#Brexit sonrası uluslararası

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu! 05:45

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'de turuncu uyarıda bulunmuş ve İzmir ve Aydın çevrelerini çok kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarmıştı. Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Bir..

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam 00:11

Tekmeler Sonrası İstediği Korna Sesine Ulaşan Adam

Aracının durmayan kornasını susturmak için tekmeleyen adam her tekmede farklı bir ses çıkınca ortaya böyle bir video çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası 02:16

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası

İçmeler Mahallesi'nde, günler süren müdahaleyle kontrol altına alınan yangının hasar verdiği bir bölge görüntülendi...

Antalya'da Kaza Sonrası Şelale Gibi Su Aktı Bakan Şaştı Kaldı 03:03

Antalya'da Kaza Sonrası Şelale Gibi Su Aktı Bakan Şaştı Kaldı

Antalya'da iki otomobilin çarpışması sonucu cadde üzerinde bulunan su borusu patlayınca adeta şelale gibi su aktı. Oluşan manzara ise vatandaşlarda şaşkınlık oluşturdu...

YOL BİTTİ, BUNDAN SONRASI TUFAN 42:32

YOL BİTTİ, BUNDAN SONRASI TUFAN

YOL BİTTİ, BUNDAN SONRASI TUFAN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 3 ay önce
Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi 01:25

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi

İngiltere'deki seçimin ardından hali hazırda özellikle Brexit konusunda fikir ayrılığı yaşayan halkın bölünmüşlüğü daha da belirginleşti. Gençler daha işçi partisi yanlısı ve Brexit karşıtıyken, yaşlılar ise muhafazakar ..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti 00:55

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti

İngiltere’nin Avrupa Birliği Büyükelçisi İvan Rogers Brexit sürecinin başlamasına birkaç hafta kala sürpiz bir şekilde istifa etti. İvan Rogers 2013’te AB Büyükelçisi olarak görevlendirilmişti. Siyasi uzman Vivien Pertus..

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz 02:21

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz

Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği liderler zirvesi sona erdi. Avrupalı liderler Brexit müzakerelerinde ilerleme sağlanamamasına rağmen görüşmelerin ikinci aşamasına yönelik hazırlık çalışmalarını başlatma kararı aldı. Mü..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

AB Orkestrası İngiltere’den Taşınıyor 01:07

AB Orkestrası İngiltere’den Taşınıyor

32 yıl önce kurulan AB Barok Orkestrası Brexit nedeniyle gelecek yıl İngiltere’den Belçika’ya taşınıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız 01:08

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız

Ben, Londra'daki siyasetçilerin bazılarının Avrupa Birliği'nden ayrılmanın ne anlama geldiğini anlayamadıkları düşüncesindeyim. Bunun anlamı yalnızlıktır. Yani yalnız kalmak demektir Bu sözler, Avrupa Parlamentosu'nun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tusk Zirve Sayısının Artırılmasını İstiyor 00:50

Tusk Zirve Sayısının Artırılmasını İstiyor

Avrupa Birliği Konseyi başkanı Donald Tusk Brüksel’de yapılacak Avrupa Birliği liderler zivesine saatler kala Avrupa Birliği liderlerine bir mektup gönderdi. Avrupa Birliği’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Tusk l..

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj 00:50

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj

Belçika federal meclisinde milletvekillerine hitap eden Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker İngiliz hükümetini Brexit konusunda uyardı: “İngilizlerin şunu bilmesini istiyorum, zaten biliyorlar, İngilizler sorum..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..