#Borç İçinde kalmaktan kafası karışan adam

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Barış Polat - Her Şey Sahte 04:28

Barış Polat - Her Şey Sahte

Barış Polat - Her Şey Sahte Dinle Her Şey Sahte şarkı sözleri ile Sokaklar karanlık içinde, ışıklar dolmuyor artık, Sevdalar yalandan, içimden yangınlar kopmuyor artık, Hayaller yolda kalmış, umutlar bir adım almıy..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Sorumsuzluğun Böylesi Pes Dedirtti! 00:37

Sorumsuzluğun Böylesi Pes Dedirtti!

Rusya'nın Tambov kentinde sorumsuz bir adam, trenin geçmesini beklemeyerek bisiklet ile karşıya geçti. Trenin altında kalmaktan son anda kurtulan adam kameraya böyle yansıdı...

Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Beyaz Show - Seyircinin Anlamadığı Hikayeler! 02:24

Beyaz Show - Seyircinin Anlamadığı Hikayeler!

İlker Ayrık ve Beyaz, yaşama dair önemli iki durumu seyirciler ile paylaştılar.. İlker Ayrık, üstadı Müjdat Gezen'in kazandığının çoğunu mesleğe yatırım yaparak borç içinde mutlu bir yaşam sürdüğünü anlattı.. Buna ilavet..

  • ANKA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş! 01:26

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş!

CANSIZ BEDENİ BİR ÇÖP POŞETİNİN İÇİNDE BULUNMUŞTU... BİNGÖL'DEKİ CİNAYETİN SIR PERDESİ ARALANDI... GENÇ MÜZİSYENİ, 50 BİN LİRA BORÇ VERDİĞİ BİR BAŞKA MÜZİSYENİN ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI.....

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Kayseri Aslanı 6 Ekim'de Sinemalarda 01:47

Kayseri Aslanı 6 Ekim'de Sinemalarda

Ersin, Kayseri'nin ünlü pastırmacısının oğludur. Altılı ganydan kazandığı bir miktar para ile eniştesini de ikna eder kumar oynar. Fakat işler düşlediği gibi gitmez. Büyük bir borç ile sonlanan gecede Ersin babasının dük..

  • ANKA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Drift Macerası Faciayla Bitiyordu 00:28

Drift Macerası Faciayla Bitiyordu

Suudi Arabistan’da drift gösterisi az daha faciayla bitiyordu. Kamyonetiyle şov yapmak isteyen adam, açılan kapıdan bir anda aşağı düştü. Araç harekete devam ederken, sürücüyse altında kalmaktan kıl payı kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncir Reçeli 2  Ölüler Aldatılmaz 01:00

İncir Reçeli 2 Ölüler Aldatılmaz

Bugünden Ve Yarım Kalmaktan Kaçan Adam izle..

Mucize Kaza Kamerada 00:24

Mucize Kaza Kamerada

Yol kenarında yürüyen adam dengesini kaybeden otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu....

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle 1:44:43

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle

Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikn..

  • PengoTV tarafından
  • 7.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..