#Boşluktaki gençlerin yumurta muhabbeti

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Çikolatalı Sufle Tarifi 02:27

Çikolatalı Sufle Tarifi

Bugün sizler için çikolatalı sufle tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve çikolatalı sufle nasıl yapılır.Kolaylıkla öğrenin. Malzemeler 2 yemek kaşığı şeker 80gr bitter çikolata 2 adet yumurta 50gr tereyağı Tepeleme 1 y..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi  Gül Börek - Börek Tarifleri 08:11

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi Gül Börek - Börek Tarifleri

MALZEMELER 1Kg un 150 gr sosis 150 gr sucuk 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet yumurta YAPILIŞI 1 Kg undan 2 bardak açmak için ayrılır, tuz ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurulur...

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle

Maviş üç tane martı tarafından kovalanmaktadır. Bir köşeye sıkışsa da yine de martılarda kurtulmayı başarır ve 9 taş oynamakta olan dörtlümüzün yanına gelir. Oyun sırasında dörtlümüz üst üste koydukları taşların hareke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Nusr-et’in Saltbae Akımına Çakma Yenge Amanda Cerny de Katıldı! 00:57

Nusr-et’in Saltbae Akımına Çakma Yenge Amanda Cerny de Katıldı!

Bildiğiniz gibi aylar önce Twitter üzerinden Yozgatlı Dayı olarak popülerleşen bir karakter ile evlilik muhabbeti yapmasıyla Türkiye’nin müstakbel gelini olan Amanda Cerny, aradan geçen zaman sonrası azalan ününü Nusr-et..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fasulye - Şakalaşma Sahnesi 02:15

Fasulye - Şakalaşma Sahnesi

Türk sinemasının bitkisel hayata girdiği şu günlerde, adeta unutulmuş ve değeri anlaşılamamış olan Fasulye filminden bir bukle sunuyorum sizlere.. Hani bir ingiliz sinemasının Snatch'i, Layer Cake'i, Lock, Stock and Tw..

  • PITIRCIK tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şemsiyesiyle Yağmurun Keyfini Çıkaran Köpek 01:06

Şemsiyesiyle Yağmurun Keyfini Çıkaran Köpek

Doğa olaylarına hayvanların tepkisi zaman zaman pek sevimli olabiliyor. Görüntülerdeki köpeğin yağmurla muhabbeti de görülmeye değer. Şemsiyesiyle tinimini yürüyen sevimli köpek, izleyenlerin yüzünü güldürüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam 03:25

Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam

Üç dört erkek bir araya geldi mi muhabbet muhabbeti açar ve askerlik anıları kaçınılmaz olur. Bu adam ise askerde yediği dayağı öyle bir anlatmış ki..

  • JET TV tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof Dr Mustafa Karataş’la Sahur Vakti Fragmanı 00:34

Prof Dr Mustafa Karataş’la Sahur Vakti Fragmanı

Yardımlaşmanın, iyiliğin ve bereketin ayı Ramazan'da Prof. Dr. Mustafa Karataş gönülden muhabbeti ile sahurda evlerinize konuk oluyor! Mustafa Karataş'la Sahur Vakti Ramazan ayı boyunca ayrıntılar kanalımız ANKA da....

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Falı Film İzle 2:03:12

Çin Falı Film İzle

Hepimizin severek izlediği jackie chan bu kez hem rol hemde yönetmen olarak karşımıza çıkıyor. 1860 lardaki bir hayvan heykeli muhabbeti dönüyor filmde. Asian hawk o heykeli çin e geri götürmeye çalışıyor. IMDB Puanı:7.2..

  • Tv Series tarafından
  • 3.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Palamut Sen Torik! 03:32

Ben Palamut Sen Torik!

Yemeğe çıkan Dünya Güzellerim'den Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın arasındaki palamut ve torik muhabbeti Burcu Esmersoy'u gülme krizine soktu...

  • ANKA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
G.O.T. Muhabbetinin Ortasında Kalan Mehmet Ayan 01:11

G.O.T. Muhabbetinin Ortasında Kalan Mehmet Ayan

Game of Thrones izlemeyenlerin G.O.T. Muhabbeti dönerken yaşadığı durumun özetini yaşayan spor yazarı Mehmet Ayanı seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banu Alkan ve Bülent Ersoy Arasında Gerginlik! 06:16

Banu Alkan ve Bülent Ersoy Arasında Gerginlik!

Banu Alkan ve Bülent Ersoy, marka muhabbeti yaptıkları sırada birbirlerine çok sinirleniyorlar...

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Git De Bir Gör Evinin Girişini  Celal İle Ceren 01:06

Git De Bir Gör Evinin Girişini Celal İle Ceren

İşe Yönlendirdiği Babası İle Komik Sohbeti Ardından Rem Muhabbeti İzle..