#Borun zararlı olmadığını İşçilerden aldığı spermlerle kanıtladı

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.437 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Yarı Yol Teaser 00:47

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle 12:42

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça sabah kahvaltısında babalarından mahallelerini güzelleştirme faaliyeti kapsamında çiçeklerin ekildiğini ve devamı için de çocuklardan duvar resmi yapmaları beklendiğini öğrenirler. Dörtlümüz heyecan iç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

7 Köy Deaş'tan Alındı 02:11

7 Köy Deaş'tan Alındı

7 Köy Deaş'tan Alındı Irak'ın Musul kentini terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinin Hazır Cephesi'ndeki 7 köyü geri aldığı bildirildi...

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde 03:14

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde

Ekonomist Kerem Alkin dolarda son dönemde yaşanan artışı değerlendirdi. Dolar konusunda manipülasyona değinen Alkin Merkez Bankasının dolar karşısında aldığı her kararın ardından yabancı bankalardan karşı hamle geliyor d..

Bozuk Çıkan Buzdolabını Cenaze Arabasıyla İade Etti 00:56

Bozuk Çıkan Buzdolabını Cenaze Arabasıyla İade Etti

İngiltere'de bir cenaze şirketinde yönetici olarak çalışan Rafael Learmonth, satın aldığı buzdolabı bozuk çıkınca ürününü geri almayan şirkete karşı tüketici ilginç bir tepki gösterdi..

İbrahim Tatlıses oğlu İdo'nun Doğum Gününe Niçin Katılmadı!! 01:25

İbrahim Tatlıses oğlu İdo'nun Doğum Gününe Niçin Katılmadı!!

İdo Tatlıses doğum gününü sahne aldığı mekanda kutladı.Geceye katılmayan İbrahim Tatlıses,oğlunu telefonla arayarak doğum gününü kutladı.O andaki konuşmasını dinleyenlerle paylaşan İdo kendini izlemeye gelenlere çok öze..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ Ve Eşi Başak Dizer Aynı Reklam Filminde 03:48

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Eşi Başak Dizer Aynı Reklam Filminde

Kıvanç Tatlıtuğun rol aldığı reklam filmleri ve rol aldığı dizilerde de stilistlik yapan Başak Dizer'in kazancında da güzel artışlar oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bergüzar Korel, Vatanım Sensin İçin Kilo Veremiyormuş 00:47

Bergüzar Korel, Vatanım Sensin İçin Kilo Veremiyormuş

Aldığı fazla kilolarıyla dikkat çeken Bergüzar Korel'in Vatanım Sensin'de rolünün inandırıcılığı için diyet yapamadığı ortaya çıktı. Geçen hafta Çeşme'de bikinili görüntülenen Bergüzar Korel aldığı kilolarla dikkat çekmi..

  • ANKA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli'nin 2,5 Milyonluk  Arabası 00:29

Mustafa Ceceli'nin 2,5 Milyonluk Arabası

2,5 milyon liraya satın aldığı arabasına zarar gelmemesi için gazetecilere sitem eden ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Bizi teşhir etmeyin önümüze atlıyorlar dedi. Sivas'a vereceği konser için giderken havaalanında görüntü..

  • ANKA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı 01:58

Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Aşk-ı Roman dizisine sosyal medya kullanıcılarından ağır eleştiriler yöneltildi. Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şıkel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler 01:35

Sibel Can'a Büyük Şok! Fişini Çektiler

Başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay'ın paylaştığı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sevda'nın Bahçesi adlı dizinin ömrü 4 bölüm sürdü. Kanalın yeni sezonunda büyük umutlarla başlayan, başrollerinde ise Sibel Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Oyuncu Yasemin Allen Öpüşme Sahneleriyle İlgili Ne Dedi 01:44

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Öpüşme Sahneleriyle İlgili Ne Dedi

Yasemin Allen önceki gün Arnavutköy’de alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Uçankuş Tv muhabirlerine konuşan ünlü oyuncu Fi-Çi dizisinde aldığı ücretle ilgili sorulan soruları yanıtladı. Güzel oyuncu Yasemin Allen al..

  • BETA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dükkan sahibinin müşteriye tokat atma anı kamerada 00:52

Dükkan sahibinin müşteriye tokat atma anı kamerada

Pendik’te satın aldığı otomobil parçasını iade etmek isteyen müşteri ile dükkan sahibi arasında çıkan kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkan sahibinin müşteriye tokat attığı anların yer aldığı görüntüler, ikili arasın..

Ayşe Özyılmazel Magazin Gündemi Yorumu İğrenç Çirkin İkinci Sınıf İşler Yapıyorlar 13:39

Ayşe Özyılmazel Magazin Gündemi Yorumu İğrenç Çirkin İkinci Sınıf İşle

Magazin D programında son gelişmelerin yer aldığı magazin haber turu. Magazin haber turunda; Ayşe Özyılmazel, Azra Akın, Sefa Doğanay, Levent Yüksel, Ferman Toprak, Sarp Apak, Okatay Kaynarca ve Muazzez Ersoy'un yer aldı..

  • BETA tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Çolakoğlu Neden Karakolluk Oldu Ali Sunal Nişanlısına 5 Milyonluk Ev Aldı Mı 05:19

Ozan Çolakoğlu Neden Karakolluk Oldu Ali Sunal Nişanlısına 5 Milyonluk

Magazin D programında son gelişmelerin yer aldığı magazin haber turu. Magazin haber turunda; Ozan Çolakoğlu, Ali Sunal, Filiz Akın ve Yeliz Yeşilmen'in yer aldığı magazin haberleri. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak..

  • BETA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Ekip, aldığı istihbarat ile kaçak silahların öğrenir. Fakat bu silahların arkasında kimlerin olduğunu bulmak için işin peşine düşeceklerdir. Hüsnü, tek başına gittiği gizli görevde başına aldığı sert darbe sonucu ölümle ..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Japonya'da Maske İzdihamı 00:18

Japonya'da Maske İzdihamı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs mücadele kapsamında OHAL ilan edilen Japonya'da bir perakende mağazasında maske izdihamı yaşandı. ABD merkezli toptan satış mağazası Costco'nun Japonya'nın Chiba şehrinde yer alan M..

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor! 01:57

Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor!

Kredi çekip aldı, bir saniye bile yanından ayırmıyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekerek aldığı Sabri isimli papağanını yanından ayırmayan Hateme Karabulut, her yere papağanıyla gidiyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekere..