#Bomba parça

Pınar Aylinin Muhteşem Evi 00:53

Pınar Aylinin Muhteşem Evi

Pınar Aylin, şu sıralar sekizinci albümü Hit 70’ler ile gündemde. 17 yıldır müzik sektörünün içinde olan sanatçı ilk defa konsept bir albüm yaptığını anlatıyor. Albümde 1970’lere damgasını vurmuş 12 hit parça yer alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Omurilik Tümörünün Kesin Tanısı Nasıl Koyulur 03:21

Omurilik Tümörünün Kesin Tanısı Nasıl Koyulur

Omurilik tümörünün seviyesi klinik muayene ile tespit edilebilir. Omurilik tümörünün kesin tanısı patolojik incelemeler sonucu koyulur. Tümörden alınan parça mikroskop altında tahlil edilir. Biyopsi dışında omurilik tümö..

  • NABIZ tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Özer'in Kış Güneşi Parçasında İlginç Dansı 00:46

Cem Özer'in Kış Güneşi Parçasında İlginç Dansı

Yıldız Tilbe tarafından kaleme alınan ve Tarkan tarafından seslendirilmiş olan kış güneşi isimli parça, bir tv şovunda yıldız Tilbe tarafından söylenirken Cem Özer tüm sempatikliği ile icra ettiği dansı izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biçici - Reaper  Film İzle 1:24:59

Biçici - Reaper Film İzle

Biçici - Reaper filminin konusu, Danny Trejo’nun “Ustura” (Machete) filmlerindeki performansına yeni bir boyut eklediği bu korku-aksiyon,hızlı kurgusu ve efektlerle süslü şiddet sahneleriyle öne çıkıyor. İyi seyirler dil..

  • PengoTV tarafından
  • 2.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlar Oyuncak Değil  Rc Scanıa Tır 04:19

Bunlar Oyuncak Değil Rc Scanıa Tır

Piyasa fiyatı 5 bin TL civarı. Aracı aldığınızda kumanda ve bazı materyaller yanında verilmez ve araç monte edilmemiş parça halde gelir (demonte). Kumandanızı ve diğer materyalleri (kristal, servo, anemel boya, diğer ak..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:56:27

Sahil Güvenlik - Baywatch Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dizi tarihinde 1990'lı yıllara damgasını vurmuş sahil güvenlik dizisi 2017 yılında beyazperdede izleyicilerle buluştu. Mitch Buchannon'un cankurtaran olarak sahilde çalıştığı sırada yanına yeni bir ortak gelmesi sonucund..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Rektum Kanserinde Biyopsi Nasıl Yapılır 01:01

Rektum Kanserinde Biyopsi Nasıl Yapılır

Rektum kanserinde teşhiste biyopsi en önemli methodlardan bir tanesi. Parmakla kitle tespit edildiyse mutlaka bu kitleden parça alınarak patolojik işlem yapılmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı 17:54

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı. Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı bir..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Diriliş Ertuğrul 102. Bölüm İzle 2:10:35

Diriliş Ertuğrul 102. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 102. Bölüm Tek Parça Full Hd İzle..

Ziynet Sali - Ortalık Yıkılacak 01:14

Ziynet Sali - Ortalık Yıkılacak

Uzun zamandır gece hayatında görünmeyen Ziynet Sali, önceki akşam Nişantaşı sokaklarında objektiflere takıldı. Çok yakında yeni albümle sevenlerinin karşısına çıkacağını söyleyen şarkıcı, “Sezen Aksu’dan şahane bir parç..

  • BETA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duyduğumuzda Sinir Eden 15 Laf 03:43

Duyduğumuzda Sinir Eden 15 Laf

Yeni bir Hayat Okulu ile daha beraberiz. Bu kez sinir eden lafları skeç haline getirdik. Facebook yerine face, anne yerine valide, rakip yerine rağkip, sevgili yerine hatun, şarkı yerine parça, sarma yerine dolma demek....

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademli Kavala Kurabiyesi 12:48

Bademli Kavala Kurabiyesi

Kavala-Selanik-Edirne Kurabiyesi 250 gr oda sıcaklığında tereyağı 1,5 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 1 çay bardağı fındık yağı 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya esansı 700 gr kavrulmuş u..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Ay Lav Yu - Nazar Nazar 00:31

Ay Lav Yu - Nazar Nazar

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı Ay Lav Yu, doyasıya güleceğiniz bir komedi filmi. Bu güzel filmi tek parça, HD ve yüksek kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Filmin oyuncu kadrosunda Sermiya..

Kitaplığın İçine Ettikten Sonra Yayılan Köpekler 00:28

Kitaplığın İçine Ettikten Sonra Yayılan Köpekler

Güzelim kitaplıkta ulaşabilecekleri yerlere ulaşıp tüm kitapları param parça ettikten sonra sere serpe yatan köpeklerin rahatlığını izliyoruz. Utanmıyorlar da...

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arpa Şehriyeli Salata Tarifi 01:34

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı arpa şehriye 2 su bardağı sıcak su Sıvı yağ 2 -3 tane közlenmiş kırmızı biber 3 -4 tane kornişon turşu 1 parça tavuk göğsü eti (haşlanmış ) Bir tutam dereotu 1 kase süzme yoğurt veya katı ev yoğu..

Sen Anlat Karadeniz 5. Bölüm Hd İzle 2:30:59

Sen Anlat Karadeniz 5. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz Ben Anlatınca Deli diyorlar Sen Anlat Karadeniz 5. Bölüm Hd Tek Parça İzle...

Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga 01:16

Ekmeğini Fareyle Paylaşan Karga

Ekmeğini fareyle paylaşan karga izleyenlere insanlık dersi veriyor. Görüntülerde bir karga yerdeki ekmeği yiyor. Daha sonra ortaya çıkan bir fare de ekmeği yemek için yaklaşıyor. Kargadan korkusundan ekmeğe yaklaşamayan ..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Invisible Guest İzle 1:46:20

The Invisible Guest İzle

Adrian Doria Yılın Adamı olarak seçilen varlıklı bir iş adamıdır. Sevgilisinin cinayeti ile suçlanan Adrian masumiyetini kanıtlamak için ülkenin en iyi avukatlarından biri olan Virginia Goodman’ı işe alır. Ekran başındak..

Ay Lav Yu - Guzzulugurt Gelmiyor Uykum 00:54

Ay Lav Yu - Guzzulugurt Gelmiyor Uykum

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı Ay Lav Yu, doyasıya güleceğiniz bir komedi filmi. Bu güzel filmi tek parça, HD ve yüksek kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Filmin oyuncu kadrosunda Sermiya..

Ay Lav Yu - Ne Demek Ben Tenkyu 03:01

Ay Lav Yu - Ne Demek Ben Tenkyu

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı Ay Lav Yu, doyasıya güleceğiniz bir komedi filmi. Bu güzel filmi tek parça, HD ve yüksek kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Filmin oyuncu kadrosunda Sermiya..