#Brenna maccrimmon yıldızların altında

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya Gözaltına Alındı. 00:37

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bek

Van Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya evin..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Sualtı Restoranında Akşam Yemeği 04:23

Sualtı Restoranında Akşam Yemeği

Bu akşam suyun altında yemek yemeğe ne dersiniz? Brüksel'deki restoran müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Ama önce dalış yapmanız lazım. Şık kıyafetlerinizi evde bırakın ve mayonuzu yanınıza almayı unutmayın...

  • Umut Tv tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı 16:11

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı

MERHABALAR! BU VİDEO BIR KÖYDEKI DEV EVRAN YILANINI ALLAH U TEÂLA DERIN SULARDA BOĞARAK KÖY HALKININ CANINI BU DEVDEN KURTARIYOR. AMA EVLERI SU ALTINDA KALAN KÖYLÜ BURDA KALMAYA NİYETLİ DEĞİLDİ BURAYA CİNLÎ TABIRINI KUL..

  • ZULMA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözaltı Morluklarını Azaltan Maske 00:48

Gözaltı Morluklarını Azaltan Maske

Yorgunluk, düzensiz uyku, alkol veya stres nedeniyle oluşan göz altı morlukları için bazı doğal maske seçenekleri var ama uykunuzu almanıza, düzenli beslenmenize rağmen gözlerinizin altında morluklar varsa evde hazırlaya..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8 13:35

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8

Deniz kızları, belinden yukarısı dişi bir insan görünümünde olan, ama aynı zamanda bir balık kuyruğuna sahip olan efsaneleşmiş düşsel inanışlardır. Dünya üzerinde birçok kültürde deniz kızları farklı, ama birbirine çok ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.287 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü 00:33

Piknik Yapan Gençlerin Üzerine Ağaç Devrildi: En az 18 ölü

Batı Afrika ülkesi Gana'da meşhur Kintampo Şelalesi'ne giden gençlerin üzerine dev bir ağacın devrilmesi sonucu en az 18 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Yetkililer, kurbanlardan bazılarının düşen ağaçtan d..

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler 00:24

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler

Çekya'da bir hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan 21 gergedanı kaçak avlanmadan korumak için tartışmalı bir önleme başvurdu. Hayvanların anestezi altında boynuzları kesilmeye başlandı. Çek yetkililer, Fransa'daki bir hayv..

Antik Yelkenli Canlandırıldı 01:07

Antik Yelkenli Canlandırıldı

Akdeniz'de, İsrail açıklarında bulunan 2 bin 500 yıllık bir Antik Yunan dönemi yelkenlisinin kopyası inşa edildi. Bilimsel araştırmalar için kullanılacak olan gemi yoğun ilgi altında suya indirildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı 01:58

OnePlus 3T’nin Kutusu Jet Savaş Uçağında Açıldı

Amiral gemisi modelini piyasaya sunduktan yalnızca birkaç ay sonra yeni bir modeli satışa çıkaran OnePlus, yeni telefonunun pazarlamasını ilginç bir videoyla gerçekleştiriyor. Daha önce su altında ve yer çekimsiz ortamd..

  • Cowboy tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri 04:43

Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri

Sihirbazlar uzun zamandır, insanların şaşkınlıkla izlediği numaraları dünyanın dört bir yanında sergiliyor. Bu numaraları izlerken bir çoğumuzun altında yatan hileyi düşünüyoruz. Fakat bu hileler, sihirbazların el çabukl..

47. Yol Film İzle 1:45:01

47. Yol Film İzle

Olayların yaşandığı zamanlar henüz 2.dünya savaşının ilk zamanlarıdır. İtalya'da bir dağda yoğun kar yağışı altında brezilya'lı bir grup askerin bulunduğu yerde bir patlama olur ve ne yapacaklarını şaşıran askerlerin bir..

  • Tv Series tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart 01:32

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart

İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenen 'referanduma hayır' gösterisinde açılan skandal pankart Türkiye'nin tepkisini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı sloganların atıldığı gösteride terör örgütü PKK ve lideri Abdullah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 5.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:14

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı

Eski zamanlarda yaşayan samurayımızın gelecek zamanda hapsolup kendini kurtarma çabalarını anlatıyor çizgi film. çayırlarda, ovalarda, harabelerde, gelişmiş şehirlerde, metropollerde, yer altında, antik ve gizemli tapına..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Riverdale Fragman 01:10

Riverdale Fragman

Archerry ve arkadaşlarını yıkıcı bir yaklaşımla ele alıp, küçük kasaba hayatını, Riverdale'in sağlıklı cephesinin altında kabaran karanlık ve garip şeyleri keşfediyorlar...

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi-Kurtarma Çalışmaları izle 03:34

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi-Kurtarma Çalışmaları izle

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi sonrasında göçük altında kalan insanları kurtarma çalışmaları..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi-Gölcük Ve Değirmendere izle 06:01

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi-Gölcük Ve Değirmendere izle

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi sonrası sular altında kalan Gölcük ve Değirmendere..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce