#Borun zararlı olmadığını İşçilerden aldığı spermlerle kanıtladı

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler 14:51

Kemal Sunal - En Komik Efsane Sahneler

Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk getirdi. Çevirdiği filmlerde genellikle saf, şanslı, iyi yürekli kar..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Facia Üçlü Fragman #2 03:13

Facia Üçlü Fragman #2

Facia Üçlü, birbirinden bitirim olan üç arkadaşın yaşadığı maceraları konu ediyor. Genç bir adam olan Emre, dedesinden kalan mirası bir an önce ele geçirmenin hayalini kurar. Emre, talihsiz tesadüfler sonucu tanıştığı ve..

Onur Tuna Olumsuz Yorumlar Bana Mutluluk Veriyor 02:37

Onur Tuna Olumsuz Yorumlar Bana Mutluluk Veriyor

Mucize Doktor'da, Doktor Ferman'ı Canlandıran Onur Tuna, Fox TV Yeni Sezona Merhaba Partisinde UçanKuş TV Objektiflerine Açıklamalarda Bulundu. Onur Tuna, Gecenin Anlam Ve Önemi Hakkında “Bu Gece Kanalımıza Destek Vermey..

  • BETA tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum 09:33

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum

Mine ve Müge okulda gördükleri bir arkadaşlarından heveslenip cep telefonu sahibi olmak isterler. Galip bey ve Lale hanım çocukların cep telefonu kullanmalarının çocuk yaşta uygun olmadığını anlatırlar. Cep telefonu bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları 11:07

Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları

Mine bu bölümde müzik sanatçısı olamaya karar verir. Annesi ve babasından müzik ile ilgili bilgiler aldıkça farklı hayaller kurmaya başlar. Orkestra kurar ve değişik müziklerden örnekler sergiler. Orkestraya Mıncır bile ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu 03:41

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu Gaziantep'teki patlamayla ilgili konuşan A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun Gaziantep'te yaşanan patlamanın kentin büyük bölümü..

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği 01:07

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği

Yemek yapmaktan hoşlanan insanlar, mutfakta vakit geçirmeye bayılırlar ve orada geçirdikleri zamanı daha da eğlenceli bir hale getirmek için çeşitli yöntemler, fikirler üretirler. Youtuber Alex, Kitchen Verb serisiyl..

  • Cowboy tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck 07:34

Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck

Devan Merck 23 yaşında Georgia, ABD yaşayan genç ve evli Mutlu bir kadın. Çocukluktan beri Vajinal Kanalları olmadığını için çocuk sahibi olamıyor. Bu nedenle,Kendisi eşine Çocuk veremediği Çok Mutsuz. Bazı tedavilerden ..

  • PengoTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 7 Plus, 50.000 Dolarlık Profesyonel Kameraya Karşı 03:54

iPhone 7 Plus, 50.000 Dolarlık Profesyonel Kameraya Karşı

50 bin dolar değerindeki RED Weapon 8K profesyonel kamerası iPhone 7+ ile karşılaştırıldı. 7+'ın yeterince iyi bir kameraya sahip olmadığını düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Bir ev değerinde olan RED Weapon ise si..

  • Cowboy tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal Reklam 04:00

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal

Samsung Hindistan oldukça duygusal bir reklam videosuna imza attı. Oldukça basit bir hikaye ile muhteşem bir mesaj veren markanın videosu da hak ettiği değeri görmüş gözüküyor. Himalaya Dağları'nın eteklerinde yaşasanız ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor 03:39

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, Şu aşamada erken seçimi telaffuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor. dedi. Kurtulmuş, anayasa t..

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder 03:29

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder

Dolar milyarderi George Soros'un görüntüleri ekrana geldi. Soros'un verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump için 'Diktatör' ifadesini kullanıyor. Soros, 'Trump'ın diktatör olabilecek güce sahip olmadığını eğer sınırl..