#Bol bol

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Döndü 02:37

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Dö

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, akciğer kanseri olduğunu söyledikten sonra hayranlarına büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Tedavi için Mayıs ayında Amerika'ya giden Koçyiğit, başarılı bir ameliyat geçirdikten..

Nefes - Dandini Dandini 03:52

Nefes - Dandini Dandini

Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Açarım sayfayı alırı..

Çalışırken Keçileri Kaçıranlar ( Miray Akovalıgil ) 04:11

Çalışırken Keçileri Kaçıranlar ( Miray Akovalıgil )

Klasik bir Pazartesi günü yoğunluktan beyniniz zonklarken aşağıdaki eylemlerden hangisini icra etmektesiniz? A) Patronun gelmişine geçmişine selamımı iletiyorum. B) Müziğe eşlik edip kendimi yatıştırıyor, yan odamdakile..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brezilya'da Yumurtalarla Yapılan İlginç Yemek 00:30

Brezilya'da Yumurtalarla Yapılan İlginç Yemek

Bir Brezilya yemeği olan Farofa, tereyağı, soğan ve palmiye yağı ile bir tava içinde kavrulmuş manioc unu ile hazırlanır ve bol bol yumurta kırılarak pişmeye bırakılır. Verilen bir parti esnasında yapılan videodaki Fafor..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

 Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli! 00:41

Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli!

Güzel şarkıcı Rita Ora, tatile gittiği Jamaika'da ayaklarının zarar görmemesi için denize sandaletleri ile girerek, enteresan görüntülere neden oldu. Güzel şarkıcı Rita Ora başarılı geçen bir sezonun yorgunlugunu çıktığı..

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Meral Anne ile Sevimli Kız Çocuğu Arasındaki Sevgi Patlaması 01:03

Meral Anne ile Sevimli Kız Çocuğu Arasındaki Sevgi Patlaması

İyi Parti'nin genel başkanı çok sevdiğimiz Merak Annemiz ile sanırım ziyaretine gelen bir partilinin küçük kızı arasındaki sevgi patlamasını izliyoruz efendim :) Bol bol öpücük içeren görüntüler insana huzur ve mutluluk ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayşenur Yaylalı Yüz Şekline Göre Şal Bağlama 07:56

Ayşenur Yaylalı Yüz Şekline Göre Şal Bağlama

Yüz şekillerine göre fazlı yüz tiplerine uygun şal ve eşarpları nasıl bağlamalıyız bunlardan bahsettiğim bir videoyla karşınızdayım bol bol yorum bekliyorummm ve tabiki videomu beğendiyseniz beğen butonuna tık tıkk..

Ayşenur Yaylalı Makyaj Rutinim 07:29

Ayşenur Yaylalı Makyaj Rutinim

Merhaba sizlerle günlük makyaj rutinimi paylaştığım bir video paylaşıyorum umarım beğenirsiniz ! Bol bol yorum bekliyorum :)..

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu 03:21

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu

Oryantal Asena ve Hasan Dere çifti, tatil için Bodrum'a geldi. Baş başa Ege sahillerinde gezmeye başlayan ikili, Turgutreis'de bulunan bir otelde konakladı. Gün boyu iskelede güneşlenirken objektiflere takılan ve bol bol..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yasemin Ergene Özilhan Büyüyen Kızları İle Alışverişte 02:09

Yasemin Ergene Özilhan Büyüyen Kızları İle Alışverişte

Yasemin Özilhan, 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenmiş; 2012’de kızı Emine’yi, 2013’de ise Ela’yı dünyaya getirmişti. Bodrum tatiline kısa bir mola verip İstanbul’a dönen Yasemin Özilhan önceki gün kızları ile alışv..

  • BETA tarafından
  • 1.588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Krapfen (Berliner) Tarifi 10:58

Krapfen (Berliner) Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 2 adet yumurta 1 paket yasmaya 2 yemek kasigi seker 1 cay kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ekliyelim) Kizartm..

Evde Ketçap Yapımı 08:55

Evde Ketçap Yapımı

2 adet kırmızı soğanı doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek kavurun. İçine küp küp doğradığınız 1.5 kg. ufak boy salkım domates ekleyin. 1 iri diş sarmısak, 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber ve 1 t..

Narlı Ispanaklı Yumurta 12:08

Narlı Ispanaklı Yumurta

5-6 kök ıspanak 3 yumurta 2 çorba kaşığı nar tanesi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı ½ limon 5-6 kök ıspanağı 3 parmak kalınlığında kabaca doğrayın. Kök kısımları biraz daha sert olduğ..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Gülersen Kaybedersin - Soğuk Savaş S2E17 - Post42 17:56

Gülersen Kaybedersin - Soğuk Savaş S2E17 - Post42

Sinema ve televizyonlarda sıkça gördüğümüz, severe kizlediğimiz Caner Özyurtlu ve özellikle BantMag Sinema kanalından tanıdığımız Melikşah Altuntaş; bol bol şaka yazdılar ve tatsız programımıza dahil oldular DİYORUZ VE H..

  • JET TV tarafından
  • 360 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Winx Club - 4. Sezon 6. Bölüm - Tehlikede Bir Peri 23:24

Winx Club - 4. Sezon 6. Bölüm - Tehlikede Bir Peri

Winx Evi biraz bakım istemektedir ve altı peri boyalar ve fırçalarla işe girişirler, sihir yoktur, ama bol bol eğlence vardır! Dünyalı arkadaşlarının yardım etmek için ziyaretlerine gelmeleri uzmanları çok kızdırır. Uzma..

  • ÇocukTV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savurdu Yarrani vol 2 - Gizemli Arap Eğlencesi 07:17

Savurdu Yarrani vol 2 - Gizemli Arap Eğlencesi

Düğünü mü yoksa Arizona Kertenkeleleri'nin sürüye kabul töreni mi tam anlayamadığımız Arap eğlencesinde ikinci perde... Bol bol öpücük, şekilli saç, ilginç kıyafetler ve iphone kulaklığı içerir...

  • PengoTV tarafından
  • 340 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..