#Brexit sonrası uluslararası

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı 00:32

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı

Yemen'de faaliyet gösteren Husiler, Kral Halid Uluslararası Havaalanı yakınlarında balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı yetkilileri, El-Arabiya kanalına yaptığı açıklamada füze saldır..

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı 01:00

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı

The Alienist 3.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Yusuf Güney İle Aşk Acısı Çeken Adamın İlginç Diyaloğu 01:10

Yusuf Güney İle Aşk Acısı Çeken Adamın İlginç Diyaloğu

Güdül'de Düzenlenen 1. Uluslararası Hasat Şenliklerinde Yusuf Güneyi İle Aşk Acısı Çeken Varmı Diye Sormuş Ve Olanlar Olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat Argümanı Avrupa'da Tedavüle Sokulmaya Başlandı 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat Argümanı Avrupa'da Tedavüle Sokulmaya

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen 2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi'nde konuştu...

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs 00:42

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs

ABD Başkanı Trump'ın skandal Kudüs kararı dünyanın dört bir yanında büyük tepkilere neden oldu. Milyonlarca kişi sosyal medya hesaplarından karara tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayında Ulu..

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı 00:45

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı

Arrow Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen bir Amerikan aksiyon-macera dizisidir. Bu dizi DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanındaki kostümlü suç mücadelecisi süpe..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

İnovasyon Nedir 03:41

İnovasyon Nedir

İnovasyonun tanımı konusunda uluslararası düzeyde kabul gören kaynakların başında OECD ile Eurostat’ın birlikte yayınladığı Oslo Kılavuzu gelir. Kılavuzun halen yürürlükte olan 2005 sürümünde inovasyon aşağıdaki şekilde ..

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı 04:30

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı

Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Almanya'da 1. Uluslararası Kadın Zirvesi'ne katıldı. Almanya'dan İstanbul'a dönüş uçağında rahatsızlanan yaşlı kadına Aile Bakanı, doktor olarak ilk müdahale de bulundu...

Türkiye'nin Gururu Oldu Dünyadaki En İyi 50 Öğretmen Arasına Seçildi 03:17

Türkiye'nin Gururu Oldu Dünyadaki En İyi 50 Öğretmen Arasına Seçildi

Samsun'un Ayvacık İlçesindeki Ayvacık Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş (33) uluslararası bir vakıf tarafından 'dünyadaki en iyi 50 öğretmen' arasına seçildi..

  • BETA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Pilottan İngilizleri Çıldırtan Alçak İniş 01:22

Türk Pilottan İngilizleri Çıldırtan Alçak İniş

SOLOTÜRK pilotu Yusuf Kurt'un 2014 yılında İngiltere'de düzenlenen uluslararası gösteride yaptığı inanılmaz iniş sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı 00:50

New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı

Dünyanın en yoğun ulaşım noktası olan John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nın ana su boruları patladı. Yolcuların bagajları sular altında kaldı. Havalimanında ardı ardına rötarlar yaşanıyor. Saatlerdir bekleyen yolcu..

Başbakan Yıldırım Türkiye'yi Tehdit Eden Hiçbir Oluşum Müsamaha İle Karşılanmayacak 02:08

Başbakan Yıldırım Türkiye'yi Tehdit Eden Hiçbir Oluşum Müsamaha İle Ka

Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden hiçbir oluşum asla müsamaha ile karşılanmayacak. Bu bizim en doğal hakkımızdır. Uluslararası hukuktan da kendi hukukumuzdan da doğan bir hakkımızdır. dedi...

Astronotlar 2018'in İlk Uzay Yürüyüşünü Yaptı 00:44

Astronotlar 2018'in İlk Uzay Yürüyüşünü Yaptı

Salı günü robot kolu ayarlarını yapmak için Uluslararası Uzay İstasyonu'nun dışında uzayda ilk yürüyüşlerini yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksaraylı Gençler Robotlarıyla Türkiye'yi Temsil Edecek 01:28

Aksaraylı Gençler Robotlarıyla Türkiye'yi Temsil Edecek

Aksaraylı gençler, ürettikleri robotlarla Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmeyi hedefliyor...

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle 1:26:49

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi uluslararası alanda güç duruma düşürmeyi amaçlayan ülkelere karşıTürk polisi Metin'in verdiği kahramanca mücadelenin öyküsü.. Yıl : 1975 Tür : Aile , Macera , Polisiye , Suç , Gençlik Yönetmen : Duy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor 00:56

Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor

Uluslararası birçok sözleşmeye göre (1949 Harp Zamanında Sivillerin Korunmasına İlişkin Cenevre Sözleşmeleri, Cenevre Sözleşmelerine Ek Protokol, 1989 Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi ve Çocuk Hakları Sözleşm..

Burak Özçivit GQ Men Of The Year 2017  Yılın Konuşulan Adamı 00:49

Burak Özçivit GQ Men Of The Year 2017 Yılın Konuşulan Adamı

Yılın Konuşulan Adamı Ödülü’nü ise uluslararası bir başarıya imza atan ve Emmy Ödülü kazanan ilk Türk dizisi “Kara Sevda”nın yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit, Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner’den teslim aldı...

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hackerlar Rusya'nın Merkez Bankası'nı Soydular 00:41

Hackerlar Rusya'nın Merkez Bankası'nı Soydular

Rusya Merkez Bankası, hackerların uluslararası para aktarım sistemi SWIFT’e saldırı düzenleyerek bankadan 340 milyon ruble (6 milyon dolar) çaldığını duyurdu. Rusya Merkez Bankası’nın Finans Sektörü Bilgisayar Güvenliği..

Günder Başkanı Kaleli: İhtiyaç Fazlası Elektriğin Satışında Engeller Kaldırıldı 03:34

Günder Başkanı Kaleli: İhtiyaç Fazlası Elektriğin Satışında Engeller K

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Kutay Kaleli, AA Enerji Masası'na konuk oldu...