#Borç İçinde kalmaktan kafası karışan adam

Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu 00:33

Traktörle Şov Yapayım Derken Canından Oluyordu

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen traktör pazarı açılışında 1940'lı yıllara ait traktörü ile gösteri yapan bir kişi, aracın devrilmesi sonucu ölümden döndü. Tarsus Traktörcüler Sitesi'nde gerçekleştirilen Çukurova'nı..

Mirgün Cabas'ı Çabuk Unuttu Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı 03:37

Mirgün Cabas'ı Çabuk Unuttu Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı

Model ve oyuncu Tuba Ünsal, 5 yıl evli kaldığı, oğlu Civan Mert’in babası Mirgün Cabas’tan bir ay önce boşanmıştı. Ayrılık acısını tatilde atlatan Tuba Ünsal, Mikonos’ta dört erkek arkadaşıyla çılgınca eğlenip bekarlığın..

  • BETA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle 12:50

Dört X 4'Lü - 2. Bölüm İzle

Dörtlümüz sokakta köşe kapmaca oynarken postacı Kaptan ve Poğaça’nın babalarının gönderdiği bir kutu ve bir zarf getirir. Kutu kilitlidir ve anahtar yoktur. Zarfta anahtarın kuşun yuvasında olduğu yazmaktadır. Dörtlümü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

Marketten Bira Alan Adamın Fecİ Sonu 00:39

Marketten Bira Alan Adamın Fecİ Sonu

Avrupa ülkesi olsa bile insan kafası değişmiyo,görüntüde ramazan ayında marketten bira aldığı için adam ve sevgilisine saldıran çomarı izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avokado İle Kasiyere Saldırmak 00:46

Avokado İle Kasiyere Saldırmak

New York'ta bulunan bir şarküteri dükkanında görevli kasiyerle nedeni bilmediğimiz bir sebepten dolayı tartışan 2 adam tezgah üzerinde bulunan avokadoları ellerine alarak kasiyerlerin üzerine fırlatmışlar. Olayda 1 kasiy..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci 03:57

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Kurtlar Vadisinin Ömer Babası Emin Olcay İsyan Etti! 03:13

Kurtlar Vadisinin Ömer Babası Emin Olcay İsyan Etti!

Sanatçı Deniz Oral'e 4.000.00 Tl. borç veren Emin Olcay verdiği parayı alamaması üzerine veryansın etti...

  • ANKA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parasını Almak İsteyen Papaz 3 Kızın Tecavüzüne Uğradı 01:44

Parasını Almak İsteyen Papaz 3 Kızın Tecavüzüne Uğradı

Zimbabve'de Borç Verdiği Parayı Almaya Giden Papaz, 3 Genç Kızın Tecavüzüne Uğradı.Papza zorla sahip oldular....

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Lira Varmı 00:41

100 Lira Varmı

Borç İsteme Taktiği İzle..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Haşhaş  Doldur Meyhaneci 04:36

Aynur Haşhaş Doldur Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Dudak Büzen Kıza Atarlanan Kedi 00:06

Dudak Büzen Kıza Atarlanan Kedi

Dudak büzerek fotoğraf çekilen insanlara karşı genel sinirimizi alan koca yürekli kediye teşekkürü bir borç bilirim..

  • JET TV tarafından
  • 2.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt'tan Açıklama) 03:13

Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt

100 MİLYON LİRA CİVARINDA BORÇ! Bankalara 100 milyon lira civarı borcu bulunduğu öğrenilen Martaş’ın yetkililerine ise ulaşılamadı; şirket merkezi arandığında dahi yanıt alınamadı. Şirketin yaşadığı mali darboğazın geris..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma 01:58

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma

İstihdamı teşviki ve borç yapılandırmasına ilişkin teklif Meclis'te kabul edildi. Buna göre vergi, prim borçları, köprü ve trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. İşte milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren düzenleme..

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Altın dediler bakır çıktı 02:17

Altın dediler bakır çıktı

YEDİĞİ DOST KAZIĞIYLA YIKIM YAŞAYAN BİR ADAMI GETİRECEĞİZ EKRANLARINIZA.. ÇOK GÜVENDİĞİ ARKADAŞININ TÜM ANLATTIKLARINA İNANDI... İDDİAYA GÖRE ETRAFTAN BORÇ PARA BULUP O ARKADAŞINDAN 1 KİLO ALTIN SATIN ALDI... AMA ALTINL..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..