARTIK YAZIN SON DEMLERİ... GÜNEŞLİ, GÜZEL HAVALARIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLERİN BİR ADRESİ DE SU PARKLARI... EKİBİMİZ ÖYLE BİR PARKTAYDI BUGÜN... KAMERALARIMIZA AKSİYONU BOL GÖRÜNTÜLER TAKILDI.....

Fiyatlar yarı yarıya düştü! 01:27

Fiyatlar yarı yarıya düştü!

BALIK BOL, FİYATLAR DÜŞTÜ...

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Dikkat! Sosyal medya iştah açıyor 02:17

Dikkat! Sosyal medya iştah açıyor

BOL MALZEMELİ, DEVASA BOYUTLARDA YEMEKLER, TATLILAR... SOSYAL MEDYADA BU TÜR VİDEOLAR PAYLAŞIM REKORU KIRIYOR... HEPSİNİN ORTAK YANI İSE, TOKKEN BİLE İŞTAH AÇMASI... İŞTE BU DURUM, SOSYAL MEDYA OBEZİTEYİ KÖRÜKLÜYOR MU? ..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Efsane Peynirli Pişi Tarifi  Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması 06:37

Efsane Peynirli Pişi Tarifi Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması

1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta adet yumurta 1 tatlı kaşı tuz Bir paket kabartma tozu 3,5 su bardağına yakın un (dikkatli bir şekilde ilave edin) Arası için beyaz peynir ve kaşar peyniri Hamur malzemelerini karıştır..

 Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır  Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi 05:10

Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi

3 adet bütün but Haşlamak için bol su Biraz sıvıyağ 2 yemek kaşığı un En son kullanmak üzere Tuz ve Sirke Terbiyesi için 1,5 çay bardağıı yoğurt 1 yumurtanın sarısı 1 adet limonun suyu 1 çorba kaşığı un 2 diş rende..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..