#Boombox cartel dem fraid haanter rework müzik dinle

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:52

Farid Bang & Kollegah Dynamit (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: Kollegah] Wir ballern die Ghetto-Huren, ballern die Testokuren Ballern dann per Ballermann deiner Bande den Head voll Kugeln Das ist JBG Teil 2, die zwei gehyptesten Rapper Fegen jetzt wieder durch die Szene, w..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kool Savas - Ft. Azad - Monstershit0 03:34

Kool Savas - Ft. Azad - Monstershit0

Şarkı Sözleri: [Part I: Kool Savas] Ihr Fools losed! Wie, du willst mich jetzt von meinem Thron verdrängen? Tu es, Dude! Ich komm' wie die Trenchcoat Mafia zu dir Punk und shoot, shoot Burn dich komplett bis man deine ..

Azad - Fly Away 04:10

Azad - Fly Away

Şarkı Sözleri: I wanna fly away When there's no TV's and the people don't know my name Get a plant Where theres no more war and the sufferent no come out way High away On the rights and beach when I lay in the sun all d..

Lerzan Mutludan Banu Alkana Şok Sözler! 09:08

Lerzan Mutludan Banu Alkana Şok Sözler!

Lerzan Mutlu, 221. Bölümde konuk olan Banu Alkan'ın kendisini dışlayıcı tavır ve sözlerinden dem vurarak bugünkü canlı yayında Alkan hakkında sert konuştu! Gerginliğin Banu Alkan'ın stüdyoya girişinde başladığını söyleye..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Norm Ender Aslında Kim? 06:10

Norm Ender Aslında Kim?

1985, Ender Eroğlu, bildiğimiz adıyla Norm Ender, sonradan “şehrim ülkemin en batı yakası, Allah'ı gibidir ve tektir atası” diyeceği İzmir’de dünyaya geldi. Bir gün, bizim Türkiye’ ye rap müziği sevdiren efsanevi grup C..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman 02:40

City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman

Akademi Ödülüne aday gösterilen ve Emmy ödüllü film yapımcısı Matthew Heineman (Cartel Land, 2015 Sundance Film Festivali Yönetmen Ödülü) tarafından yönetilen, üretilen ve filme çekilen City of Ghosts, izleyicileri çekir..

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Müslüm Gürses - Asla 03:58

Müslüm Gürses - Asla

Uyuyamıyorum, canlanıyor anılar Dayanamıyorum, mevsim her dem sonbahar Düşünemiyorum, senden ayrılmayı Çok seviyorum, açı çekiyorum Gelde bitsin bu hazan..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Koma Demsal-Baran Bari 03:54

Koma Demsal-Baran Bari

baran bari jı derdé dınyaye ax naye zımane bı şew u roj dınale ez gırti u esiri jiyana bın axıte ax bu ye firari baran bari dınya tari tu evina dılem nari lı bende te çol û çiyan dı heliya lı van tari dem dıce devran ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla  ( Şaha Giderim ...) 07:09

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla ( Şaha Giderim ...)

Şaha Giderim Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu ..

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:17

Kollegah - Big Boss (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Hook] Yeah, ey geh bei Seite du Schlampe Es ist der Big Boss im seidenen Mantel (aah, Eyy) Ich pumpe die eisernen Hanteln Reguliere die Szene allein, denn die ganzen Rapper sind G-technisch auf Messdienerlevel Kid ich h..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Spice - So Mi Like It 03:14

Spice - So Mi Like It

[Verse:] Go down and a wine and a bubble and Batty jaw just a jump, this a trouble and Mi and a man just a couple and a cuddle Bum pon the buddy head and mi wi buss it like a bubble And skin out mi pum pum Pon the buddy ..

Nicki Minaj, Lil Wayne - Changed It 04:54

Nicki Minaj, Lil Wayne - Changed It

Şarkı Sözleri Lil Wayne] I did it for everybody out here on their own I did it for the ones who walk a mile in them cages And never tell me no Come get me when I fall, and tell me when I'm wrong But you should know I bou..

Eko Fresh - Orient Express 03:58

Eko Fresh - Orient Express

Eko Fresh - Orient Express Şarkı Sözleri Eko Fresh] Bruder, sag mir, was ist Heimat Heimat ist dort, wo ich ein Heim hab' Doch stell' dir vor, dort war ich noch keinmal Köln ist in meinem Herzen drin, doch Nerelisin? D..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Kool Savas - Martyrer 03:01

Kool Savas - Martyrer

Şarkı Sözleri: [Produziert von KD-Beatz] [Part 1] Ich mach' meine Mucke anders - Schreibe, spucke Anthrax Deutsche Rapper – Du kannst sie in Reisebussen ankarr‘n Stricher erbleichen, ich drop' Bomben wie Funk Flex Du b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Stereoact - Denkmal 03:08

Stereoact - Denkmal

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Komm mal ans Fenster, komm her zu mir Siehst du da drüben, gleich da hinterm Wellblechzaun, da? Drüben auf dem Platz vor ALDI haben sie unser Abbild in Stein gehau'n Komm auf die Str..

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Rober Hatemo - Senden Cok Var 03:01

Rober Hatemo - Senden Cok Var

Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoO..

Evlilik Programlarında İnsanlar Neden Takla Atar 02:26

Evlilik Programlarında İnsanlar Neden Takla Atar

Beyaz, Zuhal Topal'a evlilik programında karşısındakini etkilemek için takla atmasını anlamadığından dem vurunca, Aşkım Kapışmak olayı bilimsel anlattı.. Beyaz ve konukların, konu üzerine yaptıkları esprili muhabbet ise ..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin 05:03

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin

Her yıl mektepler açıldığında siyasiler, bürokratlar, öğretmenler, uzmanlar ülkedeki eğitim üzerine konuşurlar. Bu yıl müfredat tartışmaları ve TEOG meselesi sebebiyle tartışmalar uzun sürdü. Hemen herkes eğitimin kalite..

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke 04:38

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke

Bura getiren meni, Seni yeniden görmek hevesi, hevesi Sene yetiren meni, sevgi gözleyen üreğin nalesi, nalesi Kalbimin resmini çek, gör bir orda neler var Senden, menden Üreğim seni arzular, ah! Resmimi çeke çeke her de..

Mt - Haydar Haydar Trap 02:57

Mt - Haydar Haydar Trap

Ben melamet hırkasını kendim giydim eğnime Ar namus şişesini taşa çaldım kime ne Aah Haydar Haydar taşa çaldım kime ne. Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni Aah Haydar Hayda..

Murat Belet - Ah Seyda 03:41

Murat Belet - Ah Seyda

Ağlar dururum kendi halime, Hep yenildim durdum zalim nefsime, Çareler aradım sefil halime, Dediler ki gitmelisin, o gül kokan Menzil'e. Ah Seyda, Seyda, Gül Seyda, Seyda, Nur Seyda, Seyda, Menzil sultanı. *** C..

  • DİYANET TV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce