#Boşluk aynalardan kaçamazsın müzik dinle

Zeynep Özyılmazel  Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

İmplant Tedavisinde İsveç Tekniği 01:40

İmplant Tedavisinde İsveç Tekniği

Implant eksik dişlerin yerine orijinal dişleri ufaltmadan sadece boşluk olan bölgede çalışmamıza yarayan teknolojinin son aşamaya gelmiş halidir...

  • SAGLIK tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böbreklere İyi Gelen Gıdalar ve Bitki Çayları 05:18

Böbreklere İyi Gelen Gıdalar ve Bitki Çayları

Böbrekler fasulye biçiminde boşaltım organlarıdır. Karnın arka kısmında bulunan böbreklerin görevi atıkları kandan süzmek ve onları su ile birlikte idrar olarak boşaltmaktır...

  • SAGLIK tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Inversus Deluxe Launch Trailer PS4 01:15

Inversus Deluxe Launch Trailer PS4

Shoot a path to victory in INVERSUS Deluxe! Up to four friends can join the fun at home or online in this neo-retro arcade shooter with a negative-space twist. ( INVERSUS Deluxe'de zafer kazanmak için bir yol atın! Neg..

  • BETA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlık Zarına Zarar Vermeden Kürtaj Yapmak Mümkün Mü 01:10

Kızlık Zarına Zarar Vermeden Kürtaj Yapmak Mümkün Mü

Bakireler de hamile kalabilir. Kızlık zarında adet kanının akmasına izin veren bir boşluk bulunur, bu yolla hamile kalmak mümkün olduğu gibi oradan kızlık zarına zarar vermeden kürtaj yapmak da mümkündür, ama bu hastadan..

  • NABIZ tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesi Flap Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir 00:57

Kıl Dönmesi Flap Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir

Flap yönteminde, hastalıklı olan bölge çıkartılır ve oluşan boşluk estetik olarak birleştirilir. Hasta bir akşam hastane de kalır ve 10 gün sonunda dikişleri alınır...

  • NABIZ tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - Don't You Remember (Live at Largo) 04:15

Adele - Don't You Remember (Live at Largo)

When will I see you again? Seni tekrar ne zaman göreceğim? You left with no goodbye, not a single word was said, Elveda demeden ayrıldın, tek bir kelime söylenmedi, No final kiss to seal any sins, Günahları kapamak ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.568 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük! 03:47

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük!

Hakan, bu sefer Naz'ı gerçek duygularıyla öpüyor! Hakan, Naz ile tanıştıkları ilk zamanlarda duygusal bir boşluk anında onu öpmüştü. Erken gelen bu öpücük hem Naz'ın, hem de kendisinin kafasını karıştırmıştı. Bu öpücükte..

  • ANKA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..