#Borç harç film ekibi

Sebzeli Pilav Tarifi 02:18

Sebzeli Pilav Tarifi

Tavuklu harç; 600 g tavuk göğsü Sıvıyağ 1 adet kırmızı biber Tuz Karabiber Pulbiber Havuçlu harç için; Sıvıyağ 1 adet soğan 2 adet havuç (rendelenmiş) 1 çay kaşığı tuz Pilav için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1, 5 su bardağ..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

C17 - Kendime Yetişememekten 05:16

C17 - Kendime Yetişememekten

C17 - Kendime Yetişememekten Dinle sözler Neden öyle kolay değil anlatmak, Sana mağlubiyetimi. Utanmasam hadi yine bi kere, Nasıl yenicem gururumu. Sabah ayazı gibi içim, titriyor. Sıhhatimden kime ne ? Borç harç gelmi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş 03:15

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş

Ben bu filmi seyretmiştim Kırık iki kalp ortada kalıyor Bir yerlerde işitmiştim Üzülenin ahı kesin tutuyor Zaman aynasıdır her kişinin Kadere borç ödenmez ki peşin Gururun bir beden gönlüne büyük gelmiş Sözünden her döne..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastgele 02:19

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastge

Söz - Müzik : Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix & Mastering : Koray Püskül Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Veli Kuzlu Edit : Başak Yangır Color : ThePostBrothers Klip Yapım : Sun Film Production Kame..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı 01:08

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati ve ekibi bir banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Maskeli bir çete banka soygunu yapmaktadır. Bu ba..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmı..

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle 1:41:05

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Teknenin Peşinden Atlayan Yunus Balıkları 01:00

Teknenin Peşinden Atlayan Yunus Balıkları

Tekne gezisi yapmakta olan bir film ekibi, teknenin arkasında onları takip eden yaklaşık 20 yunus balığı olduğunu fark edince bu büyüleyici şovu kameralara kaydetti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce