#Borderline kişilik bozukluğu nasıl tedavi edilir

İç Kanamalarda Embolizasyon Nasıl Uygulanır 01:41

İç Kanamalarda Embolizasyon Nasıl Uygulanır

İç kanamalarda acil durumlar söz konusu olduğu takdirde anjiyografik yöntemlerle muhtemel kanama odakları tespit edilir. Kanamalar, mevcut sebeplerine göre belirlenen embolizasyon yöntemiyle tedavi edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nasıl Yapılır  18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel) 20:46

Nasıl Yapılır 18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel)

Discovery Channel’in efsane olan Türkçe belgesel serisi Nasıl Yapılır yeni konuları ile kaldığı yerden devam ediyor. Discovery Channel Nasıl Yapılır belgesel serisinin bu bölümünde Tırmanma Halatları, Karamelli Elma Topl..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı 01:37

Nevzine Tatlısı Nasıl Yapılır Kayseri Nevzine Tatlısı

Gelelim Nevzine nasıl yapılır? Hamuru için malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur.Hamur ne çok yumuşak ne de sert bir kıvamda olmalıdır. Hamura iri çekilmiş bir su bardağı ceviz eklenerek tekrar yoğrulur. Hamur tep..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Meşhur İtalyan Tatlısı PANNA COTTA Tarifi Unsuz,Nisaştasız Sütlü Tatlı Panna Cotta Nasıl Yapılır 06:03

Meşhur İtalyan Tatlısı PANNA COTTA Tarifi Unsuz,Nisaştasız Sütlü Tatlı

Panna cotta Tarifi için Malzemeler 1 su bardağı süt 1 su bardağı krema 1 paket Agar Ağar Yarım çay bardağı kadar toz şeker 1 paket şekerli vanilin Sosu için 400 gr kadar donmuş frambuaz ( Daha az veya başka orman..

Miyom Tedavisinde Embolizasyon Nasıl Uygulanır 02:24

Miyom Tedavisinde Embolizasyon Nasıl Uygulanır

Miyom, sık rastlanan jinekolojik sorunlardan biridir. Ağrıya ve adet düzensizliklerine sebep olan damarsal tümörlerdir. Miyomlar, embolizasyon yöntemiyle tedavi edilebilir. Miyom embolizasyonu, rahmi besleyen atardamarla..

  • NABIZ tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Anevrizmalarında Embolizasyon Nasıl Uygulanır 01:49

Beyin Anevrizmalarında Embolizasyon Nasıl Uygulanır

Anevrizma, hayati tehlike yaratan önemli bir hastalıktır. Bu hastalık, cerrahi yöntemle veya girişimsel radyolojiyle tedavi edilebilir. Tedavi yöntemi, anevrizmanın yapısına göre belirlenir...

  • NABIZ tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spermin Kalitesi Nasıl Anlaşılır 01:10

Spermin Kalitesi Nasıl Anlaşılır

Spermin sayısına, hareketliliğine ve yapısal bozukluğu olup olmadığına sperm analizi ile bakılır. Yapısal bozuklukların tedavisi tıbbi açıdan mümkün değil..

  • NABIZ tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Kireçlenmesinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 00:45

Diz Kireçlenmesinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Diz kireçlenmesine sebep olan bacakta bir şekil bozukluğu söz konusuysa, erken dönemlerde eklem tamamen bozulmadan önce bu bozukluğun düzeltilmesi için cerrahi müdahaleler yapılabilir. Bu cerrahi müdahalelere tıpta osteo..

  • NABIZ tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onikiparmak Bağırsağı Ülseri Nasıl Bir Hastalıktır 00:39

Onikiparmak Bağırsağı Ülseri Nasıl Bir Hastalıktır

Onikiparmak bağırsağı ülseri midenin hemen çıkışında, bağırsağın girişinde oluşan bir ülserdir. Hastanın kişilik yapısı, stres, sigara kullanımı gibi faktörler bu hastalığın gelişiminde etkilidir...

  • NABIZ tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enginar Dolması Nasıl Yapılır 08:14

Enginar Dolması Nasıl Yapılır

Malzemeler (1 Kişilik): 1 adet Enginar 200 gram Kıyma 2 yemek kaşığı Pirinç 4 yemek kaşığı Dereotu 2 yemek kaşığı Taze Soğan 1 yemek kaşığı Tereyağı Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Makarna Salatası Nasıl Yapılır 01:21

Makarna Salatası Nasıl Yapılır

Makarna Salatası için Malzemeler: (yaklaşık 4-6 kişilik) yarım paket haşlanmış, tercihen ufak boy makarna 6-7 adet küp doğranmış kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber (isteğe bağlı) 1 kase dolusu haşlanmış bezelye (a..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Tas Kebabı Nasıl Yapılır 03:41

Tas Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (4-5 kişilik) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. kuşbaşı et 1 büyük boy soğan 3-4 adet çarliston veya sivribiber 1 yemek kaşığı domates salçası 2-3 adet rendelenmiş domates tuz, karabiber..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır 03:24

Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır

Ayvalık Tostu Malzemeleri ( 2 kişilik ) 4 parça ayvalık tost ekmeği 12 ince dilim kaşar peyniri 6 adet sosis 7-8 ince dilim salam 5-6 dilim sucuk 1 adet domates 6 kaşık rus salatası 2-3 adet salatalık turşusu Hazırlanış..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..

 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır 05:10

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır Evde kendinizin yapabileceği kolay bir yöntemle saç kesimi nasıl yapılır bu videoda derledik...Umarım faydalı olur :))..

  • Kadınca tarafından
  • 3.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çorap Nasıl Üretilir? 05:38

Çorap Nasıl Üretilir?

Nasıl Üretilir'in 7. bölümü naylon çorapların nasıl üretildiğini konu alıyor. Örgü makinelerinin 1 dakikada nasıl çorap ürettiğini bu bölümde görebilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafalar Nasıl Bir Araya Geldi - Eser Yenenler Show 09:11

Kafalar Nasıl Bir Araya Geldi - Eser Yenenler Show

Kafalar nasıl tanıştı? Nasıl bir araya geldi? Beraber video çekmeye nasıl başladılar? Cevaplar için videomuza alalım.....

  • JET TV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma 03:01

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söylediği yalanlar Tersine konuşmalar Hiç çıkmıyo aklımdan Malesef kafamda Cevapsız bi çok soru var En zoruda ihanet Kalpte adı felaket Unut beni devam et D..

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..